Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 702,9 kbit/s
hodinový trend: -17,6%

CDMA U:fon: 246,2 kbit/s
hodinový trend: -74,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Zdeněk   <ba2s@razdva.cz>   [IP: 147.228.209.XX]
napsáno: 24. března 2009 v 11:21
02 exceluje
Dobrý den, vespolek.
Kdysi, když jsem ještě míval internet před CDMA, jsem navštěvoval tento server často abych se uklidnil, že ten sajrajt nemam doma sám. Teď po více jak roce, po odhlášení CDMA se sem vracím, aby každý věděl, že odhlášením CDMA srandy s 02 nekončí. Léta páně 2008, koncem února jsem odhlásil CDMA a až letos v březnu jsem se zděsil. Jsem si vědom že se jedná z velké části o mojí hloupost, ale přesto... koukám si tak na fakturu a vidim účtovaný čísla a 601xxxxxx tam nechybělo - 02 mi účtovala CDMA vesele dál - 831,- celý rok. Moje faktury se pohybujou běžně nad 5000 Kč, takže jsem si toho podle ceny nevšimnul. Volám jim na x linek, než mi řekli, že mi vrátí jenom 250Kč, protože víc podle vnitřních předpisů nemůžou. Samozřejmě zdržovačky jak se dá, prostě 02. Sečteno podtrženo 02 mě okradla o 10 tisíc a zatim to nevypadá, že by chtěla něco vracet a to mi v každym telefonátu vykládaj, jakej jsem váženej zákazník. Já takhle podnikat, tak mi zapálí barák a povraždí rodinu. Jsem zhnusen a doufám, že si všichni, co budou rušit CDMA budou pečlivě kontrolovat každou následující fakturu, ne jako já. Toť vše, vážený zákazník Telefonica 02
Počet reakcí: 6, nejnovější: 19. květen 2009 v 23:23.
-

odpovědět autor: dm52   <dm52@centrum.cz>   [IP: 85.71.85.XX]
napsáno: 19. května 2009 v 23:23
RE: 02 exceluje
Já měl CDMA tehdy ještě od telekomu,vuúčtování chodilo odděleně od pevné linky a kdž jsem to vypoveděl (přešel jsem na ADSL - dřív to technicky nešlo), tak po uplynutí výpovědní doby paušál zmizel, vrátili přeplatek a bylo.
-

odpovědět autor: Libor   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 11. května 2009 v 14:47
Zdeněk popsal typický přístup O2 k zákazníkům. Sám jsem si na to sáhl. Nemám už ale sílu zde popisovat svůj příběh. Operátoři jakoby byli školeni v tom, jak nejlépe zákazníka vytočit a urazit a ještě okrást. i když mi tedˇinternet běhá ke spokojenosti, jsem tak znechucen, že s O2 končím. Zajímalo by mě jen, jestli ve Španělsku alesponˇtuší, jak to tady manažeři vedou. Již téměř bývalý zákazník O2 Libor
- -

odpovědět autor: Fánina   [IP: 84.42.129.XX]
napsáno: 12. května 2009 v 22:22
Jak to vydržíš bez netu...?
-

odpovědět autor: O2 ředitel   [IP: 88.100.32.XX]
napsáno: 27. dubna 2009 v 21:54
Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 23. dubna 2009 v 11:13
Nechápu tedy proč jsi zůstal u O2 když už jsi nebyl spokojen s CDMA
-

odpovědět autor: bonusdne   [IP: 193.86.164.XX]
napsáno: 16. dubna 2009 v 19:07
a třeba to nekoho potěší

http://www.soom.cz/index.php?name=articles/show&aid=502

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz