Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 826,4 kbit/s
hodinový trend: +43,6%

CDMA U:fon: 246,2 kbit/s
hodinový trend: -74,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Martin   <martin.vip@seznam.cz>   [IP: 217.77.165.XX]
napsáno: 7. srpna 2008 v 14:02
Koupím CDMA modem
Kupím CDMA usb nebo pcmcia modem který není vázán smlouvou, nebo převezmu smlouvu od společnosti O2... Jsem z Brna - děkuji za nabídky
Počet reakcí: 3, nejnovější: 7. září 2008 v 11:52.
-

odpovědět autor: Pavla Kozelková   <kozelkovap@seznam.cz>   [IP: 85.161.72.XX]
napsáno: 7. září 2008 v 11:52
RE: Koupím CDMA modem
Ahoj Martine,
nabízím modem CDMA/UMTS AnyDATA, ADU-BAT-100.Kupovala jsem ho od O2 v březnu 2008 s 24 měsíc smlouvou. Stěhuji se nyní dlouhodobě do zahraničí a mohu buď přenechat smlouvu (v tom případě bych ti k tomu dala modem zdarma vč. příslušenství), nebo mohu smlouvu předčasně ukončit, ale v tom případě chtějí doplatit cca 6000 Kč, což je asi jednorázově dost. Jsem také z Brna, resp. jsem tu zrovna na prodlouženém víkendu. Pokud máš zájem, ozvy se mi co nejdřív ať proberem podrobnosti, neboť odlítám v úterý 09.09. v podvečer a pak budu v ČR až někdy v říjnu. K převodu smlouvy je nutno, aby se dostavili oba účastníci, takže pokud bys to chtěl co nejdřív, mohli bychom to uskutečnit buď v pondělí nebo nejpozději úterý dopoledne nebo brzy odpoledne. Kdyžtak volej 728 246 147. Email kozelkovap@seznam.cz
-

odpovědět autor: u   [IP: 85.160.102.XX]
napsáno: 13. srpna 2008 v 10:45
http://www.online-bazar.cz/pc-bazar/e/o2-cdma-ubiquam-um-3 00c-modem---bez-smlouvy/
- -

odpovědět autor: LT   <LTFrontera@seznam.cz>   [IP: 88.103.180.XX]
napsáno: 16. srpna 2008 v 22:55
Dobrý den.
Nabízím CDMA modem Gtran GPC6420Z2 CDMA 450MHz EVDO modem + ZL nová verze v provozu od 06/2005 včetně příslušenství - magnetická anténa (50 cm); 10/2007 nová baterie. K 31.5.2008 ukončena smlouva o poskytování služeb.
Přeji hezký den LT Pardubice

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz