Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 826,4 kbit/s
hodinový trend: +43,6%

CDMA U:fon: 246,2 kbit/s
hodinový trend: -74,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Petr H.   <Petr.Hogl@seznam.cz>   [IP: 89.102.163.XX]
napsáno: 29. prosince 2008 v 19:01
rada pro mě
Dobrý večer lidičky.. najde se tu nějaká dobrá duše co by mi mohla poradit??? Potřebuju poradit jestli jde to když mám internet na mobilu tak jestli to jde propojit s pc abych ten net spustil na kompu.. nebo jestli je nějaký program na to... děkuji za pomoc Petr
Počet reakcí: 4, nejnovější: 5. leden 2009 v 19:00.
-

odpovědět autor: Petr   <PetSvicko@seznam.cz>   [IP: 85.160.123.XX]
napsáno: 4. ledna 2009 v 20:59
RE: rada pro mě
Jde to rychle, ale raděj to nezkoušej.... dost drahá sranda
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.42.158.XX]
napsáno: 5. ledna 2009 v 19:00
Stojí to 150,-/měsíc
-

odpovědět autor: giacomo   <sjames@seznam.cz>   [IP: 89.103.54.XX]
napsáno: 30. prosince 2008 v 21:31
Doporučiji zakoupit kabel, propustnost dat je tímto způsobem nejlepší. Přes bluetooth je to pomalé. A také zaleží jaký máš datový tarif.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.42.158.XX]
napsáno: 29. prosince 2008 v 23:10
Nazdar! Normálně se připoj tím programem co máš k mobilu. Tedy jestli máš Nokii na Nokia PC Suite. Brzy se ti to ale zpomalí....

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz