Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: phonw   <phonw@atlas.cz>   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 12. dubna 2008 v 21:17
Ubuntu vs. axesstel mvh110h
Pomuze mi nekdo rozchodit axesstel mvh110h od O2 pod ubuntu 7.10 ? nevim jak sprovoznit pristup k netu, jak "vytocit"...thnx
Počet reakcí: 8, nejnovější: 27. červenec 2008 v 16:22.
-

odpovědět autor: ciso   <ciso@ciso.sk>   [IP: 89.176.166.XX]
napsáno: 8. května 2008 v 09:51
RE: Ubuntu vs. axesstel mvh110h
Po pripojeni CMDA modemu do USB portu su nutne tieto kroky:

- "na tvrdo" priradit driver :
sudo modprobe usbserial vendor=0x1726 product=0x1000
Vytvori v /dev/ ttyUSB0 a ttyUSB1 - rozpozna modem :-) .

- nastavit v "ppp" configuracne subory na samotne pripojenie:
sudo apt-get install ppp
po instalacii:
sudo pppconfig
Zadaj nazov pripojenia (defaultne je tam Provider) -> Zvolit metodu PAP -> DNS pridelovat automaticky -> zadat login a heslo pridelene operatorom -> rychlost modemu 115200 (standardne prednastavene) -> rucne zadat modem (bude tam v riadku nieco ako /dev/ttySe1 - toto je nutne zmenit na /dev/ttyUSB0) -> potom uz len potvrdit a ulozit conf. subory.

- pripojit sa :-):
pon [nazov pripojenia] (napr.: pon provider)

Vela stastia :-)

PS.: Na poziadanie mozem zaslat ukazkove configuracne subory PPPCONFIG-u ak by mal niekto problemy :-)
- -

odpovědět autor: fojtisek   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 27. července 2008 v 16:22
Diky, moc jsi mi pomohl.
Mohl bys jeste napsat par radek, co znamena "usbserial vendor=0x1726 product=0x1000". Zajima me, jak jsi prisel na ty cisla a co jsou zac. Jsem v Linuxu zacatecnik ;-)
Dekuju
-

odpovědět autor: siki   <sojcin@centrum.cz>   [IP: 195.47.58.XX]
napsáno: 15. dubna 2008 v 07:23
Zdravím. Taky mi nechodí shodný modem. Tak nějak se mi po 2 dnech podařilo vše naistalovat, ale když se už chci připojit, pokaždé mi to hlásí "vzdálený počítač neodpověděl, bla, bla,bla"...poradí někdo? díky siki
- -

odpovědět autor: Anonym   <merimo@centrum.cz>   [IP: 84.42.190.XX]
napsáno: 4. června 2008 v 22:06
když ti píše že vzdálený pc neodpověděl bud je chyba v instalaci nebo nemáš signál
-

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 13. dubna 2008 v 17:05
Moje rada...investuj do routeru co podporuje CDMA napr.Asus...nebudes mit zadnej problem...pres tento router to maka naprosto skvele na NA VSECH OPERACNICH SYSTEMECH a navic ziskas domaci WiFi , 4x LAN a muzes provozovat vic PC jak na internet tak nezi sebou.Hlavne nepouzivat zadny ovladace ani od O2 ani stazeny z netu a nepripojovat modem rovnou do PC!!!!!
-

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 13. dubna 2008 v 13:59
info
Ahoj vsichni,mam O2 CDMA a modem AnyData ADU 300H a na nem povesenej Asusi router a 4 PC na WiFi.Vse maka v poho,ale objevil se modemrouter AXESSEL MV 410L
kde je vse integrovano a ma 2 anteny pro diverzni prijem.Nabizi to sice Ufon,ale podle me to musi behat i na CDMA O2.Mate s tim nekdo nejakou zkusenost??Dik za jakoukoli informaci.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.42.190.XX]
napsáno: 4. června 2008 v 22:05
RE: info
neběží, stejně jako žádný modem nám navzájem neběží,
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 14. dubna 2008 v 00:06
RE: info
Už jsi se ptal

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz