Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 338,4 kbit/s
hodinový trend: -143,1%

CDMA U:fon: 248,3 kbit/s
hodinový trend: -45,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Robert   <dobesrobert@gmail.com>   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 16. prosince 2009 v 15:15
Instalace Axesstel MV110H Windows 7 32bit i 64bit
Zdravím,
po asi hodině se mi podařilo nainstalovat Axesstel od O2 na Win 7 Prof. 64 bit. Pro 64bit i pro 32 bit je instalace úplně stejná až na jeden krok. Upozorním.

Připojíte k počítači modem a držíte tlačítko on/off, dokud nenaběhne display. Počkáte, až počítač detekuje nový hardware. Po načtení Tento počítač --> Axesstel (bude brán jako CD-ROM). Zkopírujete složku Axesstel Driver Setup např. na plochu. Potom spustíte Axesstel Manager Setup. Nainstalujete (neměly by být žádné problémy). Po nainstalování kliknete pravým na ikonku Počítač --> Vlastnosti --> Správce zařízení (panel nalevo) --> Měly by tam být dvě ikonky se žlutým vykřičníkem, pravým klikněte na první a dejte odinstalovat. To samé s tou druhou. Odpojte modem, vypněte ho a znova ho připojte. Ve správci zařízení budou ty ikonky znova a tak na ně znovu klikněte pravým tlačítkem a dejte aktualizovat software ovladače --> vyhledat software v počítači --> Umístění dejte to, kde jste instalovali Axesstel Driver Setup (Procházet-->(např. Plocha)-->Axesstel Driver Setup-->64bit (u 32bit dejte 32bit. Tohle je ta vyjímka), zaškrtněte hledat v podsložkách a dejte další. To samé uděláte ve správci zařízení s tím druhým vykřičníkem. To je vše. Teď stačí zadat jméno, heslo, phone je #777 a může se surfovat. Pokud by měl někdo nějaký dotaz, pište.

Hezký den
Počet reakcí: 7, nejnovější: 26. květen 2011 v 10:03.
-

odpovědět autor: Tempus   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 26. května 2011 v 10:03
RE: Instalace Axesstel MV110H Windows 7 32bit i 64bit
Po instalaci se mi nezobrazily vykřičníky ve Správci zařízení, tak jsem dal spustit "Axesstel Manager" a ups, už tam byly..
Pak jsem pokračoval podle návodu a díky za něj, funguje skvěle.. :) win7 64bit

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

-

odpovědět autor: kamil   <spkamil.16@seznam.cz>   [IP: 78.136.149.XX]
napsáno: 28. ledna 2010 v 17:27
ahoj vše sem udělal jak jsi psal o je to ok ale mam problem nemužu se připojit.neviš co stim??
- -

odpovědět autor: Robert   <dobesrobert@gmail.com>   [IP: 93.185.2.XX]
napsáno: 29. ledna 2010 v 19:27
Nevím přesně. Potřeboval bych přesnější specifikaci problému. S největší pravděpodobností jsou to chybné údaje. Kdyby to pro tebe bylo lepší, piš na mail.
Hezký večer
-

odpovědět autor: Robert   <dobesrobert@gmail.com>   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 16. prosince 2009 v 15:17
Zapoměl jsem dodat. U té odinstalace je důležité zaškrtnout ODSTRSANIT SOFTWARE OVLADAČE TOHOTO ZAŘÍZENÍ
- -

odpovědět autor: Suusa   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 14. července 2010 v 15:56
Co kdyz mi to píše
"Byl nalezen ovladač zařízení, ale při jeho ninstalaci došlo k chybě. Ovladač není určen pro tuto platformu." ?
Je to při tom, když chci nainstalovat Driver..
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 78.80.19.XX]
napsáno: 2. ledna 2010 v 10:03
Taky díky moc, stručné, jasné, výstižné.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 30. prosince 2009 v 22:41
DĚKUJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz