Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

řazení od nejnovějších po nejstarší
zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Venca   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 27. března 2008 v 18:32
Rychlost připojení-sowtwarový problém ?
Čau,rychlost CDMA je za ty prachy opravdu směšná,ale takřka ze dne na den je to u mne ještě horší.Rychlost připojení v Praze,Plzni i Chebu 20-50 kbit/s (dsl.cz) Není zde možnost,že je něco špatně nastaveno v počítači ?
Počet reakcí: 10, nejnovější: 1. únor 2009 v 19:21.

odpovědět autor: agno   <Zagiba@seznam.cz>   [IP: 85.160.108.XX]
napsáno: 1. února 2009 v 19:21
RE: Rychlost připojení-sowtwarový problém ?
Tak tim kde bydlime to urcite nebude kolego...jak je pak mozny,,ze mi to treba tyden bezi na 480kb/s a pak tyden zas na 84kb/s coz je smesny...predrazenej internet absolutne k h..... lituju ,ze jsem uzavrel smlouvu na dva roky..o2 takhle akorat taha prachy za nic..

odpovědět autor: Nation   <petr.koubsky@centrum.cz>   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 30. června 2008 v 09:15
Taky bych to s tim ufonem moc neprehanel. Zrovna dneska jsem se dival na TREND rychlosti a neveril jsem svym ocim. TREND 41 Kb/s (-31%) to bylo jeste pomerne brzo rano asi tak 5:30 a pro ty ostatni kteri si porad stezuji na O2 a jejich rychlost tak ja jsem nadmerne spokojen. Stabilne 1 Mbit a pres noc mi to slape i 2,5 Mbit takze to bude jen tim kde bydlite. A to nemam ani REV vysilace.

THX.

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.53.XX]
napsáno: 18. května 2008 v 22:18
Nemáš vir v PC?

odpovědět autor: Kingpin   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 18. května 2008 v 12:18
Máš pravdu. U mě je stejný problém. Papírově bez FUP stahování má být co nejlepší. Jenže je to horší než GPRS.Pokud
stahování běží 13,6 kByte/s - no to už je do nebe volající.

odpovědět autor: kuba   [IP: 85.160.110.XX]
napsáno: 6. května 2008 v 22:12
dnes opět nepřekonatelná rychlost 41,04/5,1 kb/s ve 22.10
NO NEKUP TO ZA TY PENÍZE

odpovědět autor: kuba   [IP: 85.160.96.XX]
napsáno: 6. května 2008 v 00:41
zatím co jsem měl při 512 bez problému i 750, mám teď rychlost70/8.8 nebo112.5/14.1 a to jsem si nechal zvednout na 1024 ,za ty peníze opravdu hanebné,tam kde jsem měl signál bez antény 4 čárky ,mám teĎ s anténou s bídou 2čárky,v lednu mi končí smlouva a jen mne mrzí ty peníze co jim ještě za nic do ledna nacpu,ale i tak si oddechnu

odpovědět autor: Anonym   <pevnalinka@email.cz>   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 16. dubna 2008 v 22:11
Vyměním ho s tebou za AXEESTEL pro O2 a je v záruce!

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.41.XX]
napsáno: 15. dubna 2008 v 20:04
ahojky, hele s chválou na UFOna bych opravdu šetřil, měl jsem ho půl roku a jako tragedie nehodící se ani na čtení mailu a to jsem byl připojenej v Praze. Jako vzpomínka na něj mi taky zůstal jeho modem za čtyři tisíce, kterej si můžu tak nechat zarámovat.

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 14. dubna 2008 v 00:08
Přesně tak.. souhlasím..

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.42.XX]
napsáno: 11. dubna 2008 v 14:53
Čau, zapomeń na problém s počítačem. Je to omezované .Měl jsem půjčený měsíc jijich firemní modem a jelo to kolem jedné mega ve dne v noci. S AXESSTELEM mi to jede jede kolem dvou mega po vyresetování FUP, takže přetížená síť není. Jdu k UFONOVI tam to sice jede v naší lokalitě 512 up i down, ale jede to stále. na tohle nemám fakt nervy, jelikož jsou i potíže s načítaním el. bankovnictví. Takže pokud to chceš zrychlit, jediná rada ZAHODIT TEN KŘÁP OD O2 Podotýkám , že mám tarif 1024 + papírově bez FUP v reálu stále s FUP! P2P nevyužívám a modem používám k práci a né pro stahování nesmyslů.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz