Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 822,6 kbit/s
hodinový trend: -6,2%

CDMA U:fon: 360,3 kbit/s
hodinový trend: -14,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Raduz   <raduzek@gmail.com>   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 29. července 2009 v 17:36
Chyba 721 (počítač neodpověděl), nakonec ale připojen
Chtěl bych se zeptat: Poslední dobou mám problém se připojit s chybou 721, napodruhé-napotřetí se však většinou připojím. Je to ale opruz, trvá to dlouho-vyprší na time-out a znovu, třeba 3x. Nevím jestli je chyba v síti nebo mém muzejním modemu Gtran 6420 ve spojení Vista Home na dualcore CPU (s tím rumunským ovladačem). Jelikož mi doteď fungovalo bez problému a nic jsem neinstaloval (tj. stále stejná cfg), tak je mi to divné. Nepozorujete někdo podobné příznaky? Nemluvím teď o těch kdo se nepřipojí vůbec, mě to funguje-ale na několikátý pokus. I když to pak spadne třeba kvůli špatnému handoveru, připojím se zpravidla znovu bez problému. Divné, divné...jakoby blbnul autorizační server nebo tak něco. Trvá to už ale několik týdnů. Jezdím vlakem na trati Praha-Lysá n.Labem-Nymburk.
Počet reakcí: 16, nejnovější: 22. březen 2010 v 17:11.
-

odpovědět autor: Raduz   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 22. března 2010 v 17:11
RE: Chyba 721 (počítač neodpověděl), nakonec ale připojen
Tak si skoro po 8mi měsících odpovím sám, kdyby náhodou nějaký nešťastník měl podobný problém: Zkoušel jsem výměnu kabelu, zkoušel jsem na jiném PC. Občas jsem se připojil úspěšněji, občas třeba na 10tý pokus. Nakonec jsem koupil z druhé ruky stejný typ modemu a nechal si ho vyměnit. A zdá se, že problém je vyřešen. Buď byl tedy modem vadný a začal fungovat až po -zahřátí-, nebo byl nějaký problém v autorizační databázi O2 u mého modemu, to už asi nezjistím. Každopádně pokud by se někomu přihodilo, mě pomohla až výměna, tj. poslední řešení.

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

-

odpovědět autor: Honza   [IP: 88.102.252.XX]
napsáno: 14. října 2009 v 23:51
Od pondělí 12.10. se nemohu připojit taktéž vůbec (vých. Čechy) - chyba 721 - ani napodruhé ani napodesáté. Moc to neřeším, neboť už se chystám ukončit smlouvu. Jen mi to předtím běželo v pohodě, žádné opakované připojování, jak je tu zmiňováno. Nevím proč by to mělo být kabelem, podle mne je chyba u O2...
-

odpovědět autor: David   [IP: 85.160.101.XX]
napsáno: 29. září 2009 v 18:12
Toto hlášení se mi od čtvrtka 24.9.2009 zobrazuje v Mladé Boleslavi také..nepřipojím se vůbec..jinde (Mnichovo Hradiště, Nymburk, Jičín a okolí) se připojím v pohodě, vždy, bez problémů, jako dřív..takže chyb musí být u O2 na vysílači, jinak to nevidím..škoda, že nepíšete, kde Vás tento problém zastihl
- -

odpovědět autor: Plus   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 30. září 2009 v 14:09
Dnes se to od minuleho tydne (od ctvrtka 24.9.) rozebehlo a to prej mame s kolegou spatne modemy a meli jsme je poslat na opravu, jak nam bylo puvodne receno techniky z CDMA centra, o zadne zavade nevedeli, prej v CR nemaji hlasenou zadnou zavadu, skoda slov.
-

odpovědět autor: Plus   [IP: 81.25.21.XX]
napsáno: 29. září 2009 v 16:24
mame s kolegou oba dva stejny problem , nepripojime se uz vubec, vzdaleny pocitac neodpovedel. On ma Gtran a ja anydata, odeslo to ve stejny den, neverim na nefunkcnost obou modemu, ve stejny cas, proste v O2 nevidi vubec nase modemy, zrejme se jim pokazili registrace do siti a taky jdu zrusit smlouvu a je pokoj.
-

odpovědět autor: dada   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 19. srpna 2009 v 11:29
14 dní mi blblo připojení rychlost 0.1.kbit . Výměna modemu a zase nic . Tak jsem zavolal na 800184084 a bylo mi řečeno, že chyba je u nich na ústředně. Vadný datový kabel , opraveno za dva dni. Teď to běží jak má.
-

odpovědět autor: Trek   [IP: 192.9.112.XX]
napsáno: 18. srpna 2009 v 15:12
Je to zajímavý. Mě se tohle začlo dělat taky, až mi to úplně přestalo fungovat. Tak jsem s O2 ukončil smlouvu.

Myslím, že se mi rozbil modem, on má už hodně let a v O2 mi nebyli schopni nabídnout nic za rozumnou cenu.

Je ale možný, že to O2 dělá naschvál a nějak mi odregistrovali modem, protože jsem si změnil před pár měsícema tarif na ten nejlevnější co už není v nabídce.
- -

odpovědět autor: Trek   [IP: 192.9.112.XX]
napsáno: 18. srpna 2009 v 15:14
Ještě pro upřesnění. Mě to takto dělalo asi měsíc, dva = že se mi to připojilo až na několikátý než to odešlo úplně, takže je možný že je to skutečně projev odcházejícího modemu.
- - -

odpovědět autor: Vlada   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 19. srpna 2009 v 08:24
Měl jsem stejný problém, spravila to výměna kabelu z modemu do PC. Od té doby bez chyb.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.100.42.XX]
napsáno: 12. srpna 2009 v 11:55
deje se mi presne to samy.taky se mi zda ze to bude asi problem s autorizaci.
-

odpovědět autor: Phobos99   [IP: 81.25.16.XX]
napsáno: 11. srpna 2009 v 20:11
možná ti odchází kablík mezi modemem a kompem. taky se mrkni do logu vytaceni
- -

odpovědět autor: Raduz   [IP: 85.207.40.XX]
napsáno: 20. srpna 2009 v 15:58
Díky všem za rady a postřehy. Do logu jsem koukal, tam to vypadá že se to spojí a čeká na autorizaci která vyhučí na time-out. S modemem to ale komunikuje-poznám klasicky tak, že na modemu naskočí místo datumu taková ta ikona PC a jako že se připojuje, žačne blikat dioda-klasika. Samozřejmě může blbnout jedna žíla kabelu, jenže v momentě kdy se připojím, tak to už nikdy nespadne (přestože ve vlaku pořád hejbu kabelem). Takže kábl si skoro troufnu z toho vypustit. Rád bych to samozřejmě zkusil s jiným, ale za nějakých 600 Kč co je v prodeji na netu už bych snad už uvažoval i o jiným modemu.

Ale jestli se děje to samý i Anonymovi, fakt bych skoro podezíral ten aurorizační server. Třeba 18.8. ráno 8.00-8.30h jsem se nepřipojil vůbec, v práci v Pze pak po 9h už bez problému na poprvé. Včera i dnes ráno také napoprvé. Asi měli soudruzi v O2 fakt nějakou chybu :-) Že by ji už opravili? To asi ukážou následující dny...
- - -

odpovědět autor: Raduz   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 8. září 2009 v 08:12
Hmm, tak asi neopravili-stále se připojuji tak na 2.-3. pokus, pak už ale spojení drží. Mám od nich ten tarif 512plus v kombinaci s GPRS/EDGE na PDAčku, tak jsem nejdřív podezříval že se GPRS špatně odlogovalo a nechce mě to zalogovat na CDMA. Teď ale GPRS skoro vůbec nepoužívám, takže tím to nebude :-(
- - -

odpovědět autor: Vlada   [IP: 85.160.42.XX]
napsáno: 21. srpna 2009 v 22:26
Já ten kablík koupil v normálním obchodě za 65,- Kč
- - - -

odpovědět autor: raduz   <raduzek@gmail.com>   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 24. srpna 2009 v 17:22
Můžu vědět ve kterém obchodě? Já ho našel nejlevněji za 558 Kč na zbozi.cz. Připomínám že jde o USB kabel k modemu GPC 6420, kde na druhé straně není standardní usb(mini) konektor, ale takový ten široký podobný datovému k mobilu s hodně piny a dvěma klipy... Za tyto peníze bych rád koupil náhradní :-)
- - - - -

odpovědět autor: wifinet   <tv.satelit@seznam.cz>   [IP: 81.25.21.XX]
napsáno: 5. října 2009 v 11:51
tento kabel mám, zůstal me po vymene stareho modemu za novy typ, (mel jsem dva kabely), minimalne pouzivany, za 200kc vcetne postovneho mohu zaslat.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz