Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 415,3 kbit/s
hodinový trend: -9,8%

CDMA U:fon: 976,3 kbit/s
hodinový trend: +516,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

řazení od nejstarších po nejnovější
zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Záruka-neskutečné!!!   <richardmazour@seznam.cz>   [IP: 89.29.123.XX]
napsáno: 4. dubna 2010 v 23:55
Udělám vítr v O2, pokud mi někdo neporadí, jak to vyřešit!
Je mi jasné, že nemůže řadový zaměstnanec vědět vše, když se s problémem nesetkal! Já už vůbec ne, když mám jiné zaměstnání a taky určitě nevím vše!

Co se mi stalo. Napíšu to tak srozumitelně a jednoduše, že použiju sice nepravdivé údaje, ale jen proto, ať to pochopí i nevyučený člověk, který vím, že to pochopí, protože to napíšu jak pro největšího v...!

Dnes 4. dubna 2010 přijdu do specializované prodejny O2 v 8 hodin ráno a chci baterii originál do mobilu typ 1100 jako dárek pro holku. V 17.00 hod. ji předám baterii. Je zabalená v blistru a jelikož vím, jak je to s obalama ohledně záruk a vrácení peněz, hledám a zjišťuji jak se dostat dovnitř, abych jej nepoškodil a baterii vyjmul. Zjistil jsem a to POZOR!! Nejde to, aniž bych jej NEPOŠKODIL a proto jsem zvolil nejmenší cestu zla a odporu. Vezmu ŽILETKU, naříznu JEDNU stranu ze čtyř pevné igelitové fólie a vytáhnu baterii a návod nechávám UVNITŘ! Přítelkyni vezmu mobil a vyjmu baterku, že dám novou a nabiju a co zjistím? Že jsem se spletl v typu mobilu a místo 0011 jsem řekl 1100. STANE SE, nikdo nejsme dokonalý! Říkám LOGICKY a určitě mi dáte za pravdu. No nic, vezmu baterku, schovám ji do "nepoškozeného" obalu, šetrněji jsem to nemohl udělat a říkám, že ji skočím vyměnit. Nejdřív jedu nakoupit a jdu kolem specializované prodejny a ptám se, zda mi to nevemou, jelikož jsem byl ve stejném městě, ale napadlo mě, že mám vše co se vrácení zboží týče, jedno město a stejná prodejna "speciálka O" a zeptám se, zda to nejde vrátit zpět tady, ať nemusím zajíždět cca 10 km do prodejny, kde já mobil zakoupil.

A teď POZOR co mi řekl. Nelze vzít zpět ani tady ani tam. Já říkám proč? Vždyť mám vše, záručák, baterii, nic poškozeno a já to koupil dnes!!!! Nelze, jelikož jste poškodil obal!!! Říkám, to si děláte srandu? ===znáte viz. výše, co jsem udělal====. Ne, na to máme předpisy. Beru, má na to své předpisy a nesetkal se s tím ještě, o tom jsem psal. Říkám, zjistím sám, jak to udělat a přijdu Vám říct, jak se to dělá, ať víte a vrátím to tam, kde jsem to zakoupil, o 10 km vedle ve stejném městě. S tím, že se to dělá tak a tak!!

POZOR!!!! VÍTE??? Proč si to musím zjistit sám???
1.---On mi neporadil, kde bych to mohl zjistit? Sice řadový, měl by vědět!!!!
2.---Volám na info linku O2, neví co s tím? Sice info pracovník, měl by poradit!!
3.---Poslední verze toto fórum? Nemusíte a nejste povinni nic vědět!!!
4.---Možná mě něco napadne? Nemusí!!!
5.---Ještě me něco napadne? Ale už fakt nemusí!!!!

6.---
Počet reakcí: 1, nejnovější: 25. srpen 2010 v 05:39.

odpovědět autor: falken   [IP: 86.49.119.XX]
napsáno: 25. srpna 2010 v 05:39
RE: Udělám vítr v O2, pokud mi někdo neporadí, jak to vyřešit!
promiň, ale tuna keců a úplně mimo ... oni opravdu asi mají na tohle regule, protože bohužel v tomhle komunistickém státě plným spousty vych*ánků by mohl přijít každý reklamovat vyšťavenou baterku natožpak třeba oem bez sériového čísla - ačkoliv to určitě není tvůj případ :-) tak smůla ...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz