Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 853,3 kbit/s
hodinový trend: -99,6%

CDMA U:fon: 1075 kbit/s
hodinový trend: +148,3%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

09.02.2012
Zábavní průmysl hlásí rekordní zisky
Zatímco v ulicích se demonstruje proti ACTA, SOPA či PIPA, zábavní průmysl v tichosti ohlásil rekordní zisky. Internet tedy v žádném případě nepoškozuje producenty filmů ani další zainteresované subjekty.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: kuk   [IP: 85.160.60.XX]
napsáno: 15. února 2010 v 19:17
CDMA vs HSDPA
ahoj.zajimalo by mne jak velkej je rozdil v dobe odezvy (pingu) u cdma revO,a pripojeni od O2 pres hsdpa.
mohl by prosim nekdo kdo hsdpa pouziva zmerit ping treba na www.google.com ?
pekne prosim :)
Počet reakcí: 3, nejnovější: 16. únor 2010 v 23:18.
-

odpovědět autor: Robert   <dobesrobert@gmail.com>   [IP: 85.160.48.XX]
napsáno: 16. února 2010 v 16:53
RE: CDMA vs HSDPA
Zdravím,
proč řešíš zrovna ping? Nemám osobní zkušenost s pingem u HSDPA, ale jestli máš možnost si vybrat, vyber radši HSDPA než CDMA jakékoliv revize. HSDPA je na tom lépe jak s rychlostí, tak stabilitou. Ping u něj nevím. Dříve třeba pingvadil u Skype, ale teď je na to Skype lépe a ikdyž jsi na CDMA rev.0, tak to chodí vohodě. Záleži, proč vybíráš podle pingu.

Hezký den

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

- -

odpovědět autor: kuk   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 16. února 2010 v 23:18
diky za reakci.
mam cdma modem s revizi 0.
hraju mmorpg (wow), a zajimalo by me jestli prechodem z cdma na hsdpa si polepsim,pohorsim,nebo zmenu nepoznam.
ptam se proto ze jsem v lokalite kde muzu byt pripojen pres oba druhy pripojeni.
nechce se mi kupovat od o2 novej modem,abych zjistil ze to je stejny,nebo horsi.
mam ping 200-350 ms na wow servery.
nekamenujte mne ze mobilni pripojeni neni na hry.
bydlim sice ve meste ale nemam moznost kabelovky nebo dsl.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 90.178.122.XX]
napsáno: 16. února 2010 v 18:30
Protože si chce zahrát ping-pong :-)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz