Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 368,9 kbit/s
hodinový trend: -12,6%

CDMA U:fon: 497,9 kbit/s
hodinový trend: -96,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Lukke (ICQ 91469808)   <inet2002@seznam.cz>   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 18. srpna 2004 v 21:32
Odpojování modemu vs reklamace ve značkovém servise Eurotel
Můj příběh se odehrává takto. 2.8.2004 jsem si byl zapůjčit testovací modem. Měl jsem ho 5 dnů. Stále se odpojoval, co jiného, že. Dne 9.8.2004 jsem zakoupil svůj vlastní modem. Opět odpojování a dle článku na lupa.cz jsem zjistil, že se jedná o "náhodňáč". Čili po pár dnech se vydal přímo do prodejny ET (mám to 50km) reklamovat a byla mi nabídnuta výměna nabíječky (prý je špatný konektor). No nevěřil jsem tomu, ale přinesl novou nabíječku domů. První testování ukázalo 48 hodin spojení (běžel stále download, plně nabitá baterka na začátku stahování). Další den ale opět tragédie. Odpojování = "náhodňáč". Dneska jsem mluvil s ředitelem Eurotelu na Klatovské v Plzni. Říkal jsem mu, že na internetových diskusích se nemluví o ničem jiném než o problému s vypínáním, a že jej mám také. Dělal jako že vše je v naprostém pořádku a že internetové diskuse nepovažuje za důvěryhodné zdroje, že si to mohl vymyslet 1 člověk a psát pod více nicky a takové další nesmysly... No musím to tam odnést a jelikož mám modem déle než 7 dní (přestože jsem byl na reklamaci před 5 dny) tak by to posílali na standardní reklamaci. Jsem s ním domluven že modem potřebuju, ale že stejně to musí otestovat na prodejně, jestli si náhodou nevymýšlím... Jsem prostě jen uživatel, kterej má určitě někde chybu = v modemu to nebude. Ach jo...
Počet reakcí: 20, nejnovější: 27. březen 2006 v 10:40.
-

odpovědět autor: sms.agent   <sms.agent@seznam.cz>   [IP: 82.100.11.XX]
napsáno: 28. listopadu 2005 v 18:45
Neustálé odpojování
Zdravím lidičky, mám modem GPC-6420, doma připojenej do compu na kterým bezi Winroute a internet sdílí do sítě. Připojení v tomhle prográmku je pomocí tzv. "vytáčení na žádost", takže když nebrouzdám tak se to po 30 minutách odpojí aby to nežralo atd. Můj problém nastal poté co jsem místo WinRoute Lite nainstaloval WinRoute Firewall 6.0.1, ten je bezpečnější a konfigurovatelnější. Jenže nyní to už nepremává, program normálně aktivuje vytáčení a to buď už na vytáčení taky skončí nebo se po 2 vteřinách odpojí a to pořád dokola. Nevím kde je chyba, možná v programu, nebo mě taky napadlo že ET to občas uživatelům co moc sosají trochu přiškrtí. Nevím, nejraději bych to vyhodil ale je mi líto směrovky kterou jsem si k tomu pořídil (Yagi 20dB 2,5m - krasavice :) ). Anténou to snad není, běhalo to dávno před tím... PLS poraďte.. Popřípadě uvedu detailnější konfigurace... Díky
-

odpovědět autor: Xspy   [IP: 85.13.72.XX]
napsáno: 28. listopadu 2005 v 00:10
RE: Odpojování modemu vs reklamace ve značkovém servise Eurotel
Jak je to s tím Cellnetem ? , Když tam zajdu a vysypu tu hromádku co byla modemem dají mi jej do kupy ??? Když mám problémy s nabíjením a bateriií musím mít nějaké dobrovzdání od Eurotelu o reklamaci, nebo mi bez řečí pomohou přímo v Cellnetu ? Mají tam náhradní baterii ?? ...
(Stále ještě jsem se na prodejnu nedostal, a přemýšlím zda by vůbec reklamace v eurotelu měla smysl .Doufám, že přes cellnet to bude rychlejší:/ )
-

odpovědět autor: admin.cdma.cz   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 27. listopadu 2005 v 23:58
Přestaňte pomlouvat společnost Eurotel, která má zákaznický servis na vysoké úrovni. Pokud je tady chyba, je ve Vás.
- -

odpovědět autor: Draimon   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 28. listopadu 2005 v 01:02
Anebo taky ve vás, čtu ty diskuze chvilku a furt tu řešíte nějaký pomlouvání, to tu jsme v policejním státě? Jestli jste tak choulostivý tak diskuze prostě zakažte a nevotravujte.
-

odpovědět autor: milda   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 27. listopadu 2005 v 11:27
Je potřeba ,aby se lidi na netu domluvili a předali stížnost Telekomunikačnímu úřadu. Když si přečtete smlouvu od ET je možné ji napadnout s tím,že nejsou odpovědni za výpadky a za to že to nefunguje. Nejsem právník,ale všechni upsaný na dva roky ať zkusí napadnout smlouvu ve smyslu odstoupení od smlouvy z důvodu že smlouva nebyla podepsána s ustanovením s dobrými mravy. Od telekomunikačního úřadu,který prošetří stav připojení bude jasné že to nefunguje.Podat společnou žalobu. A ještě bych k tomu přidal klamavou reklamu.
- -

odpovědět autor: Jana   <greb@centrum.cz>   [IP: 85.160.56.XX]
napsáno: 26. března 2006 v 16:27
Zrovna dnes se chystám jít do ET, protože modem mám už potřetí opravovaný a už potřetí stejná závada - zase nejde zapnout. Jinak před tím stejné problémy, jako popisují všichni v diskusi.
Končím, určitě mám nárok odstoupit od smlouvy podle §622OZ:
(2) Jde-li o vadu, kterou nelze odstranit a která brání tomu, aby věc mohla být řádně užívána jako věc bez vady, má kupující právo na výměnu věci nebo má právo od smlouvy odstoupit. Táž práva přísluší kupujícímu, jde-li sice o vady odstranitelné, jestliže však kupující nemůže pro opětovné vyskytnutí vady po opravě nebo pro větší počet vad věc řádně užívat.

.. výměna věci mě už opravdu nezajímá, nedělám v poslední době nic jiného než řeším výpadky modemu a způsob, jak se domluvit s Eurotelem.
-

odpovědět autor: Adamec   <adamecv@volny.cz>   [IP: 81.27.192.XX]
napsáno: 26. listopadu 2005 v 21:23
Mám v Plzni stejné zkušenosti. Řeči jako: služba se pro vás nehodí, jste moc náročnej, nikdo jiný si nestěžuje, co se píše na foru mne nezajímá, atd. atd. Když se nemůžu 6 hodin připojit, pak to jde 5 minut a dalších 6 hodin utrum, rychlosti i kolem 15kilobit, (mám na to stažené printscreeny)tak jsem náročnej. Tak když jsem se nemoh připojit už druhý den, tak jsem vzal modem a nechal si to předvést. Vylez schlíplej, že je modem vadný. Ale jsem náročný. Zajímavé je, že všechny reklamace Cellnet uznal. (celkem 5, poslední se řeší.) Ještě pro úplnost, tenkrát tam myslím byl jiný vedoucí. Doma jsem na kabelu, ale přenosný připojení zatím potřebuji. Tak to ještě zkouším. Je ale otázka, zda 140 cm yagina je ještě přenosné připojení. Ale někde to jde slušně. Je to sázka do loterie. Kdybys chtěl dělat pokusy, anténu ti půjčím. A.
-

odpovědět autor: carinae   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 26. listopadu 2005 v 19:15
Mel sem ten samy problem, pomohla zmena softu v servisu. po kolapsu modemu jsem musel i u noveho tj. druheho modemu opet nechat nahret novy soft a pak jiz vse bezelo bez problemu.

Jeden poznatek - nahodne odpojovani nebo ERROR 721 velmi casto zpusobuje vadna baterka !!!!!!!! takrka na 99% !!!!!

Zkus ji vyndat a jet na zdroj, pokud je vse OK je to jasny - tvrde rekjlamuj baterku a nenech se okecat - tato zavada je totiz notoricky znama - viz dom str vyrobce - ne EUROTEL !!!
-

odpovědět autor: José   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 23. srpna 2005 v 05:28
Máš ten modem déle než rok?
-

odpovědět autor: Emil Slezak   <emil.slezak@seznam.cz>   [IP: 81.79.38.XX]
napsáno: 21. srpna 2005 v 17:03
Ja, uz jsem ho vymenil nekolikrat. Porad byla tam ta sama chyba. Tak jsem ho sel reklamovat. A ve znackove prodejne delali takove vycitky jako male deti. No hruza. Potreboval bych se spojit z dalsimi lidmi, abychom na ne podali zalobu.
-

odpovědět autor: LordDuke   [IP: 62.84.152.XX]
napsáno: 15. dubna 2005 v 08:35
Taky jsem mel CDMA, kdyz se ti modem vypne je ta baterka nabita, nebo uplne vybita? Kdyz je vybita, tak by to mohlo byt taky signalem a zadna vymena ti nepomuze :(. Proste je mozny, ze kdyz je slabsi signal, ne jen prijem, ale zejmena vysilani (upload), pak se baterka nestaci dobijet (odber je moc velky). Me se to obcas stalo, kdyz ode me nekdo neco tahal. Spadlo to treba po par hodinach a modem jsem musel nechat dobit. Na druhou stranu kdyz jsem od nekoho neco tahal, modem se sam od sebe nevypnul treba tyden (krome odpojeni od ET). Zkus zmenit antenu, nebo umisteni. Myslim, ze s prutovkou ma modem mensi odber pri uploadu nez se smerovkou atd....
-

odpovědět autor: DCman   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 11. dubna 2005 v 11:52
Taky se mi to obcas odpojuje.
-

odpovědět autor: M.   [IP: 147.228.47.XX]
napsáno: 5. dubna 2005 v 13:39
Je to blbost. To se normálně ví i v Eurotelu, že ten modem je vysoce poruchový. Asi měnit měnit a nechat ho hned po výměně běžet. Já mám druhý a vydržel běžet půl dne OK, teď už ho windows zase nerozpoznají. Je to SHIT.
- -

odpovědět autor: Ondrej   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 15. dubna 2005 v 05:19
Vymenej ho na pockani?
- - -

odpovědět autor: Xspy   [IP: 85.13.72.XX]
napsáno: 28. listopadu 2005 v 00:14
:/ jak to v Eurotelu vůbec probíhá, pokud musejí odeslat modem k reklamaci do servisu ? Mají nějaký náhradní ?? Není tam nějaká záloha ? (př . kolik to dělá , at´se připravím :((.)
- - - -

odpovědět autor: Xspy   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 28. listopadu 2005 v 23:20
Takže už vše vím , stačila opravdu jen ta baterie a už jsem si nesl domů nový modem .
-

odpovědět autor: ISP   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 23:27
S naším ISP sme si pěkně naběhli.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.89.XX]
napsáno: 22. srpna 2005 v 20:21
- - -

odpovědět autor: Poofy   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 14. prosince 2005 v 23:51
Taky se mi to obcas odpojilo a dnes vecer je to snad kazdych 5-10minut. Baterku sem vyndal, modem zrestartoval, usb kabel vyndal zandal a porad...
Jeste nejake napady co s tim? Pripadne jak probiha reklamace v mem pripade kdyz to sice funguje ale vypadava?
- - - -

odpovědět autor: PAN   [IP: 212.96.172.XX]
napsáno: 27. března 2006 v 10:40
Ty modemy jsou strasne poruchovy, ET otom samozrejme vi a caste reklamace neni nic noveho. Nastesti jsem se zatim setkal jen z dobrym jednanim ET (jejich zamestnancu) a modem mi asi 4x vymenili ikdyz to nemelo na pricinu poruchy nijak velky dopad.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz