Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 822,6 kbit/s
hodinový trend: -6,2%

CDMA U:fon: 360,3 kbit/s
hodinový trend: -14,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Znalec   <nechci@spammmm.cz>   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 21. srpna 2009 v 11:34
Tarif 1024+ a omezování
Taky máte u tarifu 1024+ omezovanou rychlost? Já jsem to měl nějakou dobu v pohodě a tento měsíc mám po stažení neobvyklého množství dat (dělali se úpravy a zálohy na našem serveru) rychlost ráno 256 a večer 128 Kdybych měl jinou možnost, tak to ihned zruším, ale na vesnicích je řešení s připojením k internetu katastrofa.
Počet reakcí: 15, nejnovější: 9. září 2009 v 08:49.
-

odpovědět autor: Pavel   <no@spam.cz>   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 9. září 2009 v 08:49
RE: Tarif 1024+ a omezování
Také se mi výrazně zpomalil internet za poslední týden. Takže tady jako chcete naznačit, že je teď FUP pouze 10 GB, žádné zóny se neřeší a konec? Má cenu něco dělat? Už se to někomu zlepšilo, když třeba volal na Infolinku?
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 29. srpna 2009 v 06:59
Taky posledních 7 dní pociťuju omezování ryhlosti... Vypadá to jako FUP (od 0:00 do 8:00 bez omezení), ale pořád to nechce zmizet, přestiže podle podmínek FUPu by už mělo (pokud jsem to pochopil dobře). A jako třešnička - na mém tarifu by FUP neměl být.
Vždycky jsem byl s CDMA od O2 spokojený, nikdy žádné problémy, ale toto mě začíná štvát. Kvůli katastrofální rychlosti se nemůžu připojit na vzdálenou plochu - důvod proč jsem si CDMA pořizoval.
Jede už někomu CDMA normálně?
Děkuju za odpověď
- -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 1. září 2009 v 12:04
Ja mam CDMA od doby co to spustili.Zkraje bida...to je pravda,ale pak se to zlepsilo a ted mi to jede 3 roky stabilne.Ono zalezi hlavne na tom,jakej mas signal a kolik lidi je na 1 bunce.Cim vic lidi je ve stejnym case pripojenejch tim rychlost klesa.A kor kdyz nastoupej sosaci.FUP je u CDMA vzdy,ale ne nejak omezenej casem,ale mnozstvym stazenejch dat za tejden.Ja mam FUP po 2Gstazenejch dat za tejden.Nesosam kraviny,pouzivam net na bezny prohlizeni ,Skype obraz i zvuk a postu.Vsecko jede OK.Sice obcas neco stahnu,ale nad 2G dat tejdne jsem se nikdy nedostal.S tou rychlosti...spis pospekuluj s pripojenim na jinou bunku ikdyz bude dal.Ja to resil takle taky.Na bunce co je ode me 5Km narvano,tak jsem nasadil 10prvkovou smerovou antenu a chytam bunku 20 kilaku ode me kde je klid.Pripojeni mam stabilni,relativne rychly...tj.na hranici moznosti CDMA a spokojenost.Rychlost stejna +- 24 hodin denne. Ted aktualne http://www.speedtest.net/summary.php
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 1. září 2009 v 12:57
CDMA mám taky od doby, co bylo spuštěné. Potvrzuji, že poslední 3 roky je připojení stabilní, ale jak píšu výše, již skoro 2 týdny mi rychlost v 8:00 spadne (prostě náhlý pád) na 2 kB/s a v 0:00 mi běží naprosto normálně oklo 95 kB/s. Na CDMA nestahuju, používám to jenom na vzdálenou plochu, 2 GB dat jsem 100% nepřešvihl. A pokud chápu podmínky FUPu, tak je to součet stažených dat za posledních 7 dní, nikoli za pevně dané období, takže by už měl dávno pominout. Na infolince O2 mi nejsou schopni nic říct, jenom to, že mám zkontrolovat, zda-li je připojená anténa...
- - - -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 1. září 2009 v 17:55
JJ presne...aspon tak mi to bylo receno technikama.Jestli chces kvalitni info a hlavne pravdu je treba volat 14 141.To je primo na velin CDMA.Je to sice placenej hovor,ale budes v obraze.Nevim jak to cely provozujes.Ja ten jejich soft nikdy nepouzival.Mam to poveseny na WiFi routeru kterej ma 2x USB co podporuje cdma,zapojeny 4 pc pres Wifi.a chodi to dobre a nonstop x let.Zadnej FUP nepozoruju jak jsem psal...beha mi to +-porad stejne ve dne i v noci.Ted aktualne... http://www.speedtest.net/summary.php
Jo taky muze bejt problem v tom,ze oni na mnoha mistech prechazej na rev.A ...jakej mas typ modemu?
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.107.XX]
napsáno: 1. září 2009 v 18:11
Mám modem ADU-300H, vytáčím přes windows. Chodilo dobře x let (navc velice dobře, kolem 150 kB/s). Na tu linku skusím zavolat, uvidím.
Jinak co je to rev.A?
Díky za odpověď
- - - - - -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 3. září 2009 v 09:23
Ta revize A je technologie CDMA co ma vyssi datovy toky pri uploadu a je stabilbejsi.Modem co mas ty to ale nepodporuje.Nekdy se ale stava,ze z nekakeho duvodu se to nak pomota a aby to udrzelo spojeni padne ta rev.0 co mas do havarijniho rezimu.To mi bylo receno.Je treba zavolat na ten velin,oni to proveri a restartujou te do normalniho rezimu.Taky muze bejt problem v tom tvym modemu.Osobne bych to pres wokna nespoustel...si pamatuju,jak sem to zkraje zkousel taky a desny carovani...upravy reg....laborace v nastaveni toho modemu ve woknech...a tak...nak tomu pomahalo zakliknout vicelinkovy pripojeni...no proste ten modem muze klido v poho slapat,ale brzdi to ty wokna.A jestli ti to slapalo pred tim v poho,nic to neznamena.Prover to nastaveni modemu ve woknech.Mohlo se tam samo neco vytratit...znas wokna :-))Taky bych nekam zasel do O2 s tim modemem...aby ho fundovane vyzkouseli...pak bych resil dal...
Ja ted aktualne http://www.speedtest.net/summary.php
- - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 4. září 2009 v 15:41
Díky za pomoc. Tento týden jsme neměl čas to řešit, chystal jsme se v pondělí, ale dnes se stala velice zajímavá věc - zhruba okolo 1 odpoledne rychlost zničehonic vylezla až na 1,8 Mbit/s a stále se drží. Každopádně na tu linku ještě zavolám, jenom tak pro info.
- - - - - - - -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 4. září 2009 v 22:16
No tak vidis...problem meli kyslikari zrejme...jinak jen pro tvoje info...FUP pro CDMA je nove od 1.9.09. 10GB mesicne...pokud nepresahnes...jedes...pokud jo...pak to padne na tejden na hubu...10kb/sec....
-

odpovědět autor: muflon   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 27. srpna 2009 v 23:26
To samý. Už mě to unavuje.
-

odpovědět autor: Renata   <ren336@gmail.com>   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 27. srpna 2009 v 09:17
Ja sice nemam 1024 ale 512 a mam stahovani obvykle 150, posledni tyden to je vsak celou dobu jenom max 20, taky tomu nechapu. Jsem z toho nervni a nastesti mi konci smlouva za 2 mesice, hodim jim to o hlavu a uz nikdy vic. Rychlost kterou si platim za siiiilenych 831Kc mesicne jsem ani jednou nedosahla. O2 jsou podvrataci a delaji nekale nabidky, jenom aby nalakali ale to je o nich znamo uz dlouho. Nevi nekdo cim to bude to rapidni a dlouhodobe snizeni rychlosti??????/
-

odpovědět autor: Michal   <anyman@seznam.cz>   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 26. srpna 2009 v 21:00
Ten samý problém,takže to byla poslední kapka od O2 a končím,po 5ti letech nebudu za takový prachy stahovat rychlostí 8kb/s,to fakt ne..
-

odpovědět autor: Petr   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 24. srpna 2009 v 16:39
Dobrý den, mám stejný tarif, stejný problém - přes den 256, od půlnoci bez omezení. Jsem ve Znojmě. Na zákaznické lince nevěděli o jakékoliv změně, která by k tomu mohla vést. Kvůli hypotiteckému připojení více lidí to zcela jistě není, přesně s půlnocí omezení mizí. Je nádhera, že mám internet bez omezení (jen s cenzurou) a bez FUPu (jen je nyní 6-7x pomalejší).
- -

odpovědět autor: Znalec   <nechci@spammmm.cz>   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 4. září 2009 v 22:56
Tak to sleduji delší dobu a je to FUP jak vyšitej. Minutu po 8.00hod to padá na 256 a minutu po 24.00 hod. se to zvedá na 2mb/s Podal jsem reklamaci na O2 a stížnost na ČTU Asi u o2 definitivně skončím se vším co u nich mám a zapomenu, že existují. Internet s FUP si můžu pořídit za menší peníz u konkurence.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 7. září 2009 v 15:38
KLADNO TO SAMY DPC a to nemam fup nic a pres den jak snek posl 14 dní co s tim delaj

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz