Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Kuky   [IP: 85.71.182.XX]
napsáno: 1. dubna 2008 v 09:38
CDMA versus U:fon
Co je lepší a proč?
Počet reakcí: 13, nejnovější: 22. duben 2008 v 00:45.
-

odpovědět autor: LOL   [IP: 213.192.12.XX]
napsáno: 1. dubna 2008 v 10:55
RE: CDMA versus U:fon
O2...zásadně lepší pokrytí
Ufon ...levnější, pokud je signál tak OK..až nabere zákazniky, budou problémy s rychlostí.Má jen jednu nosnou.
- -

odpovědět autor: ellde   [IP: 90.177.203.XX]
napsáno: 18. dubna 2008 v 06:05
Dle poslednich zkusneosti se pokryti O2 nejakym zasadnim zpusobem zhorsuje. Tam kde to behavalo skoro megabit, ted maximalne petset, jine sto, stopadesat. Nevim zda to nebylo kartou, protoze ta se mi ted asi odporoucela uplne, nelze pripojit, prestoze ukazuje vsude max. signal. S ufonem zatim vyborne zkusenosti, kde byl na mape zbytecek signalu, ci hlucha mista, tak mi to furt bezelo 300-400. Posledni kapka letos na horach, Strazne kosek od Vrchlabi, O2 mapa normalni pokryti, rychlost 150, Ufon sem tam kosticka na mape, rychlost 400. Za mesic mi konci O2 smlouva, takze papa, prestoze me uz nyni bombarduji SMS s nabidkou prodlouzeni se slevou ci vymenou za novy model.
- - -

napsáno: 18. dubna 2008 v 06:10
Navic Ufon smlouva na rok, nebo vubec (pri koupi modemu za plnou cenu 5k), takze jasna volba. Pri te cene pokud se Ufon neosvedci, a bude pomalej, jak tady strasi kolega (mnozi strasi tak uz od pocatku Ufona, ale po rocnim pouzivani jsem vyrazne zpomaleni nezaznamenal, napr. u me doma v Decine stale cca 1.2-1,8Mbps), pak to proste prestanete platit.
- - - -

odpovědět autor: kmilanr   [IP: 195.113.149.XX]
napsáno: 18. dubna 2008 v 12:10
zajimavy, ja si chci koupit internet ale potrebuji takovy co je do usb bez nejake snury(do notebooku asus eee), jediny kdo to nabizi je ufon ale u me neni pokryti, podle jeho mapy konci pokryti asi 50m od myho baraku, a tady pises ze by to jd eio zam kd ejen sem tam neco na mape, myslis ze by mi to slo?
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 90.177.203.XX]
napsáno: 20. dubna 2008 v 19:06
Urcite to zkus, jak pise jirka511 muzes to vratit, pokud to nepujde. Jinak ten modem s externi antenou jsem nezkousel, ale kdyz jsem na chalupe pouzival cdma od O2, tak mi externi antena dost pomohla, bez ni ani tuk, a s ni ze zacatku 500-600, behem dvou let pak pokles asi na 300. S modem od Ufona, bez moznosti pripojeni externi anteny sedim v chalupe, a rychlost 400-500, jeste zkusim koupit delsi usb kabel, zda nenejdu jeste lepsi misto, ale i tak velmi dobre. Chalupa lezi v hluchem miste, v okoli pouze signal pro volani, ale to by behalo podstovku, takze jak vidis, mapa neni uplne presna. Mapka zde: www.karservis.cz/ufon/ufon1.jpg
- - - - - -

odpovědět autor: kmilanr   [IP: 195.113.149.XX]
napsáno: 21. dubna 2008 v 10:49
aha, tak to ej super, ja sem v miste kd eje to svetle zeleny a to tmave zeleny je kus ode me a ty ses v uplne hluchym a jde ti to, externi antenu nechci, jedine usb stick, je to k notebooku
a jeste jeden dotaz, da se nekde koupit samotny modem vyhodneji a koupit to bez modemu?
- - - - - -

napsáno: 20. dubna 2008 v 19:13
a jeste dodatek, stejne jako s modemy od O2, ta i u ufona muzete pouzit wifi eouter asusu, ten prdnout nekam na misto s nejlepsim signalem, ci v pripade externi anteny tak, aby kabel od anteny nebyl tak dlouhy, a mate bezdratove pokrytej barak. To je asi idealni reseni.
- - - - - -

napsáno: 20. dubna 2008 v 19:07
Chalupa je ta cervena tecka :-)
- - - - -

odpovědět autor: jirka511   [IP: 81.0.220.XX]
napsáno: 18. dubna 2008 v 13:15
ufon ma zaruku spokojenosti, to znamena,ze mate 15 dni na odzkouseni v tech patnacti dnech to muzete bez udani duvodu vratit.mate na vyber ten anydata a pak jeste jeden modem s externi antenou,ten bych zkusil, protoze anydata nema externi antenu
- - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 21. dubna 2008 v 00:01
Ufona v té lhůtě můžeš vrátit, ale jen v prípadě, že máš dotovanej modem se smlouvou na dobu určitou. V případě, že si koupíš nedotovanej modem, máš smůlu.
- - - - - - -

odpovědět autor: Surfař   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 21. dubna 2008 v 08:42
Jak je to u U:fona s tím FUP? Dodržujou ho přesně 2GB týdně? Nejsem stahovač, ale občas se mi stane, že mám týdně větší množství dat - potřeba stáhnout zálohu ze serveru, atd. Jednoduše se mi to někdy nahromadí. Prosím o příspěvek jen ty, co mají vlastní zkušenosti. Díky.
- - - - - - - -

odpovědět autor: GenUP   [IP: 78.136.167.XX]
napsáno: 21. dubna 2008 v 15:22
cau,tak ja stahuju tak 45GB mesicne a nikdy jsem nepocitil nejaky FUP,takze to moc nedodrzuji..
- - - - - - - - -

odpovědět autor: Surfař   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 22. dubna 2008 v 00:45
čau, díky za info. Zítra mizím k U:fonovi. U O2 to je největší otřes co jsem kdy zažil. U tarifu 1024+ mi to neleze ani 64kb/s. CDMA mám od začátku co existuje síť. Bych se z toho fakt poblil.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz