Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 826,4 kbit/s
hodinový trend: +43,6%

CDMA U:fon: 246,2 kbit/s
hodinový trend: -74,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Michal   <ungerm@seznam.cz>   [IP: 152.73.73.XX]
napsáno: 22. prosince 2008 v 09:55
Axesstel MV110H - instalace nedobehne
Ahojte, prosim o radu. Po telefonu a po mailu provadim svou pribuznou problemy s instalaci MV110H od O2, ale nejak si uz nevim rady. Pote, co probehne prvni cast instalace a nainstaluji se drivery a USB a ma se prepnout do Modem modu a zacit probihat druha cast instalace, tak se nic nestane a instalace si o zadne dalsi soubory ani instalacni media nerekne. Tato cast instalacniho procesu tedy neprobehne a instalace jako celek pak neni dokoncena. Muze to byt pravy uzivatele? Nebo se da nejak ve Windows nastavit, aby se installer sam spustil?

Dekuji za kazdou radu
Michal
Počet reakcí: 3, nejnovější: 31. leden 2009 v 18:23.
-

odpovědět autor: Lukáš   <luk.vondra@atlas.cz>   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 31. ledna 2009 v 18:23
RE: Axesstel MV110H - instalace nedobehne
Mám ještě větší problém ... připojím modem k Pc a to mi oznámí ,že nerozpoznává zařízení takže s k instalaci vubec nedostanu...
-

odpovědět autor: Floyd   <Floydd@seznam.cz>   [IP: 88.102.204.XX]
napsáno: 5. ledna 2009 v 13:52
Cau!
mel jsem uplne stejny problem. Prvni cast instalace probehne,a le druha uz stagnuje a po instalaci USB Driveru se nic nedeje. U me pomohlo, kdyz jsem misto instalace USB driveu zadal uninstall. Pak to hned poznalo, ze driver chybi a zacala druha faze, kdy system rozpoznal nezname zarizeni(USB Modem). Snad Ti to pomuze, cus!
- -

odpovědět autor: david   <kobolkadavid@seznam.cz>   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 12. ledna 2009 v 22:04
ahoj tento problem jsem měl i ja a asi každy. co ti mužu poradit vždy když instaluješ modem chvíli drž tlačítko na modemu on-off. měl by ti naskočit jako další jednotka E. bohužel nejsem ze službama spokojeny, rychlost uplně nulova a dalši věc,že připojeni se mi po nake době odpojuje vždy musim zrestarovat celí pc. přeji mnoho uspěchu v instalaci

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz