Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 826,4 kbit/s
hodinový trend: +43,6%

CDMA U:fon: 246,2 kbit/s
hodinový trend: -74,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Mobilní internet od O2 - reklamace nebo výpověď smlouvy   <tomas.kutnik@seznam.cz>   [IP: 88.101.110.XX]
napsáno: 2. října 2008 v 21:11
Mobilní internet od O2 - reklamace nebo výpověď smlouvy
Dne 1.10.2008 jsem si na pobočce O2 nechal zřídit mobilní internet k notebooku. Ok, na pobočce jsem byl několikrát ujišťen, že budu mít na požadovaných místech určitě signál, jenže problém, na místě, kde se pohybuji nejvíc mi signál jaksi chybí...Nemůžu se připojit...Takže se chystám na reklamaci/případně výpověd smlouvy. Akorát pochybuju, že to bude zadarmo, v reklamačním řádu vesměs nic konkrétního nepíše. Smlouvu mám na 24 měsíců...Nemáte někdo podobné zkušenosti??? Předem díky
Počet reakcí: 7, nejnovější: 7. červenec 2009 v 10:36.
-

odpovědět autor: Marci   <marci36@seznam.cz>   [IP: 194.228.18.XX]
napsáno: 7. července 2009 v 10:36
RE: Mobilní internet od O2 - reklamace nebo výpověď smlouvy
Hezký den, nevím jak u O2 ale např. u T-Mobilu, pokud nemáte signál na požadovaných místech můžete do 7prac.dnů od smlouvy odstoupit. Dále je tam i možnost převést danou SIM na paušál na volání. Zkusila bych se zeptat u O2 i na tohle, třeba formou emailu - člověk nemá čas běhat stále po pobočkách, že ano :-)
Držím palce ... M.
-

odpovědět autor: Iveta   <siki7@seznam.cz.>   [IP: 80.82.147.XX]
napsáno: 9. prosince 2008 v 08:35
Vyprši mi smlouva 12.12.08 žadam o zrušeni paušalní smlouvy na čislo telefonu 606639916
-

odpovědět autor: sid   <a@a.a>   [IP: 88.146.224.XX]
napsáno: 21. října 2008 v 19:08
Reklamacni rad O2 je takovy ze si to vetsina lidi rozmysli a radsi ty 2 roky se zarizenim pretrpi, doplaci se cena zarizeni, propadne vam zaloha a za kazdy mesic ktery jste mel ve smlouve a neprobehl se plati 100 Kc, cili ve vysledku vypoved prijde na peknych par tisic.
-

odpovědět autor: petra   <petra.babinska@centrum.cz>   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 20. října 2008 v 21:48
podobnou (resp. uplne stejnou) zkusenost mam, mobilni internet mam taky a je to pekny podfuk, je to pomale jak snek. uz jsi to reklamoval? zajimal by me vysledek, ony jsou reklamace u O2 beh na dlouhou trat..
- -

odpovědět autor: Karel   <Knagy@seznam.cz>   [IP: 85.207.18.XX]
napsáno: 16. června 2009 v 02:56
Kamarádovy se stalo to že jsi obědnal internet v mobilu na 3mes.Zdarma a voni mu poslaly nějakou nastavovací sms kde jí potvrdil a po 14ti dnech mu přišlo vyučtování za GPRS asi 9.500kč a celkově má zaplatit 12.000 a nějaké drobné.Tak jsem vědavej jak se to bude řešit.
-

odpovědět autor: Martin   <martinriha@martinriha.cz>   [IP: 80.95.248.XX]
napsáno: 8. října 2008 v 00:08
Mám pocit, že s reklamací nebudeš úspěšnej. Budou oponovat, že sis to měl před tím jen půjčit a vyzkoušet. Takže tak trochu tvoje chyba.

Výpověď podat můžeš, ale budeš doplácet rozdíl mezi dotovanou a skutečnou cenou ...
- -

odpovědět autor: marttin   [IP: 217.197.149.XX]
napsáno: 10. listopadu 2008 v 16:34
celkem vás nechapu proc si nenajdete nejprve nekoho kdo toma a je ochotem to proverit zdato funguje a kdyz užsito kupuju tak bych vyuzil bazaru celkme nekdyi zadarmo prijdete k modemu a to za predpokladu ze budete jeste cca par mesicu pokracovat ve smlouve apk to muzete zrusit zadarmo po smlouve. jase takto po 7 mesících zbavil CDMA ;-) ale kupovalsemto jako nové ale fungovaloto jeste ze tak :-D

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz