Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 702,9 kbit/s
hodinový trend: -17,6%

CDMA U:fon: 246,2 kbit/s
hodinový trend: -74,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

řazení od nejstarších po nejnovější
zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Svetoslav   <Svetoslav.markov@seznam.cz>   [IP: 85.160.169.XX]
napsáno: 28. února 2009 v 16:49
O2 CDMA modem s Mac OS
Presel jsem nedavno na Macintoshe a se pokousim zprovoznit svuj stavajici O2 CDMA Modem (Any Data ADU E-100H). Zatim se mi to nedari. Mate nekdo tuseni jestli tento nebo jiny modem muze nejak fungovat s Mac OS (posl verze)?
Predem dik,

Svetoslav
Počet reakcí: 3, nejnovější: 6. listopad 2009 v 15:09.

odpovědět autor: applik   <j.lakomy@seznam.cz>   [IP: 89.235.29.XX]
napsáno: 9. července 2009 v 17:28
RE: O2 CDMA modem s Mac OS
Taky bych byl rád, kdyby někdo poradil jak na to...

odpovědět autor: David Rybář   <dar@drdesign.cz>   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 17. července 2009 v 02:19
http://www.mujmac.cz/art/sw/axesstel-mv110h-cdma-modem-a-mac-os-x -jak-jej-rozc.html

odpovědět autor: pavel   <wash@hnedy.cz>   [IP: 88.146.72.XX]
napsáno: 6. listopadu 2009 v 15:09
co se týká modemu na Mac OSx Leopard tak jsem to rozchodil, problem je ze na novem system Snow Leopard to jiz nechodi. Nemate nekdo nejake reseni ????

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz