Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 456 kbit/s
hodinový trend: -64%

CDMA U:fon: 158,3 kbit/s
hodinový trend: -37,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

řazení od nejstarších po nejnovější
zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: kuk   [IP: 85.160.60.XX]
napsáno: 15. února 2010 v 19:17
CDMA vs HSDPA
ahoj.zajimalo by mne jak velkej je rozdil v dobe odezvy (pingu) u cdma revO,a pripojeni od O2 pres hsdpa.
mohl by prosim nekdo kdo hsdpa pouziva zmerit ping treba na www.google.com ?
pekne prosim :)
Počet reakcí: 3, nejnovější: 16. únor 2010 v 23:18.

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

odpovědět autor: Robert   <dobesrobert@gmail.com>   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 16. února 2010 v 16:53
RE: CDMA vs HSDPA
Zdravím,
proč řešíš zrovna ping? Nemám osobní zkušenost s pingem u HSDPA, ale jestli máš možnost si vybrat, vyber radši HSDPA než CDMA jakékoliv revize. HSDPA je na tom lépe jak s rychlostí, tak stabilitou. Ping u něj nevím. Dříve třeba pingvadil u Skype, ale teď je na to Skype lépe a ikdyž jsi na CDMA rev.0, tak to chodí vohodě. Záleži, proč vybíráš podle pingu.

Hezký den

odpovědět autor: Anonym   [IP: 90.178.122.XX]
napsáno: 16. února 2010 v 18:30
Protože si chce zahrát ping-pong :-)

odpovědět autor: kuk   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 16. února 2010 v 23:18
diky za reakci.
mam cdma modem s revizi 0.
hraju mmorpg (wow), a zajimalo by me jestli prechodem z cdma na hsdpa si polepsim,pohorsim,nebo zmenu nepoznam.
ptam se proto ze jsem v lokalite kde muzu byt pripojen pres oba druhy pripojeni.
nechce se mi kupovat od o2 novej modem,abych zjistil ze to je stejny,nebo horsi.
mam ping 200-350 ms na wow servery.
nekamenujte mne ze mobilni pripojeni neni na hry.
bydlim sice ve meste ale nemam moznost kabelovky nebo dsl.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz