Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Tomy   [IP: 85.160.113.XX]
napsáno: 6. května 2008 v 18:46
Neuvěřitelné
http://www.speedtest.net/result/268085833.png

Modem sem natočil asi o 5 cm a náhle zrychlil z ňákých 500 Kb/s na (viz odkaz)
Počet reakcí: 7, nejnovější: 7. červen 2008 v 17:43.
-

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 10. května 2008 v 15:48
RE: Neuvěřitelné
Ahojik....tak ja bych tomu klidne veril...zazrakem jsem asi narazil na infolince na kluka,co byl privetivej a hlavne ho to nejspis zajima...takze...spustili revizi A,ale tu podporuje pouze modem Axesstel MV 110 H....Any Data ani modrej,ani cernej to neumi...ja mel Any Data cernej a vymenil jsem ho v ramci "reklamace" :-)) za ten Axesstel...oni uz ani zadnej jnej v nabidce nemaj...presne mi rek souradnice kde je nejblizssi vysilac...takze o 90°uplne jinde nez sem mel Yaginu a chytal odraz...a ode me 5 kilaku...pretocil jsem podle kompasu antenu...nasadil Axesstel a pripojil se....a spadla mi celist...pochopitelne zalezi na vytizeni site...ale kdyz to vezmu prumerem...stahuju tak 1500 kbps a posilam 700 kbps...pozorrr...vse maly pismena,aby bylo jasno...pokud mas Axesstel MV 110 H...verim....ma totiz teoreticky vetsi maximalku nez uvadis v testu :-))
- -

odpovědět autor: Tomy   [IP: 85.160.103.XX]
napsáno: 7. června 2008 v 17:43
Mám normálně modrej , a takhle už to jede od doby co jsem založil togle téma , vše ok soubory stahuju rychle
-

odpovědět autor: Pepa   [IP: 147.32.80.XX]
napsáno: 7. května 2008 v 12:15
Neprojevila se náhodou revize A?
-

odpovědět autor: ondras   [IP: 78.102.92.XX]
napsáno: 6. května 2008 v 22:41
To máš jaký modem ten modrý? asi ne co? no mně se jednou modem(ten modrý) zbláznil a stahoval mi 7939 KB/s ale to byla nějaká chyba protoze se 50MB stahlo touhle rychlosti a pak najednou 5KB/s a nekolikrat to takhle udelalo tak jsem se na to vykašlall a šel jsem si to sosnout ke kámošovi. Mám obrázek když mi řekneš jak a kam to mám uploadnout tak to uploadnu.
- -

odpovědět autor: das   [IP: 217.197.149.XX]
napsáno: 7. května 2008 v 16:54
ondras: Nevím, kdo tomu věří, ale já rozhodně ne. Ten modem není stavěný na takovou zátěž a už vůbec síť CDMA... Tak tohle vykládej svým kamarádům, kteří se v tom nevyznají a zblajznou ti to i s navijákem, ale ne nám ;)
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 78.102.92.XX]
napsáno: 7. května 2008 v 22:31
Pořádně si to přečti-je tam napsáno že to udělalo chybu nejspíš to udělal počitač, ale to je mi jedno. Já tomu sám nevěřím tak se nezblazni. Jestli chces klidně ti pošlu screen a sám uvidíš že jsem nekecal. Samozřejmě že vím že síť CDMA neni na takovouhle rychlost stavěná taky proto jsem tam napsal: ŽE TO UDĚLALO CHYBU.
- - - -

odpovědět autor: ondras   [IP: 78.102.92.XX]
napsáno: 7. května 2008 v 22:34
PS: můžu ti to poslat jedině až v ponděli (teda pokud mi dáš e-mail) do té doby nebudu doma

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz