Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: CDMÁK   <seql@email.cz>   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 28. dubna 2008 v 23:30
Kdo by mě půjčil U:fon modem?
Půjčil by mě někdo z Plzeňska na pár dnů - na den nebo dva modem od U:fona i s tarifem? Mám zájem o fofr internet. Chci si ho vyzkoušet v reálu, ale nechci si ho brát na zkušební dobu 14dní, jelikož mám strach , že ve zkušební době mě to pustí na plno a potom to bude stejné jako s tímto O2. Upisovat se na dva roky nechci, takže uvažuji o koupi modemu. Hledám někoho kdo má modem už delší dobu. Díky všem za ochotu, samozřejmě zadara to nechci. eee....chtěl bych vidět i doklad o datu pořízení, aby se mi náhodou neozval U:foní dealer :o) Zkušenosti ohledně FUP, lokality a další též uvítám. Díky všem za případnou nabídku.
Počet reakcí: 3, nejnovější: 15. květen 2008 v 11:28.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 15. května 2008 v 11:28
RE: Kdo by mě půjčil U:fon modem?
blil bych
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 90.177.223.XX]
napsáno: 7. května 2008 v 23:11
mám žížeň!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 90.177.223.XX]
napsáno: 7. května 2008 v 23:12
nemáte někdo v JM regionu zbytečnou láhev irish whiskey..,

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz