Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 338,4 kbit/s
hodinový trend: -143,1%

CDMA U:fon: 248,3 kbit/s
hodinový trend: -45,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Vlaďa   <omega2.0@seznam.cz>   [IP: 88.146.141.XX]
napsáno: 1. listopadu 2009 v 08:57
Ufonův Internet za Nula
Zdravím. Mám běžně doma připojení - slušné, ale poslední dobou jim to dost často padá. A zrovna tehdy, když by net člověk nejvíc potřeboval. Proto uvažuju, že bych si na tyto výpadky pořídil alespoň Ufonův internet za nula. Máte prosím někdo s tímto zkušenosti? Jede to vůbec? Účtuje se po 15 minutách - nepadá to dřív? Prý je prvních 10 hodin připojení zdarma - je to pravda? Bydlím v Olomouci, signál by teoreticky měl být. A na ty výpadky by mi těch 10 hodin i mohlo stačit.
Takže doporučíte, nebo se mu mám raděj vyhnout?
Díky! Vlaďa
Počet reakcí: 1, nejnovější: 1. listopad 2009 v 13:25.
-

odpovědět autor: Tomáš   <TomEnd@seznam.cz>   [IP: 84.42.133.XX]
napsáno: 1. listopadu 2009 v 13:25
RE: Ufonův Internet za Nula
Nazdar...
já ho mám jako záložní...nebo spíš cestovní internet...Doma připojení přes UPC...Ufon jede bez problémů, zatím jsem se připojil všude, kde jsem byl. Praha, střední Čechy, Ostrava, Frýdek-Místek, jižní Čechy...Já jsem s ním naprosto spokojený.
Funguje mi i tam, kde konkurenční O2 vůbec nemělo signál.
Internet nepadá, po 15 minutách se nic nemění, jede do té doby, než se odpojíš.Prvních 10 hodin mají teď opravdu zdarma, jinak se účtuje 5 korun za 15 minut, maximálně za měsíc 800,-, to co projedeš navíc, máš zadarmo....
Pokud to chceš opravdu jen jako zálohu, tak ti to doporučuju...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz