Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 368,9 kbit/s
hodinový trend: -12,6%

CDMA U:fon: 497,9 kbit/s
hodinový trend: -96,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazy autor: Jirka   <gameman@seznam.cz>   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 18. srpna 2004 v 13:13

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Je rychlý nebo pomalý ? A Cena ?
Vážení,sice tento modem nevlastním a myslím si,že po všech debatách tady na fóru o něm ani neuvažuji.Byly jsme s kolegou v prodejně Eurotelu v Liberci a šli jsme si tedy ten zázrak také trošku vyzkoušet.Jaké bylo naše překvapení když prodavačka začla modem předvádět a snažila se ho zapnout ( aktivovat ). Samozřejmně modem nešel ani po několikátem napojením na internet.No tak jsme zjistili asi po 2 minutách,že není zapojený do počítače.Tak hurá,konečně to začlo šlapat.Tak jsem zadal adresu www.dsl.cz. Je jasný,že jsem chtěl vidět jak super mega internet Eurotelu bude šlapat.Tak jsme zadali adresu a čekali jsme asi 1min. a stále se nic nedělo.Tak znovu a znovu a konečně se po třetím pokusu stránka DSL zobrazila. Tak jsme si změřili rychlost připojení a ta nám ukázala download nějakých 35 kb/s a připojení kolem 400 kb/s. Celé tato operace proběhla v nějakých 5 ti minutách - což opravdu nemůžeme nazívat EXPRES INTERNET !! Mám internet který se připojuje 3,5 MB/s a stahování je kolem 480-490 Kb/s což si myslím,že toto by se mnělo nazívat Internet Expres.Službu , kterou nabízí Eurotel je za nehorázné peníze.Za tyto peníze máte internet jako Já ( 1200 Kč ). Až se napojí více lidí tak bude rychlost připojení něco kolem 250 kb/s a download kolem 30kb/s tak vás lituji,že budete platit za něco co vůbec neodpovída kvalitě nabízené služby a o penězích ani nemluvě.
Počet reakcí: 12, nejnovější: 20. srpen 2004 v 13:08.
-

autor: Franta   [IP: 195.144.99.XX]
napsáno: 19. srpna 2004 v 16:34
RE: Je rychlý nebo pomalý ? A Cena ?
Je úplně jedno, jak rychlý připojení k internetu Jirka má, ale důležitej je fakt, že Eurotel nesplnil to co slíbil. Cca 25Km za Prahou nemám jinou možnost připojení k netu než bezdrátově a Telecomu (Telecom si do baráku nepustím). Minulý týden jsem přešel na Express a hned první den download 85kb/s - radost, nadšení atd. Dneska když se připojím download 9kb/s, tak mě chytne vztek, protože slibujou něco, co nedokážou splnit a tím pádem je to podvod !!!
- -

autor: Jirka   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 12:47
To Franta: ano je to tak . Nejednalo se mně o to ,že mám připojení 3,5 MB/s ale o to,že Eurotel dělá opět klamavou reklamu!!!!!! A to nejen z rychlostí ale i s cenou ( 899 Kč ) bez DPH.V reklamách je a to jak v rádiu tak v TV zvýrazněná cena 899 Kč ale nikde o tom ,že bez DPH.V Tv je na 1 vteřinu bílé okno kde to je napsané ale to zjistíte až po několikátém zkouknutí reklamy a ještě to je tak malýma písmenkama,že máte co dělat to postřehnout.Kdo z obyčejných lidí je plátce DPH,že ? Tak pro mnoho lajků to znamená,že pak ztuhne v prodejně a jenom kouká a nechápe. To,že vám už začíná padat download na 9kb/s tak na to si už pomalu zvykejte nebude to lepší! Čím víc bude uživatelů tím to bude horší.A pak zůstanete na 4,5 kb/s a to si můžete nechat už jejich slavný GPRS.Nechci to tady nikomu v nucovat je to můj názor ale bude to tak.
- - -

autor: Blade   <bladey2k@centrum.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 13:08
To není nic novýho, ta jejich reklama. Stačí si vzpomenout na reklamu, když rozjížděl GPRS. Sledovat on-line přenos hokeje ve vysoký kvalitě na GPRS? To by možná měsíc museli stahovat a pak se na to dívat. To samý ČTc. IE co vás posadí na zadek. To je fakt, to posadí až lidi zjistí, že ta rychlost je při nejlepším připojení pouze na 4 hodiny týdně a zbytek to je rychleší dial-up nebo ISDN.
Ale to CDMA aspoň funguje a stahovat se tyky dá. To co jsem stáhnul na GPRS za měsíc mám teď za 3 dny.
-

autor: Tomas   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 18. srpna 2004 v 17:29
Ty chytráku je mi uplně jedno ze mas pripojeni 3,5MB/s nekde v praci a machrujes tady. Pro me (a hodne lidi) je to jediny dostupny pripojeni. Uz nechci platit 3000+ za ISDN a jiny pripojeni nez vzuchem u me nejde. Na adsl nebo kabelovku si muzu nechat zajit chut. Proto jsem eurotelu vdecnej za tohle pripojeni.
- -

autor: Jirka   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 19. srpna 2004 v 15:39
Nejde o machrování ! Jde jenom o to,že jsem chtěl napsat ohlas na Eurotel Internet a jeho kvalitu a cenu. Jsem z Liberce tak ty možnosti tady jsou a konkurence obrovská.
-

autor: free   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 18. srpna 2004 v 17:24
dnes
9.6 mobil 9.6 kbps

14.4 modem 14.4 kbps

28.8 modem 28.8 kbps

33.6 modem 33.6 kbps

43.2 mobil 43.2 kbps

56k modem 53.3 kbps

64k ISDN 64 kbps

128k ISDN 128 kbps

256k ADSL 256 kbps

512k ADSL 512 kbps

Vy 647 kbps

Při této rychlosti můžete stáhnout 78,98KB za jednu sekundu
-

autor: erotel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 18. srpna 2004 v 15:00
skus v malý vesnici 15km od okresního města zařídit takovou linku co máš,vlastně by stačila i třetinová rychlost a já ti dám veškerou slivovici :)) co letos vypálím
- -

autor: erotel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 18. srpna 2004 v 15:46
jen tak mimochodem,když máš tak rychlou linku na co cdma??????
-

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 18. srpna 2004 v 13:37
Hmm zase nejakej pan chytrej zrejme z Praglu:))))Kdyz me tady u nas zaridis tu tvoji linku,za ty prachy co pises tak se ti budu klanet!!!!
- -

autor: field   <lars@post.cz>   [IP: 195.70.144.XX]
napsáno: 18. srpna 2004 v 14:49
Proc by z Prahy mel jezdit to zkouset do Liberce, tupoune? :-)) V Praze o takovemhle pripojeni taky nevim. Prave naopak - pokud je mi znamo, tak to takhle funguje spise v mensich mestech, bohuzel ne na vesnicich. Ani v Brne :-)
-

autor: Malli   <malli@volny.cz>   [IP: 195.39.72.XX]
napsáno: 18. srpna 2004 v 13:36
Jo přesně tak. Ne všude je možnost připojit se za jakoukoliv cenu na opravdu rychlý internet. Navrhuji, aby každý, kdo se ohání svým vlastním superrychlým připojením taky napsal, kde bydlí a jakým způsob se připojil. Garantuji Vám, že kromě pár výjimek, to budou města nad 50.000 lidí. My ostatní prostě nemáme jinou možnost a proto jsme za nabídku Eurotelu vděční i přes počáteční neduhy systému. Nevím jestli o tom v praze víte, ale jsou i takové vsi, kde prostě ani nejde sehnat tolik lidí na to, abychom si postavili vlastní Wi-Fi síť a složili se na poplatky (viz Volyně.net). Je jasný, že do budoucna se rychlost CDMA rozpadne na spoustu pomalých fragmentů, ale v současné době je to pro nás to nejlepší, co existuje.
-

autor: libor   <libok@seznam.cz>   [IP: 80.188.50.XX]
napsáno: 18. srpna 2004 v 13:25
Jsou oblasti, kde je možnost pouze modem od Telecomu nebo GPRS, a tam je i tahle zrychlení, otázka je co to udělá až bude připojeno více lidí.
Ne všude je rychlý net - jsou nejen velká města.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz