Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 822,6 kbit/s
hodinový trend: -6,2%

CDMA U:fon: 360,3 kbit/s
hodinový trend: -14,4%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: rychlost se nedostane pres 250kb/s   <folprecht.michal@email.cz>   [IP: 85.160.86.XX]
napsáno: 13. září 2009 v 13:46
rychlost
Ahoj, mam takovej problem na zacatku prazdnin sem si dal navisit tarif na onech slibovaných 3mb. Jde o to že nejdriv 1,5 mesice sem platil porad stary tarif pak nam prisel dopis ze se omlouvaj a ze uz by to melo fachat, ale rychlost byla porad jak zastara asi 160 kb/s tak sem si koupil venkovni antenu a at sem zkousel jak sem zkousel rychlost se mi vzdy zastavila presne na 250kb/s coz byla hranice meho stareho tarifu. Tak sem sel do prodejny ale tam mi rekli ze oni maj vse v poradku ze je vse prepli. Nezbylo mi nic jiniho nez zkusit reklamovat modem. Dostal sem od nich k zapujceni novej modem s jinim uzivatelskym jmenem a ejha uz to slopalo bez venkovni anteny stabilne 400-500kb/s. Pak mi vratily muj modem kterej neopravily protoze je pry v poradku a s mim uzvatelskym jmenem to nejede porad vic nez 250kb/s. Muzete mi nekdo poradit co s tim mam delat???
Počet reakcí: 1, nejnovější: 15. září 2009 v 10:01.
-

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 15. září 2009 v 10:01
RE: rychlost
No s tim neudelas naprosto nic....je to chytrystika O2.Ty jejich rychlosti co kde pisou nejsou rychlosti kterejma budes stahovat...ale rychlost prenosu dat co ten modem DOVEDE a to je sakra rozdil !!Ze ti pucenej modem slapal lip je taky normalni.Kazdej jednotlivej modem ma unikatni cislo a u nich v systemu pochopitelne jde kazdej modem omezit a nebo naopak otevrit na maximum a to je presne tvuj pripad...takovejdlema otevrenejma modemama O2 oslnoval na predvadeckach,kdyz to spousteli...v praxi to ale funguje jinak.Ve smlouve nikde nemas napsano,ze ti nejakou rychlost garantujou...pouze moznost stahovani a odesilani AZ rychlosti blablabla...takze asi tak...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz