Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 363,1 kbit/s
hodinový trend: -1,6%

CDMA U:fon: 271,2 kbit/s
hodinový trend: -83,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazy autor: PetrR   [IP: 213.235.156.XX]
napsáno: 1. listopadu 2004 v 17:45

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

pokryti brno venkov
Chci se optat ci nekdo nema pripojeni a zkusenost v okoli Zidlochovic konkretne Hrusovany u Brna. Sice to jede ale zda se mi nejak line. Kdyz sem to mel pujceny nazacatku tak to ficelo jak z praku a ted houby houby. Nevite na kterou BTS by se to asi tak mohlo pripojovat? Diky predem za info.
Počet reakcí: 9, nejnovější: 5. listopad 2004 v 20:56.
-

autor: Pavel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 4. listopadu 2004 v 09:20
RE: pokryti brno venkov
Nejsem zas tak blízko od tebe. Jsem v Rajhradicích a to je taky tak trochu tvoje oblast. Jaké jsou moje zkušenostii: Mám to od konce srpna a z počátku to chodilo asi 15% signálu a 3 čárky ale běželo to tak 300 až 400 Kbps. Jak se síť zaplňovala nastala katastrofa. Signál klesl na 12% někdy i na 10 % (2 čárky někdy 1) a to se už nedalo vůbec přpojit. Když to náhodou jelo tak tak strašně pomalu že GPRS byl proti tomu blesk. Zbylo jen jedno - Yagi anténa. Sice mne postihlo 18 m svodu ale signál je teď 30% a to je 5 čárek a rychlost se opět někdy dostane přes těch 300 Kbps ale jen občas ale to je úspěch protože jsem to vytáhl téměř z úplné nuly. Anténa je natočena ku podivu do kopce který je mezi Rajhradicemi a Rebešovicemi. Takže to podle natočení antény jede buď přes kopeček z Brna -- BM Brno-město, Líšeň, Holzova ul nebo BM Brno-město, Slatina, Langrova 1b a nebo je všechno jinak a chytám odraz a to nejspíš z BM Brno-město, Horní Heršpice, ul. K Terminálu. Nevím jak to zjistit přesněji.
- -

autor: jelda   [IP: 213.211.50.XX]
napsáno: 5. listopadu 2004 v 00:14
nevim proc v Rajhradicich používate CDMA
www.rebesovice.net
- - -

napsáno: 5. listopadu 2004 v 20:51
To samé jsem se ptal i já proč lidé používají ve městě CDMA. Když mají i jiné možnosti.
Je to jednoduché. Jsem odborový funkciionář a potřebuji připojení na net i v práci. Zaměstnavatel toto neumožňije protože bychom asi byli móóóc chytří. Tak si holt ze svého platím a používám to jak doma tak v práci a všichni jsou spokojeni.

P.S. nikdo mi nato nic nepřiispívá. Jaký koli příspěvek je velmi iluzorní.
-

autor: Tralala   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 3. listopadu 2004 v 18:05
je tady už víc lidí co to má, ale každej další znamená, že se to těm ostatním bude fakt dost zpomalovat, když budou připojení třeba další 4 lidi, tak už si moc nezaserfuješ, poněvadž se budeš snažit připojit a nepujde ti to. ty pučený modemy z eurotelu mají lepší příjem a rychlost než skutečnej modem kterej ti prodaj. v hrušovanech je to dobrý, ve vojkovicích a v židlách taky, všude solidních 5 čárek z 5. ale jestli máš okolo budovy, tak to asi budeš muset hodit na půdu a namířit magnetku směrem na brno. ale např. o víkendu je to fakt zoufalý, vím o třech lidech, co to tady mají, já to mám taky. možná aji nějaký další, teď bych fakt radši volil kabelovku. ta je stabilní. stahovat se ani nepokoušej, de to zezačátku rychle, pak pomalu a nakonec skoro vůbec a eště k tomu vysaješ všem ostatním pokrytí a ti sou potom v hajzlu.
- -

napsáno: 4. listopadu 2004 v 21:36
Nejsem odborník ale není ta magnetka náhodou všesměrová. To by mne zajímalo jak to na to Brno bude chudák směrovat. U té magnetky pomůže jen přemístění do místa kde je lepší signál.
- - -

autor: Tralala   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 4. listopadu 2004 v 23:40
možná že je všesměrová, ale jak už to tak bývá, nic není tak, jak to má být. zkus si ju vzít a otáčet a uvidíš co se ti v rajhradicích bude dít. bys nevěřil jaký to může mít rozdíly, když ji dáš načikmo nabrno, než když ju na to stejný místo postavíš
- - - -

napsáno: 5. listopadu 2004 v 20:56
No to se divím to mne nenapadlo. Vzhledem k tomu že používám s úspěchem Yagi (viz výše) tak to ani zkoušet nebudu ale připouštím že to možné je.
- -

autor: PetrR   [IP: 213.235.156.XX]
napsáno: 4. listopadu 2004 v 10:15
jo ze zacatku s pucenym supr a ted no obcas sem rad ze chytnu tak 2 carky. ale jede to i kdyz zadny zazrak. mozno kdyby byla jina alternativa tak bych ji bral ale zrovna neni. teda ADSL nelze neumi ustredna, wifi pche pochybuju a to by to jeste bylo domanico delanico, bezdrat wosa nebo tak tak to se mi zda moc za malo a kabelovka? jo sla by ale dat za tu rychlost co ma jakztakz errortel 2500 Kc se mi zda prece jen trosku moc. takze tohle bylo asi jediny vychodisko pokud sem nechtel dialupovat a toho jsem si ve svych zacatcich uzil az az takze ne dekuji :). nekdy to jede i obstojne nekdy jak snek a jsem rad ze se dostanu tak na 150 Kbps joo uspech je tech 256 kbps. kde jsou ty casy co s pucenym modemem to jelo plnych 800 :). a to nejsu zadnej sosac norm uzivatel. rychlej net mam v praci a doma je to na domaci pouziti pritelkyne a mne kdyz je neco treba. takze to taky asi vidim na antenu na strechu abych byl na okolnimi a holt budu tocit nez chytnu smer. pokud by nekdo vedel o soft co by zmeril signal primo presne v decibelech bylo by to super. jen jak je asi max delka kablu? ceka me taky asi tak tech 15m +-. ude velky utlum? doporucite nejaky radeji kvalotnejsi "koax"? diky za info
-

autor: Anonym   [IP: 212.158.147.XX]
napsáno: 1. listopadu 2004 v 21:43
Nejspíš to bude BTS na stožáru u D1 v Brně Horních Heršpicích (křižovatka ulic Bednářova a K terminálu).

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz