Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 368,9 kbit/s
hodinový trend: -12,6%

CDMA U:fon: 497,9 kbit/s
hodinový trend: -96,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazy autor: cuddles   <cuddles@centrum.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 23. října 2004 v 18:52

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Paradox
Docela zajímavý paradox.Bydlím na P-8 a dle mapky Eurotelu jsem přesně v místě kde signál být nemá.I tak jsem si ale na tenhle víkend CDMA půjčil od kamaráda.Jaké je moje překvapení,když mi to tu běhá úplně bez problémů.Zatím nejhorší "skóre" jsem měl 327kbit/s a nejvíc 582kbit/s.Tak nevim.Eurotel asi sám neví,kde svůj signál má a jde ne.A to jsem si i dostupnost v mé lokalitě ověřoval přmo u Eurotelu.I podle nich to tu má být silně podprůměrné s příjmem signálu.
Počet reakcí: 13, nejnovější: 15. listopad 2004 v 12:55.
-

autor: Giltar   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 15. listopadu 2004 v 12:55
RE: Paradox
Zadny paradox. Jsem na Chodove a siglan mam plny a nema tu byt vubec! Je to tim, ze ta mapka je jen model, tedy propocitavana:-)
Ale dejou se tady s tim hrozne veci, nevim, jestli je to celorepublikove, nebo jen prazske, ale stava se mi, ze se proste a jednoduse nemuzu pripojit, nebot pry mam spatne uzivatelske jmeno nebo heslo. Mozna se o tomto problemu nekdo zminoval, ale nevsiml jsem si. :-?
-

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 11. listopadu 2004 v 18:35
Podle mapy jsem v bile oblasti, na externi antenu 1 dilek, rychlost nic moc, na 150 cm antenu 4 dilky, rychlost az 600.
-

autor: Venousekh+   [IP: 194.108.96.XX]
napsáno: 10. listopadu 2004 v 18:54
Z toho si nic nedělej . Já jsem testoval zapujčené CDMA v Rokytnici v Orlických horách . V Eurotel prodejně mi sdělili , že je zde již 6 prodaných sad. Bohužel mně ukázal modém , že není signál ačkoliv dle mapy jsem v místě se zeleným pokrytím. Projel jsem autem s modemem a antenou celé město a nikde si ani neškrtl. Nevím kde bydlí těch 6 borců . Asi si Data Express koupili aby se s antenou mohli šťourat v zadku!!! Přitom 601 Eurotel telefon mi doma normálně fachčil ..... :-(
- -

autor: Anonym   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 11. listopadu 2004 v 09:02
Uz pochopte, ze CDMA nema s NMT (601 telefon) nic spolecneho, krom shodne frekvence. Rozhodne neplati, ze pokud je na stozaru NMT BTS, tak ze tam musi byt i CDMA.
- -

autor: cuddles   <cuddles@centrum.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 10. listopadu 2004 v 20:24
Hmmm,taky zajimavý poznatek.Já nakonec do CDMA šel.Jiná možnost tady není.Rychlost mám neustále mezi 400-600kbit/s.Takže pohoda.Možný to bude tím,že tu dle mapky (stále) signál být nemá,nějaké lidičky to odradilo a já sedim na BTSce skoro sám. ;-) Jinak fakt nevim.S modemem jsem zaím neměl taky žádný problém a ani se spadáváním signálu.Buď mam nehorázný štěstí a nebo to zas tak špatný s CDMAčkem neni.I když,ty sám píšeš,že signál u Vás neni.Asi tomu nerozumim..... :-(
- - -

napsáno: 11. listopadu 2004 v 13:35
Dnešní měření na DSL:
Rychlost vašeho internetu:
Rychlost stahování dat:
79 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
632 Kbps

Jak sem řikal,nějak moc rychle to tu fachá.
- - -

autor: Venousekh+   [IP: 194.212.177.XX]
napsáno: 11. listopadu 2004 v 06:37
Fakt nevím. Dokonce jsem dnes objevil na komíně teplárny vzdálené 200 m od domu antenu , která by podle příspěvků na tomto fóru měla sloužit k CDMA. Visí tam už pěkně dlouho , ale podle rozkresu signálu na mapě pokrytí to nevypadá , že by to vysílalo signál.
Jsem nastvanej , protože budu muset jít do GPRS a z tej rychlosti se posesouvam ..... :-(
- - - -

autor: Anonym   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 11. listopadu 2004 v 09:06
Tak ji vyfot, nekde vystav a my ti rekneme, zda je to CDMA.
- - - - -

autor: Venousekh+   [IP: 194.108.96.XX]
napsáno: 11. listopadu 2004 v 18:37
Jo zejtra to sem hodím .....

Ještě dotaz jaký má ten vysilač dosah ???
-

autor: PK   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 23. října 2004 v 21:24
No, ono totiz ta mapka je delana tak, aby tam kde je zelene misto urcite signal byl. A hlavne za posledni mesic Eurotel spustil vice nez 40 novych BTS. Tento vikend jen po Praze kolem deseti. A v neposledni rade si Eurotel v posledni dobe docela hraje s nastavenim, kdy meni pomer mezi kapacitou/dosahem BTS, takze se lze chytat i na BTS 40 a vice km vzdalenou. Pak upravi pomer a chytnes se sotva 20 km od BTS ,ale s vetsi rychlosti. Je to docela magie to vyladit.
-

autor: obrbaz   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 23. října 2004 v 19:39
No co máš s toho, já sem se připojoval na bts skoro 60km ode mně, i když mám bts do 20km, podle mně neví jakej dosah má bts
- -

autor: ???   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 11. listopadu 2004 v 07:35
a jak si to prosim te zjistil na kterou BTS se pripojujes?
-

napsáno: 23. října 2004 v 18:58
A že nekecám,tady aktuální měření z dsl.cz
Rychlost vašeho internetu:
Rychlost stahování dat:
61.9 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
495.1 Kbps

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz