Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 702,9 kbit/s
hodinový trend: -17,6%

CDMA U:fon: 246,2 kbit/s
hodinový trend: -74,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

21.05.2012
Microsoft potichu spustil vlastní sociální síť So.cl
Společnost Microsoft spustila svou vlastní sociální síť. Potichu, potichoučku, bez fanfár. Svět sociálních sítí v těch dnech totiž žil Facebookem – tím, kterak Zuckerbergovo duševní dítko vstoupilo na burzu a Zuckerberg zase do chomoutu.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: petra   <Petra.Sachteli@seznam.cz>   [IP: 94.241.89.XX]
napsáno: 24. června 2009 v 09:43
smlouva s o2
Před dvěma lety jsem si pořídila o2 paušál.Nikdy jsem neměla problém zaplatit své pohledávky.Před 2 měsíci jsem si pořídila opět od o2- jinou simku,s tím že tam mám výhodnější podmínky.Dnes jsem se dozvěděla,že jsem sice požádala 24.6. o zrušení,ale za 5 dní mi příjde dopis s kodem který odešlu a oni mi to číslo do posledního července zruší.Takže at chci nebo né, budu muset zaplatit další měsíc i když jsem si vzala jinou smlouvu od stejné společnosti.Prosím o radu jak postupovat.Moc děkuji.P.
Počet reakcí: 2, nejnovější: 16. prosinec 2009 v 22:16.
-

odpovědět autor: radek   <admin@czechlinux.info>   [IP: 217.11.255.XX]
napsáno: 3. července 2009 v 13:08
RE: smlouva s o2
nijak... vypoved probiha mesic od zadosti... ste si to mela zjistit...
- -

odpovědět autor: myšák   <l.k@razdva.cz>   [IP: 85.160.120.XX]
napsáno: 16. prosince 2009 v 22:16
RE: smlouva s o2
Něco pro uklidnění :). Ten pan Radek radí dobře. Vážně, čtete všechny smlouvy pozorně a nejen tyto. Ale dám Vám sem perličku. U jednoho nejmenovaného operátora jsem si zřídil službu volejte domů nebo kamarádům. Cena služby byla za jeden týden podle sdělení operátora 50 Kč týdně. Říkám si paráda to je dobré a tak s kamarádkou voláme a voláme a tředí den po zřízení služby končilo zůčtovací období a došla faktura. A co myslíte, že v ní bylo ? Nic víc jen čísla a vyúčtovaná částka ve vazbě na to číslo co bylo jak jsem byl ujištěn zařazeno do té služby činila výši 46 730 Kč za tři dny našeho volání dobré co říkáte, ale na druhou stranu není to krása mít tak drahou kamarádku :)) ? Víte v čem byl zakopaný psík ? Pracovník nejmenovaného operátora zapoměl to číslo přidat do té služby. NJN jsme jen lidi každý může zapomenout. Jinak toho operátora chválím vše se po podání reklamace vyřešilo ke spokojenosti obou smluvních stran a pak, že něco nejde. Tak se mějte a pokud Vám přijde vyúčtování na nesmyslnou sumu reklamujte to ve lhůtě.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz