Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Venca   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 27. března 2008 v 18:32
Rychlost připojení-sowtwarový problém ?
Čau,rychlost CDMA je za ty prachy opravdu směšná,ale takřka ze dne na den je to u mne ještě horší.Rychlost připojení v Praze,Plzni i Chebu 20-50 kbit/s (dsl.cz) Není zde možnost,že je něco špatně nastaveno v počítači ?
Počet reakcí: 10, nejnovější: 1. únor 2009 v 19:21.

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.42.XX]
napsáno: 11. dubna 2008 v 14:53
RE: Rychlost připojení-sowtwarový problém ?
Čau, zapomeń na problém s počítačem. Je to omezované .Měl jsem půjčený měsíc jijich firemní modem a jelo to kolem jedné mega ve dne v noci. S AXESSTELEM mi to jede jede kolem dvou mega po vyresetování FUP, takže přetížená síť není. Jdu k UFONOVI tam to sice jede v naší lokalitě 512 up i down, ale jede to stále. na tohle nemám fakt nervy, jelikož jsou i potíže s načítaním el. bankovnictví. Takže pokud to chceš zrychlit, jediná rada ZAHODIT TEN KŘÁP OD O2 Podotýkám , že mám tarif 1024 + papírově bez FUP v reálu stále s FUP! P2P nevyužívám a modem používám k práci a né pro stahování nesmyslů.
- -

odpovědět autor: Kingpin   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 18. května 2008 v 12:18
Máš pravdu. U mě je stejný problém. Papírově bez FUP stahování má být co nejlepší. Jenže je to horší než GPRS.Pokud
stahování běží 13,6 kByte/s - no to už je do nebe volající.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.53.XX]
napsáno: 18. května 2008 v 22:18
Nemáš vir v PC?
- -

odpovědět autor: kuba   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 6. května 2008 v 00:41
zatím co jsem měl při 512 bez problému i 750, mám teď rychlost70/8.8 nebo112.5/14.1 a to jsem si nechal zvednout na 1024 ,za ty peníze opravdu hanebné,tam kde jsem měl signál bez antény 4 čárky ,mám teĎ s anténou s bídou 2čárky,v lednu mi končí smlouva a jen mne mrzí ty peníze co jim ještě za nic do ledna nacpu,ale i tak si oddechnu
- - -

odpovědět autor: kuba   [IP: 85.160.110.XX]
napsáno: 6. května 2008 v 22:12
dnes opět nepřekonatelná rychlost 41,04/5,1 kb/s ve 22.10
NO NEKUP TO ZA TY PENÍZE
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.41.XX]
napsáno: 15. dubna 2008 v 20:04
ahojky, hele s chválou na UFOna bych opravdu šetřil, měl jsem ho půl roku a jako tragedie nehodící se ani na čtení mailu a to jsem byl připojenej v Praze. Jako vzpomínka na něj mi taky zůstal jeho modem za čtyři tisíce, kterej si můžu tak nechat zarámovat.
- - -

odpovědět autor: Anonym   <pevnalinka@email.cz>   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 16. dubna 2008 v 22:11
Vyměním ho s tebou za AXEESTEL pro O2 a je v záruce!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 14. dubna 2008 v 00:08
Přesně tak.. souhlasím..
- - -

odpovědět autor: Nation   <petr.koubsky@centrum.cz>   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 30. června 2008 v 09:15
Taky bych to s tim ufonem moc neprehanel. Zrovna dneska jsem se dival na TREND rychlosti a neveril jsem svym ocim. TREND 41 Kb/s (-31%) to bylo jeste pomerne brzo rano asi tak 5:30 a pro ty ostatni kteri si porad stezuji na O2 a jejich rychlost tak ja jsem nadmerne spokojen. Stabilne 1 Mbit a pres noc mi to slape i 2,5 Mbit takze to bude jen tim kde bydlite. A to nemam ani REV vysilace.

THX.
- - - -

odpovědět autor: agno   <Zagiba@seznam.cz>   [IP: 85.160.108.XX]
napsáno: 1. února 2009 v 19:21
Tak tim kde bydlime to urcite nebude kolego...jak je pak mozny,,ze mi to treba tyden bezi na 480kb/s a pak tyden zas na 84kb/s coz je smesny...predrazenej internet absolutne k h..... lituju ,ze jsem uzavrel smlouvu na dva roky..o2 takhle akorat taha prachy za nic..

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz