Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 826,4 kbit/s
hodinový trend: +43,6%

CDMA U:fon: 246,2 kbit/s
hodinový trend: -74,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jan Tomeš   <tomes.jan@email.cz>   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 1. ledna 2009 v 21:07
Nastavení domácí sítě CDMA ve win Vista
Dobrý den, mám technický dotaz. Máme doma dva notebooky, které chci propojit kabelem, s tím, že můj notebook bude připojený na internet pomocí modemu CDMA (anydata). Ovšem ať nastavuji síť a TCP/IP jak chci, druhý počítač se pořád nemůže dostat na internet. Zkoušel jsem i vypnout firewall, ale nepomáhá to. Nemáte někdo návod jak nastavit domácí síť ve vistě? Když jsme měli oba XP, tak to fungovalo, ale teď máme nové notebooky s vistou a nejde to.

Díky.
Počet reakcí: 4, nejnovější: 30. leden 2009 v 00:32.
-

odpovědět autor: Karlík   <sex je moje hoby>   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 30. ledna 2009 v 00:29
RE: Nastavení domácí sítě CDMA ve win Vista
A máš to připojení "nasdíleno" ?? Tzn. ve vlastnostech přijpojení pro cdma jestli je v záložce Sdílení zaškrtnuto sdílet a vybrané správné připojení pro které sdílet..
-

odpovědět autor: Valsoraj   [IP: 85.207.113.XX]
napsáno: 9. ledna 2009 v 12:58
Zdravim,
tak mě to fungovalo v pohodě právě do toho 1.1.09.

a najednou to na net druhy PC nepusti, ať dělám cokoliv :(
- -

odpovědět autor: Karlík   <jak jsem říkal>   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 30. ledna 2009 v 00:32
Blbost - nemůže O2 zakázat -- není způsob jak, nedokáže identifikovat jestli hlavní PC který zrovna stahuje data, tak jestli jsou opravdu pro hlavní PC nebo pro druhý PC, který tahá přes něho... Navíc - O2 nabízí wifi router kompatibilní s cdma modemem, takže je jim jedno, jak svou "linku" zatížíš.
- -

odpovědět autor: tomtva   <tomtva@seznam.cz>   [IP: 195.113.181.XX]
napsáno: 16. ledna 2009 v 02:42
To si děláš srandu

já to používal doma taky
minulej rok pohoda jen win nastaven na sdílení netu defakto přes průvodce

že by to o2 zarazil. Nemůžu vyzkoušet sestře dneska ukradli modem tak přemýšlím jak řešit

jestli ale zakázaly sdílení internetu tak cdma nemá pro mne smysl používal jsem ho jako hlavní domácí připojení a je pravda že po novém roce jsem toto nezkoušel. vyhodou byla mobilita ale jestli je to takto tak hold wifi či adsl ,ale cdma ne

Může mi prosím někdo toto potvrdit či vyvrátit

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz