Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

řazení od nejnovějších po nejstarší
zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Lukáš   <Benke>   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 28. března 2008 v 12:12
rychlost
Dobrý den, mám takový menší problém,
jde o to, že na svém modemu(ADU-300H) mám plný signál, nejnovější ovladače, ale rychlost se pohybuje na sotva snesitelne urovni většinou menší než 300 kbps a download kolísá od 20 kbps a méně. někdy(ráno a večer) se dostanu na 60kbps ale to jenom zřídka. zvláštní je že mám plnej signál a podle operátora bydlím 1,8 km od vysílače. Ničím nemůžu modem přinutit k maximálnímu využití. Zkoušel sem několik programů atd. nic nefunguje. prosím poraďte, děkuji.
Počet reakcí: 2, nejnovější: 10. červen 2008 v 21:59.

odpovědět autor: Lukáš   <BEN640@GMAIL.COM>   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 10. června 2008 v 21:59
RE: rychlost
mno tak to mas stesti :) ted sem na linuxu bez toho jejich slavnyho programu a jedu 70kbps staovani ubunt rulez :D a jinak gratuluju :)

odpovědět autor: crestt   <crestt@seznam.cz>   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 25. května 2008 v 21:42
RE: rychlost
No nevim jestli ti to pomůže,ale podobný problém se mi poslední dobou stal asi 2x.Jednou jsem narazil na te jejich info lince na člověka co tomu rozuměl,který mi modem zrestartoval na serveru asi po 5min vysvětlováni a jelo to hned krásně,podruhé jsem narazil na "inteligenta" který mi tvrdil že je server přetíženy a že i když mě to nejede služba je funkční,přitom kamoš asi 2km ode mě jel normálni rychlostí.tak jsem počkal na jiného nechal si modem zrestartovat a opět v pohode.Mám rychlost stahováni mezi 60-180KB/s nic mmoc ale na to že jsem od vysílače podle operatora 18,5km to docel jde

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz