Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Marek   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 28. dubna 2008 v 19:03
GPC - 6420 a Windows Vista
Ahoj.
koupil jsem si nový notebook Fujistsu-Siemens Amilo Pa2510, na kterém jsou nainstalovány wokna Vista. Mám ale problém s připojením přes Erortelí GPC-6420 modem. Jejich program GT Dialer X se sice spustí, ale pak ohlásí chybu "Access violation at address 001410B1 in module "DATAHAND.DLL". Read of address 00000000." A tím to skončí a nejde s tím nic jiného, než to zavřít.
Na můj dotaz mi z Erortelu napsali tohle:
"Modem GTRAN GPC 6420 bohužel práci v operačním systému Windows Vista neumožňuje, jedná se o starší typ modemu a výrobce k němu nedodává potřebný software. Doporučuji Vám zvážit nákup nového modemu, v případě, že byste uzavřel závazek na 24 měsíců, měl byste možnost získat nový modem za zvýhodněnou cenu. Přehled aktuálně nabízených modemů najdete na našich webových stránkách..."
Nechce se mi upisovat jim na další dva roky, protože se rýsuje možnost jiné formy připojení. Nepodařilo se Vám někomu vyřešit komunikaci modemu a woken Vista? Díky za info. Marek
Počet reakcí: 2, nejnovější: 29. duben 2008 v 11:06.
-

odpovědět autor: Anonym   <pevnalinka@email.cz>   [IP: 85.160.42.XX]
napsáno: 28. dubna 2008 v 21:19
RE: GPC - 6420 a Windows Vista
Hmm.... a mají pravdu. Dej to do muzea a prodám ti nový AXESSTEL v záruce bez smlouvy.
- -

odpovědět autor: Marek   <itt@centrum.cz>   [IP: 62.168.15.XX]
napsáno: 29. dubna 2008 v 11:06
RE: GPC - 6420 a Windows Vista
Za jakou cenu? Jaké s ním máš zkušenosti? Pokud to není vtip, tak se mi ozvi na e-mail. díky

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz