Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 338,4 kbit/s
hodinový trend: -143,1%

CDMA U:fon: 248,3 kbit/s
hodinový trend: -45,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: mitchigan   <midzthebest@seznam.cz>   [IP: 80.188.235.XX]
napsáno: 27. prosince 2009 v 21:08
Nejlepší pokrytí
Ahoj,
chtěl bych se vás zeptat na pár začátečnických dotazů. Četl jsem všemožné články, ale jsem z všech informací akorát zmatenej. Ani lidi od O2 mi nedokázali pořádně vysvětlit to co jsem potřeboval.. Mám jednoduchý požadavek.. Mám práci, kvůli které se musí hodně cestovat, v rámci ČR, ale nejen po velkých městech. Potřeboval bych tedy poradit, jakou službu si pořídit, abych měl chytil signál téměř všude. Nepotřebuji nic stahovat, uploadovat atp. jen abych se dostal na email - tudíž mi nevadí ani různé FUPy. Podle mapy pokrytí na stránkách O2 to vypadá, že nejlepší pokrytí nabízí CDMA rev. 0, jenže žádné modemy, které by tuto revizi podporovali jsem nenašel. Na lince O2 mi poradili, že modem anyDATA adu-635WH revizi 0 podporuje, přesto že to nemá napsané ve specifikacích. Jenže tento modem stojí 8tis. tak bych se chtěl zeptat jestli nevíte o nějaké levnější alternativě a také jaký je vůbec rozdíl mezi rev. A a rev. 0. Díky všem za odpovědi!
Počet reakcí: 1, nejnovější: 28. prosinec 2009 v 11:02.
-

odpovědět autor: Jitrocelák   [IP: 85.161.96.XX]
napsáno: 28. prosince 2009 v 11:02
RE: Nejlepší pokrytí
Ahoj! Rev.0 podporujou všechny CDMA modemy, kdežto rev.A jen ty novější /ty podporujou rev.0 i rev.A/. Pokud hodně cestuješ je vhodné pořídit si modem, který podporuje rev.A. Zmiňovaný modem adu-635WH podporuje ještě kromě CDMA i UMTS a HSDPA, což je velkou výhodou. Hlavně tedy HSPDA jede ve velkých městech jako z praku.... Můžeš se po modemech podívat třeba na aukru a pod. Tak si dobře vyber.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz