Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Surfař   <pevnalinka@email.cz>   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 16. dubna 2008 v 18:25
Přeflashování modemu
Zdravím, u U:fona se objevil nový modem AXESSTEL MV110L, O2 má modemy AXESSTEL MV110H lze ten modem od O2 přeflashovat aby běžel po U:fonem? Jak , kde, za kolik? Chci přejít k U:fonovi a nechce se mi upisovat na dva roky ani dávat takové prachy za modem. Díky za info. Jinak mám jeden AXESSTEL MV 110H navíc kdo by ho chtěl.
Počet reakcí: 12, nejnovější: 17. červenec 2008 v 18:46.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.42.190.XX]
napsáno: 4. června 2008 v 22:14
RE: Přeflashování modemu
bohužel to nelze, UFOn má ty axessteli stavěné přímo pro svůj účel, do sítě se hlásí svým IMSI, a axesstel je dělal přímo pro něj
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 5. června 2008 v 00:06
Ale flashem se to dá přenastavit :-))
- - -

odpovědět autor: Surfař   <pevnalinka@email.cz>   [IP: 85.160.42.XX]
napsáno: 6. června 2008 v 20:25
A kdo mi to udělá? Bo se dá někde na netu sehnat odpovídající sw?
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 10. června 2008 v 00:10
To je nelegální....
- - - - -

odpovědět autor: pevnalinka@email.cz   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 12. června 2008 v 23:31
Nerozumím proč by to mělo být nelegální když modem je můj. Kvůli autorským právům pro SW U:fon ?
-

odpovědět autor: Surfař   <pevnalinka@email.cz>   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 20. dubna 2008 v 21:29
eee....ještě se zeptám, jestli někdo neví, která firma u nás ty modemy AXESSTEL servisuje.
- -

odpovědět autor: Anonym   <merimo@centrum.cz>   [IP: 84.42.190.XX]
napsáno: 4. června 2008 v 22:11
aesstel můžeš reklamovat jen u toho kde jsi je koupil,
-

odpovědět autor: Dušan K.   <setest@seznam.cz>   [IP: 62.177.98.XX]
napsáno: 20. dubna 2008 v 13:02
Mel bych na Surfare jeden dotaz. Mam ted tenhle modem pujceny a udajne by mel jiz v sobe mit ovladace, ktere by se po pripojeni k pocitaci mely naintalovat. Mohl bys mi rict, jestli jsi potreboval nejake CD a nebo jestli to je skutecne Plug-n-Play?
Me akorat pocitac rozpozna novy propojeny hw, ale nahlasi, ze nenalezl zadne ovladace :(
Diky predem za pomoc.
- -

odpovědět autor: Surfař   <pevnalinka@email.cz>   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 20. dubna 2008 v 20:43
připoj USB k vypnutému modemu a ihned stiskni tlačítko ON/OFF. Modem se ti ukáže jako jednotka CD ROM. Ovladače má tento modem v sobě, takže žádné CD k tomuto modemu není.
- - -

odpovědět autor: Ceslo   <pavel@ifolk.cz>   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 10. června 2008 v 12:31
Tak přesně tenhle postup mi nezafungoval. Nakonec jsem to řešil tak, že jsem si ze stránek O2 ten instalační soft stáhl (v práci na externí disk) a pak spustil instalaci v notebooku. Nainstalilo se to bez problémů a už měsíc na něj jedu a je fakt, že je to rychlejší, než přdchozí AnyData.
- - - -

odpovědět autor: pepa   <voprsalek4@seznam.cz>   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 17. července 2008 v 14:26
Nikde ale nepíšou, že to tlačítko se musí držet stisknuté!!!
- - - - -

odpovědět autor: DiABLO   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 17. července 2008 v 18:46
Tak to ze to tlacitko musis drzet je napsany i v manualu alo to by jsi si ho musel poradne precist. Jsi ten ktery se pokousel otevrit pandorinu skrinku. :-) Jinak pro vsechny mam Axesstel a bydlim 20 KM od Brna. Stabilne 1Mbit v noci kolem 2.5 Mbit. Nedam na Axesstel dopustit. Kam se na nej hrabe AnyData.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz