Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 338,4 kbit/s
hodinový trend: -143,1%

CDMA U:fon: 248,3 kbit/s
hodinový trend: -45,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

řazení od nejnovějších po nejstarší
zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Robert   <dobesrobert@gmail.com>   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 16. prosince 2009 v 15:15
Instalace Axesstel MV110H Windows 7 32bit i 64bit
Zdravím,
po asi hodině se mi podařilo nainstalovat Axesstel od O2 na Win 7 Prof. 64 bit. Pro 64bit i pro 32 bit je instalace úplně stejná až na jeden krok. Upozorním.

Připojíte k počítači modem a držíte tlačítko on/off, dokud nenaběhne display. Počkáte, až počítač detekuje nový hardware. Po načtení Tento počítač --> Axesstel (bude brán jako CD-ROM). Zkopírujete složku Axesstel Driver Setup např. na plochu. Potom spustíte Axesstel Manager Setup. Nainstalujete (neměly by být žádné problémy). Po nainstalování kliknete pravým na ikonku Počítač --> Vlastnosti --> Správce zařízení (panel nalevo) --> Měly by tam být dvě ikonky se žlutým vykřičníkem, pravým klikněte na první a dejte odinstalovat. To samé s tou druhou. Odpojte modem, vypněte ho a znova ho připojte. Ve správci zařízení budou ty ikonky znova a tak na ně znovu klikněte pravým tlačítkem a dejte aktualizovat software ovladače --> vyhledat software v počítači --> Umístění dejte to, kde jste instalovali Axesstel Driver Setup (Procházet-->(např. Plocha)-->Axesstel Driver Setup-->64bit (u 32bit dejte 32bit. Tohle je ta vyjímka), zaškrtněte hledat v podsložkách a dejte další. To samé uděláte ve správci zařízení s tím druhým vykřičníkem. To je vše. Teď stačí zadat jméno, heslo, phone je #777 a může se surfovat. Pokud by měl někdo nějaký dotaz, pište.

Hezký den
Počet reakcí: 7, nejnovější: 26. květen 2011 v 10:03.

odpovědět autor: Tempus   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 26. května 2011 v 10:03
RE: Instalace Axesstel MV110H Windows 7 32bit i 64bit
Po instalaci se mi nezobrazily vykřičníky ve Správci zařízení, tak jsem dal spustit "Axesstel Manager" a ups, už tam byly..
Pak jsem pokračoval podle návodu a díky za něj, funguje skvěle.. :) win7 64bit

odpovědět autor: Suusa   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 14. července 2010 v 15:56
Co kdyz mi to píše
"Byl nalezen ovladač zařízení, ale při jeho ninstalaci došlo k chybě. Ovladač není určen pro tuto platformu." ?
Je to při tom, když chci nainstalovat Driver..

odpovědět autor: Robert   <dobesrobert@gmail.com>   [IP: 93.185.2.XX]
napsáno: 29. ledna 2010 v 19:27
Nevím přesně. Potřeboval bych přesnější specifikaci problému. S největší pravděpodobností jsou to chybné údaje. Kdyby to pro tebe bylo lepší, piš na mail.
Hezký večer

odpovědět autor: kamil   <spkamil.16@seznam.cz>   [IP: 78.136.149.XX]
napsáno: 28. ledna 2010 v 17:27
ahoj vše sem udělal jak jsi psal o je to ok ale mam problem nemužu se připojit.neviš co stim??

odpovědět autor: Anonym   [IP: 78.80.19.XX]
napsáno: 2. ledna 2010 v 10:03
Taky díky moc, stručné, jasné, výstižné.

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 30. prosince 2009 v 22:41
DĚKUJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

odpovědět autor: Robert   <dobesrobert@gmail.com>   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 16. prosince 2009 v 15:17
Zapoměl jsem dodat. U té odinstalace je důležité zaškrtnout ODSTRSANIT SOFTWARE OVLADAČE TOHOTO ZAŘÍZENÍ

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz