Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 619,2 kbit/s
hodinový trend: -69,3%

CDMA U:fon: 1075 kbit/s
hodinový trend: +148,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

09.02.2012
Zábavní průmysl hlásí rekordní zisky
Zatímco v ulicích se demonstruje proti ACTA, SOPA či PIPA, zábavní průmysl v tichosti ohlásil rekordní zisky. Internet tedy v žádném případě nepoškozuje producenty filmů ani další zainteresované subjekty.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Kleopatra   [IP: 78.136.141.XX]
napsáno: 26. července 2009 v 11:28
Šnečí internet od ufona?
Menší rada ke zvýšení rychlosti.
Pořídila jsem si od ufona tuto službu s modemem AnyDATA 510L. Byla jsem docela v šoku z rychlosti (7-9 kb/s a mimo tzv. špičku 20-24 kb/s). Pročetla a vyzkoušela spoustu rad a návodů a zjistla, že ačkoliv k menšímu zrychlení došlo, stále to není ono. Příklad: Úprava registrů mi ji zvýšila na 25 -30kb/s v lepším případě na 45-50kb/s (Mluvím o skutečné rychlosti, protože ta úprava registrů víceméně jen upravuje propustnost sítě). V nočních hodinách občasný nárůst rychlosti na 75 -80kb/s je sice už pěkný, ale říkám si, kde je ta slibovaná rychlost? Čirou náhodou jsem po jednom z dost častých výpadků (hlavně v neděli) jsem přišla na jednu drobnost, která v žádném návodu není popsaná.

Otevřete si "síťová připojení!, na "ufon.cz" klikněte pravým myšítkem a otevřete vlastnosti. Přejděte na kartu "sítě" a u serveru PPP... klikněte na nastavení. Tam stačí jen zaškrtnout políčko "vyjednat vícelinkové připojení pro připojení na jedné lince". Potvrďte, zavřete spusťte internet a ejhle zrychlení je tu. Teď mám v poklidu stálých 140-160 kb/s a v lepším případě i dvojnásobek.

P.S.:Tak nevím, ale hloupá ženská, aby na to přišla sama. Každý dělá chytrého, píše rady a základní věc (kterou by si měli všichni zkontrolovat v první řadě, než si začne stěžovat na rychlost), neví. Řeknu Vám všem (myslím tím hlavně Rádoby odborníky), "Jste břídilové".
Počet reakcí: 11, nejnovější: 22. listopad 2011 v 07:09.
-

odpovědět autor: Paja   [IP: 78.136.138.XX]
napsáno: 3. prosince 2009 v 00:24
RE: Šnečí internet od ufona?
to jsem zvědav jestli to pojede rychleji. Dám vědět. Pááá Paja
- -

odpovědět autor: Anonym   <dinoooo@email.cz>   [IP: 78.136.139.XX]
napsáno: 13. prosince 2009 v 04:28
Chtěl bych se jen zeptat jestli by to nešlo podrobněji
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.161.18.XX]
napsáno: 15. prosince 2009 v 00:29
Už to nejde...
- - - -

odpovědět autor: AntiUfon   <b.bro@centrum.cz>   [IP: 78.136.150.XX]
napsáno: 22. listopadu 2011 v 07:09
Pořídil jsem si Ufon nedbaje co se píše v diskusích a za teď zavidím všem, kteří si stěžují na rychlost stahovaní 3 - 7 Kb/s. Uz týden stahuji prográmek 6 Mb a není to možné u tech mimozemštanů stáhnout, rychlost 10 b- 200 b/s. Chtělo by to podat stížnost na Úřad hospodařské soutěže, pro nekalou soutěž.
- -

odpovědět autor: Paja   [IP: 78.136.142.XX]
napsáno: 3. prosince 2009 v 03:09
mohu potvrdit že to funguje , rychlost se mi zvýšila 6x násobně , jeětě by bylo dobré jak změnit ty registry , teď jsem monetálně na 32kB/s po vyčerpání FUP.
Každopádně , děkuji za super radu.
- - -

odpovědět autor: Kleopatra   [IP: 78.136.171.XX]
napsáno: 31. ledna 2010 v 22:46
Nejdříve spusťte program RegEdit, a vyhledejte v něm následující sekce:
Nastavení TcpWindowSize:
HKEY_LOCAL_MACHINE
+ SYSTEM
++ CurrentControlSet
+++ Services
++++ Tcpip
+++++ Parameters
Zde vytvořte položku TcpWindowSize typu DWORD s hodnotou “256960” (desítková soustava), Tcp1323Opts s hodnotou “1”, a GlobalMaxTcpWindowSize typu DWORD s hodnotou “256960” (desítková soustava).
Nastavení MTU:
HKEY_LOCAL_MACHINE
+ SYSTEM
++ CurrentControlSet
+++ Services
++++ NdisWan
+++++ Parameters
++++++ Protocols
+++++++ 0
Pokud tyto klíče neexistují, v patřičné úrovni je vytvořte. Následně vytvořte 3 hodnoty, veškeré typu DWORD, a to ProtocolMTU s hodnotou “1492” (všechno desítková soustava), ProtocolType s hodnotou “2048”, a PPPProtocolType s hodnotou 33.
- - -

odpovědět autor: Lojza   [IP: 85.161.123.XX]
napsáno: 4. prosince 2009 v 20:03
Já nenašel v síťovém připojení ufon.cz
- - - -

odpovědět autor: Kleopatra   [IP: 78.136.171.XX]
napsáno: 31. ledna 2010 v 23:03
Máš Vistu? Ten návod byl pro XP (odzkoušela jsem to ve 32- bit i 64-bit verzi). Ve Vistě je to jinak, ale tam to bylo po instalaci nastevené. Ale pro jistotu si to můžeš zkontrolovat:
START=>Připojit=>pravým myšítkem otevřš nabídku na Uon.cz a levým otevřeš Vlastnosti=> Přepni na kartu Možnosti a dole je tlačítko Nastavení protokolu PPP klik a hurá jsi tam.
- - - - -

odpovědět autor: Lojza   [IP: 94.241.66.XX]
napsáno: 1. února 2010 v 18:39
Bohužel tam zase toho ufona nemám :-((
- - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.161.247.XX]
napsáno: 2. února 2010 v 01:02
Já taky ne....

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

- - - -

odpovědět autor: Paja   [IP: 78.136.136.XX]
napsáno: 5. prosince 2009 v 21:11
to máš jedno , už mi to stejně zase nejede ...... sem se radoval předčasně.

Z UFONEM KONČÍM.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz