Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 702,9 kbit/s
hodinový trend: -17,6%

CDMA U:fon: 246,2 kbit/s
hodinový trend: -74,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Marek   <methew@email.cz>   [IP: 85.70.235.XX]
napsáno: 15. června 2009 v 21:35
neschopnost
Karlovarsky kraj ... chtel bych znat odpoved na otazku proc uz pul roku za den minimalne 10 internetove pripojeni spadne o minutu pozdeji se znovu spusti a znovu spadne ... posilate velice casto nejake techniky az po 15 upozorneni na neschopnost .. a delani sve prace za kterou vam platim.Ztim s vasim internetovym pripojenim nejsem spokojen.
Uz nekolikrat tu byl nejaky pracovnik od O2 a nabizel Internet o rychlost 8Mb/s.
Po par dnech jsem si zjistoval co bych musel udelat ... zjistil jsem ze 8mb/s v okrugu meho bydliste neni k dispozici.Pro jistotu jsem se podival na rychlost sveho internetu a zjistil jsem že ze svych placenych 4mb/s mi prichazi pouhych 1.5 MB/s !!!
Jak uz jsem vyse zminil,internet nepracuje prumerne kazdych 10 minut na 5 minut .... pokud nechcete nebo z nejakeho duvodu nemuzete splnit svoji povinost tak nemuzete cekat prilis velky uspech ...
K tomuto příspěvku zatím nejsou žádné reakce.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz