Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 368,9 kbit/s
hodinový trend: -12,6%

CDMA U:fon: 497,9 kbit/s
hodinový trend: -96,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: *SKK*   <kuba.bloguje.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 18. října 2004 v 22:32
Co to je s rychlostí???
Řeknu Vám, že to brutálně kolísá. Zatímco včera jsem měl večer rychlost kolem 400 Kbps a předevčírem tak 100 Kbps, dneska jsem opravdový šnek:
Rychlost vašeho internetu:
Rychlost stahování dat:
3 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
23.9 Kbps
A to jsem vyzkoušel už úplně všechno, abych to zlepšil! Přitom mám signál 49% a bydlím na Praze 1! Ach jo...
Eurotel nám nic neřekne, neprozradí a zřejmě se jen tiše směje (i když, možná v koutu někde pláče!?)...
SBOHEM, RYCHLÝ INTERNETE VIA CDMA!
Byl jsi alespoň pár týdnů dobrým služebníkem, teď jsi zlým pánem - my, hlupáci, jsme se Ti upsali...
Počet reakcí: 7, nejnovější: 11. duben 2005 v 15:10.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 11. dubna 2005 v 15:10
RE: Co to je s rychlostí???
Rychlost stahování dat:
45.7 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
365.9 Kbps

me to chodi takhle (nepouzivam smerovku)
-

odpovědět autor: fido   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 18. října 2004 v 22:58
Napiš do Novy a ČT, jak jsem to udělal já. Černé ovce a Občanské judo ... S Eurotelem korespondence opravdu k ničemu
- -

odpovědět autor: ppp   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 10. dubna 2005 v 22:25
No člověče, nebudeš věřit, ale mě se to za poslední týden brutálně zrychlilo. Z nějakých ušmudlaných :-) 200 kbps na docela broadbandových cca 420kbps.
Měřil jsem to opakovaně přes DSL.cz, další speedmetry a taky jsem zjkoušel stahovat několikamegové fily. furt nad 50 kbps. No nebydlím od Tebe ani moc daleko - Praha 4 Braník.
Těch 49 % zkus vylepšit prutová anténa umístěná vně okna na parapetu dělá zázraky. Na ukazatele signálu moc nespoléhej. Prostě to posouvejh a zkoušej stahovat dokavad anténu neumístíš na nejlepší přijatelné místo. Udělal jsem to a opravdu se rychlost zmnohonásobila. Stejně sem ale museli šoupnout nějakou BTS (těžko) nebo po tom zpackaném FUP odešli sosači a trochu se kapacita uvolnila i pro ostatní . Zvedlo se to fakt o dvojnásobek. Tralalala!
- -

odpovědět autor: *SKK*   <kuba.bloguje.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 18. října 2004 v 23:04
Sám v médiích pracuji (záměrně nepíši kde:-) a myslím si, že to moc nepomůže! I když, třeba se stane zázrak:-)
- - -

odpovědět autor: naprt   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 10. dubna 2005 v 17:26
To je naprt, uš mi to skoro nejede.
- - -

odpovědět autor: fido   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 18. října 2004 v 23:54
Je to pravděpodobné, co říkáš; Eurotel je jeden z největších zadavatelů reklamy ... kdyby ty peníze raději vrazil do posílení základnových stanic! :o(
- - - -

odpovědět autor: redjnred   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 23:54
edhrejn

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz