Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 822,6 kbit/s
hodinový trend: -6,2%

CDMA U:fon: 360,3 kbit/s
hodinový trend: -14,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: xslide   <x.slide@seznam.cz>   [IP: 89.103.127.XX]
napsáno: 8. září 2009 v 12:10
Postup aktivace CDMA
zdravím,

aktivoval jsem si u O2 CDMA, kurýr včera přivezl smlouvu a tu jsem podepsal.
Jak bude dál probíhat aktivace?Od kdy bude CDMA funkční?Jak mě O2 předá přihlašovací udaje k CDMA?Na infolince O2 nikdo nic neví a nedokázal me nikdo nic konkrétního říct.

tady mi snad někdo poradí.
Díky
Počet reakcí: 10, nejnovější: 16. září 2009 v 09:03.
-

odpovědět autor: karel   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 10. září 2009 v 14:27
RE: Postup aktivace CDMA
á jsem taky podepsal smlouvu, kterou mi kurýr přivezl i s modem za zvýhodněnou cenu. Jenže něco neklaplo. Po několi urgencích mi po měsíci řekli, že žádnou smlouvu na mé jméno nemají. Zůstal mi modem koupený za výhodnou cenu. Znovu přijel kurýr se smlouvou. Po dvou týdnech mi došla trpělivost. Zavolal jsem na zákaznické centrum a nevyřízenou smlouvu stornoval. Šel jsem na značkovou prodejnu a znovu uzavřel (již třetí) smlouvu /bez závazku/ a internet jsem měl do 24 hodin zprovozněný. Rychlost 1-2 Mb/s, bez výpadků. Objednávat cokoli telefonicky nemá smysl.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 8. září 2009 v 19:03
odhlas to zbav se toho plakat budes dobre ti radim 99 znamejch ma rychlost 10kb
- -

odpovědět autor: xslide   <x.slide@seznam.cz>   [IP: 89.103.127.XX]
napsáno: 8. září 2009 v 20:34
neboj:-) mám to pouze jako nouzové připojení.Doma mám 50Mb net, pak mám 3G přes mobil ale CDMA potřebuji na chatu kde je pouze GPRS a nic jiného.CDMA mám téměř zdarma takže to neřeším.

Už mám ty přihlašovací udaje, ale modem se furt nechce připojit, nevíte v čem muze být chyba?
- - -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 10. září 2009 v 07:07
Cus...50Mb/s jo... :-) Uzasny... :-)Tak to budes na chate s CDMA spokojenej.Sice tady lidi pisou,ze jim to nekde nechodi,ale obecne to ted posledni 3 roky jede vcelku slusne a stabilne. Nevim jak si tu sluzbu poridil,ale pokud ti to nekdo privez domu i s tou krabici musel si dostat obalku,kde mas cislo pro pripojeni 601 xxx xxx a prihlasovaci heslo a to musis vepsat do toho softu jestli ho pouzivas a nebo nacpat do routeru co podporuje CDMA a jedes pres nej.Ale...ono je treba mit ten modem zaregistrovanej v siti.To normalne delaj v O2 prodejne,ale jestli ti to nekdo privez domu,nejspis to regly nemas.Pokud se ti modem pripoji do site,mas signal,vidis napis EVDO ,silu signalu a bezi ti cas,modem je pripojenej na sit.Pokud se ale nejde pripojit a rika ti to,ze vzdalenej pocitac neodpovedel nemas modem aktivovanej.Pak je treba zavolat na 14 141.Tam technikovi nadiktujes vyrobni cislo toho modemu a on ti to zaktivuje a prihlasi na sit.Pak by to melo fungovat.Oni teda rikaj,ze je to do 5 pracovnich dnu...ale ono asi jak kdy a jak kde.Ja vcera sel pro usb 3G modem a nez sem prijel z O2 domu (cca za hodinu) a kdyz jsem se pripojil tak uz to slo.
Jinak jen tak pro ilustraci...moje aktualni rychlost CDMA v lese u Berouna...
http://www.speedtest.net/summary.php
- - - -

odpovědět autor: xslide   [IP: 89.103.127.XX]
napsáno: 13. září 2009 v 10:58
Díky, na smlouve je pouze uvedeno : uřivatelské jméno (virtuální č. - wifi a to je ve tvaru 720 83* *** heslo tam ale není.

Nicméně, volal jsem na O2 a nadiktovali mi následující přihlašovací udaje:
už jméno. Log2X***.iex.cz@cz.o2.com a heslo stejný jako do aplikace Moje konto?Je to možný že to je přihlašovací jméno, nebo jen zase někdo v O2 neví o čem mluvím?

Dále v aplikaci od CDMA modemu vidím plnej signál, RxD , EVDO,

když dám connect, tak to píše ovšřuji už. jméno a heslo a potom tam skočí As authenticaton event has occurred,

A po chvíli naskočí, připojení bylo ukončeno vzdáleným počítačem ještě před navázáním.

Díky za rady, potřebuju to do zítřka sprovoznit.
- - - - -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.42.XX]
napsáno: 14. září 2009 v 22:07
No nejak to nechapu co pises...ja mam CDMA od doby kdy to spustili...xxx modemu jsem zprovoznoval a sam mam 4tej v rade...vzdy byly prihlasovaci udaje ve formatu uz.jmeno 601 xxx xxx a heslo prikladne hKjbCp.... todle vse dostavas v obalce,kdyz tu komplet bednu s antenou a kabelama kupujes...nevim co sem motas naky virtualni cislo wifi...mam pocit ze si naletel nejakymu prekupnickovi co ti neco prodal.a po me potopa...z nakym cislem 720 8xxxx se na cdma nepripojis...to je cislo na prihlaseni do O2Wifi hot spotu...u CDMA se zadava v tom jejich softu 601 xxx xxx @etcz ,heslo (to je z malejch a velkej pismen a v poslednim radku(serial) je treba napsat #777.Tak to proste je....Pochopitelne ti ten modem nacucha sit pokud je,ale bez tehle zadani co sem psal ti to nikdy nepobezi....ja tu O2 wifinu na cestach taky pouzivam a kdyz mi ji to nacucha....zadavam uz.jmeno co mam prideleny...+42072087205 heslo 6 pismen...a jedu....
- - - - - -

odpovědět autor: xslide   <x.slide@seznam.cz>   [IP: 89.103.127.XX]
napsáno: 15. září 2009 v 17:36
Objednával jsem přímo na stránkách O2, takže jsem určitě nenaletěl.

problém je v tom, že jsem modem už měl, a tudíš jsem si jen objednal službu.Číslo modemu si vzali odeme a zaregistrovali, ale bohužel nemám ty přihlašovací udaje.
Na O2 mi pořád tvrdí že mi přijdou poštou ale už je to dva týdny a pořád nic.Když sem jim tam volal tak mi nějakej chlap řekl, že mi ty udaje teda nadiktuje a jsou ve stejném tvaru(jméno i heslo) jako udaje kterýma se prihlasuju do www.mojekonto.cz (aplikace od O2 na lsedování svého učtu) s jediným rozdílem, že je za už. jménem přidáno @cz.o2.com, jinak je heslo stejné.A už. jméno je ve tvaru Log2X1**.iex.cz

Díky za rady, už nevím co s tím blbým O2 mám dělat.
- - - - - - -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 16. září 2009 v 09:03
No tak nevim chlape co s tebou...na moje rady nedas...tak sem se obtezoval za tebe.Zavolal sej na tu linku co sem ti psal vyse...tj.14 141 a mel jsem jasno behem 5 minut.Vsecko co jsem ti psal odpovida a jinak to proste nejde.Bylo mi receno,ze ty kuryri moc nefungujou,a je otazka jestli ten kuryr dal tu smlouvu dál ke zpracovani na O2.Pokud ano,maj cislo tvyho modemu ve svy databazi a kdyz zavolas na to 14 141 reknes jim cislo ty svy smlouvy a cislo modemu tak ti ty tvoje prihlasovaci udaje reknou.Pochopitelne je to ve formatu 601 xxx xxx + heslo.Taky me upozornili,ze pokud se ta sluzba nezaktivuje do 14 dnu,ze se to automaticky zablokuje.Tak tam zavolej co nejdriv !!
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.43.XX]
napsáno: 10. září 2009 v 17:41
dementi kvuli lidem jako vy nemuzustahovat
- - - - -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 11. září 2009 v 15:50
Nevim co je na tom dementniho nekomu poradit....to asi neni tvoje parketka co...jen plakat...to ti koukam jde...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz