Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 826,4 kbit/s
hodinový trend: +43,6%

CDMA U:fon: 246,2 kbit/s
hodinový trend: -74,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Pavel   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 4. srpna 2008 v 15:17
připojení CDMA nezávisle na více PC
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je možné nějak udělat, aby se CDMA dalo připojit na 2 PC nezávisle? Tedy nemyslím způsob, aby se jeden PC zapnul, připojil se a pomocí sdílení připojení internetu se připojilo i druhé PC.

Spíš by mě zajímalo zda by nešlo udělat, aby jedno PC se mohlo připojit nebo druhé PC se mohlo připojit nezávisle. Je to možný (a jak) nebo to nejde?

Předem díky za jakoukoli odpověď.
Počet reakcí: 5, nejnovější: 1. září 2008 v 01:22.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 90.177.224.XX]
napsáno: 31. srpna 2008 v 23:43
RE: připojení CDMA nezávisle na více PC
a nebo nasdilíš připojení na sít(myslím propojit utp kabelem) nebo připadně na wifi (myslím ad-hoc sít) pokud máš notebook a jedeš taky;) ani nemusíš kupova router..ale zase na ten router mužeš připojit tiskárnu a nemusíš nic připojovat..ale doporučuji addslko..ted od unora mají zrychlovat.takže já ted mám 4mega a budu mít 9mega což je super za ty prachhy
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.42.158.XX]
napsáno: 1. září 2008 v 01:22
Jen že von chce bejt mobilní
-

odpovědět autor: Pavel   <xsatanek@gmail.com>   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 9. srpna 2008 v 09:20
No to vis ze to jde, prodava se takovej router kamo zapojis modem, nakonfigurujes to a pak uz jen do pc sit kabel a staci kdyz je zaplej router.. ale to stoji neco kolem 2500kc. Ja osobne bych si asi z obou PC naved k modemu USB kabel a prepojoval bych si to :)
- -

odpovědět autor: dm52   [IP: 85.71.85.XX]
napsáno: 18. srpna 2008 v 11:11
Řešení s Asusem je super, já jsem takhle fungoval od konce roku 2004 do roku 2006/2007, kdy byl O2 schopnej zprovoznit ADSL (byl jsem o 200 m dál od ústředny než bylo třeba. Se sdílením přez Assus jsem byl naprosto spokojenej. Koupil jsem ho tenkrát přímo od Koppelů už s nahraným firmwarem -za celou dobu žádnej problém. Výhoda byla, že to fungovalo jako připojení "natvrdo", po spuštění se PC sám přihlásil a nebylo potřeba nic startovat.
- -

odpovědět autor: radek   <admin@czechlinux.info>   [IP: 212.80.78.XX]
napsáno: 9. srpna 2008 v 19:28
ten router je od asusu napr. asus 500gp, ktery stoji okolo1700. vice info na http://www.koppel.cz/cdmawifi, kde si ho muzes i koupit :) dá se sehnat i do 1500

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz