Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 575,6 kbit/s
hodinový trend: -35,1%

CDMA U:fon: 429,5 kbit/s
hodinový trend: -30,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Bývalý uživatel   [IP: 81.90.173.XX]
napsáno: 8. června 2008 v 11:09
Podvodníci
od 18. dubna nefungovalo CDMA: nefunkčnost byla potvrzena datovou linkou telekomu. Dozvěděl jsem se že připojení nemusí fungovast, důležié je že platí smlouva a že halvně mám platit i já. Dneska mám 6 mega připojení za 500 H4 a jsme spokojený. POZOR NA PODVODNÍKY Z O2!!!!!!!!!!
Počet reakcí: 6, nejnovější: 21. červenec 2008 v 23:55.
-

odpovědět autor: Osral   [IP: 78.136.164.XX]
napsáno: 9. června 2008 v 11:28
RE: Podvodníci
Taková individua, která to nemají v hlavě v pořádku a nepochopí, že se jedná o mobilní připojení by měl U:fon O2 i T-Mobile rovnou kopat do prde.. a ne jim dávat smlouvu. Normální člověk si takové připojení pořídí na cesty a doma má ADSL, kabel nebo wifi. Navíc si přečti pořádně smlouvu, kde je napsáno, že operátor může na nezbytně nutnou dobu přerušit poskytování služeb a porucha je věc za, kterou nikdo nemůže. Osle
- -

odpovědět autor: Paja   [IP: 193.86.187.XX]
napsáno: 10. července 2008 v 06:53
Pokud si pořizuji CDMA tak hlavně proto, abych měl doma připojení a mohl si ho vzít i s sebou. A pokud mi postačí rychlost, tak nevím, proč bych měl vyhazovat prachy za další připojení. Názory zbohatlických fracků, kteří neznají hodnotu peněz mne dokážou vytočit na nejvyšší obrátky.
Osobně mám podobnou zkušenost s CDMA. Pokud se člověk nezačne ohrazovat náhradou škody a nezačne to posílat přímo na vedení firmy, tak se některá individua na poruchu raději ani nepodívají. Naposledy "opravovali" závadu v mém okolí 6 týdnů a nenamáhali se ani vrátit poplatek za měsíc a půl nefunkční služby.

Takže se prosím toho osla nech - nechci být sprostej na člověka, kterého neznám.
- - -

odpovědět autor: Osral   [IP: 93.89.101.XX]
napsáno: 10. července 2008 v 07:27
Já nejsem nějaký zboh. fracek, ale člověk, který narozdíl od Vás ví co od mobilního připojení čekat. Prostě pokud někdo není blb tak musí pochopit, že na určité neduhy musí přistoupit, za které nikdo nemůže. Lamo
- - - -

odpovědět autor: marcy   [IP: 89.24.4.XX]
napsáno: 10. července 2008 v 12:52
Tak tedy nevím, jestli je normálni, aby se z plného signálu člověk ze dne na den dostal na nulu a čekal několik dní, až se signál znovu objeví.....to mám čekat od mobilního připojení? Za ty prachy?
- - - - -

odpovědět autor: golis   [IP: 212.20.99.XX]
napsáno: 21. července 2008 v 13:55
Oba máte pravdu :-D od cdma se neda očekávat super dostupnost a taky super rychlost. Pokud , ale operátor neposkytoval 6 týdnů služby tak už je to taky na pováženou, dali by se vydržet 3 dny. ale ne 6 týdnů jak psal nespokojený uživatel.
- - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.42.129.XX]
napsáno: 21. července 2008 v 23:55
Měl se uspokojit jinak :-))

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz