Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 363,1 kbit/s
hodinový trend: -1,6%

CDMA U:fon: 271,2 kbit/s
hodinový trend: -83,6%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

23.05.2012
Reklama tajně vložená do vašich stránek
Hotely jsou často neobyčejně kreativní, především pokud se jedná o to, jak z hostů vypáčit nějaké další peníze. Dříve narození si budou pamatovat vysokohorskou přirážku, u moře se zase často setkáme s „rezortním poplatkem“. A protože ten je často za hosta a den, čtyřčlenné rodině se dva týdny cáchání u moře mohou nepříjemně prodražit.

zobrazit ostatní dotazy autor: Soudce   <nebudu@potichu.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 18:15

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Co to tak dát k soudu ?
Myslim si, že si s nás EUROTEL udělal ze všech pokusné králiky !!!
Skoro každý s tím máme nějaký problém a jen další a další finanční vydání a to vůbec nemluvím o těch ztracených hodinách co jsme na tom nechali.
Co tak společně a hromadně zažalovat EUROTEL a potažmo vlastníka Český Telecom ?
Pořád si s nás občanů pořád dělají srandu a využívají neustalých kliček v zákoně ? S tím to chceme do EU ? Vždyď jsme okolním státům jen pro srandu!
Viz. dnes nabízený ADSL za 1 korunu ?
Počet reakcí: 63, nejnovější: 24. srpen 2004 v 12:10.
-

autor: Jan Veselý   <vesely-LR@seznam.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 23. srpna 2004 v 11:53
RE: Co to tak dát k soudu ?
Jsem pro, já již reklamoval 2x v průběhu 2 týdnů, je to shit, když mi to náhodou běží, nemůžu si stěžovat: 23.8.2004 11:46 - Beroun 449.5 Kbps/Rychlost stahování dat:
56.2 KB/sec. Ale restart modemu každé 2 hodiny - sám se odpojí a už nejde připojit, atdatdatd. Chce se to jen domluvit a v souladu se zákoníkem podat nejprve žádost o vysvětlení ne ET a poté dle jejich reakce zformulovat žalobu
-

autor: pedros   <drpehe@seznam.cz>   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 12:57
Eurotel ti dal možnost si to zařízení půjčit a vyzkoušet, tak s kým se chceš soudit. Neměl sis to kupovat. a nevotravuj tady ty chytrolíne
- -

autor: Pepa   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 23. srpna 2004 v 10:24
Po pravdě řečeno, měl jsem štěstí na modem CDMA.
Jen vadná nabíječka v originalní krabici. Vzal jsem měřák a hned jsem byl doma :)
Vyřešil jsem to nahradním zdrojem od HAMY a terminál nám jede v pohodě, jen restart po 48 hodinách. Ale tak to má být, nám to nevadí, máme Winroute4.25 a ten reolad v pohodě pořeší.
Ale co nás mrzí, je jiná věc.
Když jsme si zapůjčili terminál na test, tak nám to jelo v pohodě, (down. cca 30-40 KB, uplink +-4-5 KB). Také zakoupený modem měl na začátku ty samé, již popisované hodnoty, ale jak jde čas, dnes jsme na rychlosti běžného analogu nebo GPRS.
Od pátku nejedeme více jak 6KB.
Není to anténou, to jsem testoval, není to PC (máme jich 8) a ani OP systémem.
Podotýkám, že CDMA u nás není na zábavu, ale jen k práci, proto u nás NEEXISTUJE velký přenos dat. Zaměstnáváme tělesně postižené občany, kteří jsou na internetu zcela závislí.
Je to jejich chleba. Snad již všemi možnými způsoby jsem se snažil vyřešit jim připojení na internet

Provozovna je na "konci světa", pokud by byla jiná možnost, jak pořešit připojení, tak to uděláme. Brali jsme CDMA jako věc, která nás uspokojí, ale dnes je to jinak.
Pro zvědavé jen zdělím toto.
Máme tady také obousměrný internet od firmy Hughes a to je také velký SHIT. Průměrná rychlost na tomto zařízení se rovná běžnému GPRS modemu. Po 11 měsících používání této služby jsme to ukončili. Při investici do hardware 55.000,- a měsíčním paušálu, který byl 7.900,- bez DPH to jinak ani nešlo! A reklamace, tak ty se vůbec neřeší (mtrvý brouk a nic víc).
Nakonec jsme zůstali u jednostranného internetu skyDSL v kombinaci s GPRS. Jede to v pohodě, jen byl malý Uplink.

Tak jsem se rozhodli přejít na CDMA a zde je výsledek.
Bereme to od EUROTELU jako absolutně nezvládnutou věc, ať po stránce hardwerové i sofwarové. Přece není možné, aby nám v původní nabídce nabízeli "ping cca 160ms a rychlost v průměru 256Kbbs" a dnes po 14 dnech od spuštění je to zcela jinak.
- -

autor: Anonym   [IP: 195.39.7.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 13:01
ty jsi ale debil. kdyz ti ten modem co ti pujces maka a ten co si potom koupis ne, tak co s tim muzes asi jineho delat nez reklamovat nebo odstoupit od smlouvy.
- -

autor: erotel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 13:01
to by mě zajímalo jak bys ses tvářil kdyby ti dal někdo vyzkoušet auto,které funguje a najednou po týdnu zjistil,že přestalo fungovat.
- - -

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 16:34
Máte rádi rychlou jízdu?
Pak potřebujete ADSL!
Rychlost vašeho internetu:
Rychlost stahování dat:
6.6 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
52.8 Kbps

čas 16.27 hodin - lokalita Frýdek-Místek

A to to máme 14 dni, co bude za měsíc ?
- - - -

autor: MSP   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 17:46
A to jsem naštvanej, že mi CDMA, jede někdy jen 180kbits.
-

napsáno: 22. srpna 2004 v 12:53
a co když ty vadný modemy jsou taktika telecomu nás přez eurotel dokopat k adsl
- -

autor: Pet   [IP: 213.235.69.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 13:00
To bych klidne bral. Kdyz k nam na vesnickou ustrednu koupi par DSLAMu, tak klidne ADSL budu hned pouzivat.....
- - -

napsáno: 22. srpna 2004 v 13:17
j8 taky
-

autor: bUdDhA   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 15:01
Ja stim problemy nemam zadne takze to je uplne v pohode!!modem mam 8 dní a za tu dobu sem nemel zadny problemy tak nevim co vsichni mate
- -

autor: Freeman   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 15:24
Co by jsme měli?!
Myslíš,že pokud nemáš problém Ty,nemůže ho mít ani nikdo jinný?
Myslíš snad,že by si někdo problémy s modemem uměle vymýšlel,aby byl zajímavý či co?!
Nic špatnýho Ti nepřeju,ale taky jsem jel se svým čtvrtým modemem 12 dní bez problémů a pak se během jednoho dne třikrát samovolně vypnul(ty tři před tím ani nemluvě),takže moje důvěra v tenhle výrobek je už docela pramalá a po svých zkušenostech nemám žádný důvod pochybovat o tom,že má snad s modemem někdo problém.
Kdo nezažil-neuvěří :-)
-

autor: XXxx   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 06:20
Kua, kua !

uz toho mám taky plné zuby. Mám 4 terminál a je to pořád stejné, už jen dopravné mě stálo 800 Kč.

Umite tu někdo napsat postup při hromadné žalobě ?
Co to má obsahovat ?
- -

napsáno: 21. srpna 2004 v 13:45
A CO TO VRATIT A KOUPIT SI MIKROVLNU ?
Budete mit vsichni pokoj. Uz pri treti navsteve prodejny jste meli odstoupit od kupni smlouvy. Nemusite se soudit. Oprasite starej Well, Microcom a pod. a telekom dnes uz natahne draty vsude a kazdymu.
-

autor: RoSlo   <roslo@skydsl.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 23:50
one to funguje.......
nastavte v hyperterminalu : 1. modem com6 * 2. ASCII - echo zapnut (vlastnosti) * 3.zadajte do terminalu "at+gthybm=1 ... ENTER .. a uz funguje vsetko ako si to ET predstavuje....skoda ze sa vtom vobec nevyznaju
- -

autor: Mishak   <mishak@atlas.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 12:09
RE: one to funguje.......
Moment. Ještě pro laiky. Kde je najdu hyperterminl?
-

autor: Lovec   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 23:08
Zkus tohle a schválně se pak pochlub.

START-OVLÁDACÍ PANELY-SYSTÉM-HARDWARE-SPRÁVCE ZAŘÍZENÍ-ŘADIČE USB-KOŘENOVÁ ROZBOČOVAČ USB-ŘÍZENÍ SPOTŘEBY - VYPNOUT POVOLIT POČÍTAČI VYPNOUT ZAŘÍZENÍ Z DŮVODU ÚSPORY ENERGIE!! Po té co jsem toto vypnul jedu prozatím non-stop 14:26min
- -

autor: super_hero   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 23:48
tak to mas stesti. ja to zkousel a nepomohlo. jinak rychlost dobra az na tu odezvu. to je hruza!!!! nejvic to poznam u surfovani.
- - -

autor: BIGG   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 11:13
Nekde jsem cetl ze ma být ping +- 160ms

Ale realita je nekde jinde !!!!

viz:

http://www.volny.cz/asale/ping.png
-

autor: kluci   <vyjste>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 19:08
faktvtipny
Jste fakt vtipny hosi. Ja se smeju az mi brisaky praskaji. Zkuste si precit vseobecny podminky a pak se zkuste soudit. Asi by Vam nezbyly ani backory :-)))
- -

autor: Martin D   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 20:10
RE: faktvtipny
teda panove je 19:58 na www.dsl.cz obec Braskov-Valdek u Kladna signal naplno navic mam modem ktery se nevypina
a ta rychlost je:

Rychlost vašeho internetu:
Rychlost stahování dat:
35.4 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
283.6 Kbps
Naměřené hodnoty jsou pouze orientační a nemusí

A takova rychlost se Vam zda malo ?

Podivejte se na www.ipworks.cz jake mame bozi ceny na Kladensku je libo

symetrická linka o rychlosti 128kbps (pouze pro domácnosti) 1300 KC

ja nevim ale mne v noci bezi CDMA 100 KB za sekundu a budu je zalovat

Ja si pamatuju kdyz prisel DN jak jste peli odu na to ze stahujete 5 KB za sekundu !!!!!

Dnes vam to jede obcas 22 KB a zda se vam to malo
- - -

autor: sindla   <sindla@seznam.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 12:13
Na Valdeku kde? Ja jsem u truhlarstvi Jungr a na magnetickou antenu mi to jede ted, tj. 12:10 21.8. asi 110 kb.
- - -

autor: Tunis   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 23:05
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=14657

jinak dobrej server
- - - -

autor: xxxxx   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 23:50
Debílek se ozval...
- - -

autor: cugin   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 20:21
Zdar, ono kdybys mel uz ctvrty nebo paty "vypinaci" modem a jezdil kazdy druhy den kvuli reklamaci 100km, tak by te to uz taky pomalu prestavalo bavit. Kdybych reklamoval 1x, nebo 2x, tak nereknu, ale 4x - 5x za sebou, to uz je sakra velka nahoda.
-

autor: Blade   <bladey2k@centrum.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 18:55
Jsme a vždy budem všem pro srandu, od toho snad Češi jsou ne?
Ale ostatní státy se nás i bojí - Češi pokradou co můžou.

Ale teď vážně. Žaloba by nic nevyřešila. Ven si třeba ty klamavý reklamy. Vysokorychlostní net podle ministerstva informatiky má být min 192kbps, ale to Internet Expres vůbec nesplňuje (pouze max 4 hodiny týdně), je tam rychlost pouze 64kbps. A žaluje je někdo? Sice se o tom mluvilo, ale je to někde hluboko zakopaný a než na to přijde řada, tak to bude nový tisíciletí.
Žalovat takový firmy je nemožný. Už jen proto, že ČTc musel podplatit i ČTÚ, aby stopli CDMA a vyhodit ředitele z ET etc. Těm nikdy nikdo nic nedokáže.
- -

autor: Soudce   <nebudu@potichu.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 19:20
Já bych to tak zle neviděl. Eurotel nám prodal něco co nefunguje a když náhodou ano, tak je to světlá výimka.
Obchodní o občanský zakoník na to pamatuje, jen to chce dát dohromady více nepokojenců a podat žalobu.
A to nemluvím o tom, že služba "běží" 14 dní a rychlost šla na rapidně dolů. Jasně nemůžeme chtít garantovanou linku 256 Kbbs, ale dnes už nám to běží na rychlosti běžného modemu.
Co bude tak asi za měsíc ?
Nezlobte se na mne, ale podepstat smlouvu s ET a za to dostat takový SHIT ?
Určitě, když dáme hlavy dohromady a napíšeme společnou žalobu, tak to nebudou mit tak jednoduché.
Proto se ptám, čeho se nejvíc bojí takové monopolní firmy ?
Otázka je jednoduchá, odlivu zakazníků a zveřejněním kvality nabízených služeb na internetu. Dnes bych už silně přemýšlel o zakoupení CDMA ! Jestli odpovídá cena služby za kvalitu.
Jak budeme jen tiše mlčet tak to bude pořád stejné a na HOT-LINE jen uslyšíme samou chválu :( na CDMA.
Nakonec to už však každý známe jak EUROTEL mlží a my jak beránci lítáme tam a zpátky. Kolik peněz a usílí už to každého s nás stálo ?

Naměty a přípomínky můžete zasílat na email.

PS: Chce to jen dostat mezi nezasvěcené a varovat každého nového kupujícího od zakoupení služby CDMA.
- - -

autor: Arkady   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 16:47
ty jses dobrej demagog, nefunguje to par lidem, u kterejch se navic vsadim ze to taky nebude chyba jen u modemu, ale treba v jejich nelegalnich a blbe nainstalovanych windowsech...prodano takrka 10000 modemu a nefunguej to asi tak 50 lidem....
- - - -

autor: Hawkey   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 23:40
Kdyby to oravdu nefungovalo jen pár lidem,tak těžko dojde k tomu,že jim ve spostě prodejen došli modemy na výměnu.´Teď se čeká na další dodávku v pondělí.Už ve čtvrtek mě posílali postupně do třech prodejen než našli poslední kus.(taky náhodnáč)
- - - -

autor: Anonym   [IP: 212.11.96.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 18:43
Ty ses ale hovado. Jak muze nekdo neco takovyho rict, to fakt nachapu.... V tom pripade dodava Acer k notebooku za 55tis. nelegalni Windowsi XP.....Jsi debil.
- - - - -

napsáno: 21. srpna 2004 v 20:16
a podepsat se umis ?

pulka lidi co tu prispiva ma nelegalni window$e...ja mam modem od pocatku co to ET nabizi a zadnrj problem, tech par ubozaku co tu fnuka a neumej si v pripade problemu ani vyridit reklamaci by nemeli mit na inet ani pristup :)
- - - - - -

autor: franta   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 00:34
mám legální xp a zkušenost s mizerným samovypínacím modemem, kterej jsem musel reklamovat (hodiny času, litry benzínu). teď mám "nesamovypínací", ale kolísá-li signál mezi 3 a 4, má problém se připojit...
taky si myslim, že jsme pokusný králíci.
- - - - - -

autor: Zoro Mstitel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 20:31
Arkady jsi opravdu Debil!
- - - - - - -

napsáno: 22. srpna 2004 v 18:26
super s velkym D...to je pocta :)))

s tou pulkou lidi s nelegelanimi Window$ jsem to prehnal, podle poslednich pruzkumu to bude spise 75 % :)))

i kdyz prezenu pocet lidi co s tim ma problemy na dvojnasobek tak mi furt vychazi poruchovost tak na pet procent z vsech prodanyh modemu...

kazdy trumbera co sem prijde misto aby si precetl zdejsi diskuzi ve ktere najde nekolik ruznych reseni na problemy si radeji zalozi vlastni thread, to mu se rika ukazkova blbost...
- - - - - -

napsáno: 21. srpna 2004 v 20:26
Neumí vyřídit reklamaci? Ty asi nejseš normální. Některý lidi mají již 4. modem a stále to je horší. Takovým jako ty by měli zakázat přístup sem. Modemy nemají nic společnýho s widlema. Přál bych ti na doživotí "náhodňáče".
- - - - - - -

napsáno: 22. srpna 2004 v 18:28
tak to si opravdu neumi vyridit reklamaci, pokud mam zbozi ktere je i na poctvrte "chybne" tak se k tomu musi postavit jinak a ne fnukat ci nadavat ve sve anonymite na webu a nechat s sebou v prodejne orat

"chybne" - 4 x spatny modem je docela podezrely, to uz spise vypada na problem u dotycneho v jeho pocitaci/ rozhrani USB/ spatne instalaci OS ;)

dekuji za prani, ja tobe naopak preji uspesny a bezproblemovy modem jako mam ja :)))
- - - - - - - -

napsáno: 22. srpna 2004 v 19:46
No, já mám svůj oblíbený "pětihodináč" a nemám sebemenší důvod ho reklamovat. Měnit budu až s tím ET vyleze ven a začne skutečně měnit. Reklamace = "náhodňáč" - to bych nechtěl. Mě stačí to co mám. A můj comp je v pohodě. Problém je v modemech a jestli to nevíš, tak vadnost se odhaduje přes 30% - od jednoho z ET, kteří na tom makají.
- -

autor: fido   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 19:06
Je to pakáž, připojení čím dál pomalejší. Už to nejede ani slibovaných 250, spíše jsem tak na stovce. Pěkný shit, ten jejich produkt. Nakonec co se dá čekat od telecomu.
- - -

napsáno: 20. srpna 2004 v 19:14
Já se brzo začnu asi modlit, aby to jelo aspoň na 200kbps.
- - - -

autor: BIGG   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 11:36
Opravdu to jde s kvalitou dolů

http://www.volny.cz/asale/cdma3.jpg
- - - -

napsáno: 20. srpna 2004 v 21:26
Cim vic stahovacu, P2P cucalu apod...tim bude hur....FUP na Vas....2GB tydne s moznosti prevodu nevyrpanych GB do dalsiho obdobi, to musi stacit kazdemu....
- - - - -

napsáno: 20. srpna 2004 v 23:47
Tak si pořiď IE nebo IE Start, tam to budeš mít takový limity a to ti bude bohatě stačit. Mě by to sotva stačilo na rádio a ne ještě surfovat nedejbože něco stahovat. Mám kolem 700MB denně a jsou tu i lidi, kteří mají ty tvý 2GB na den a ne týden.
- - - - - -

napsáno: 21. srpna 2004 v 22:48
Si pust normalni radio, nemusis mit internetovy ty T-Mobily demente. 2GB denne? K cemu? Ke stahovani "legalnich" dat? To asi ne. Ja jsem na netu denne pres 10 hodin a 250MB na den mi staci... Nic nestahuji, jenom surfuji a obchoduji pres net a ICQ. A potrebuji castecne mobilni pripojeni. Uz se tesim, az bude ET davat adresy nejvetsich stahovacu BSA :-)))))
- - - - - - -

napsáno: 21. srpna 2004 v 23:35
Slušnej jsem byl dnes až dost. Takže ty zasranej kokote, ty zmrde vyjebanej, ty čůráku, už mě sereš Novotnej. (Jiná diskuse pro nezasvědcený). To co poslouchám nebo stahuju nebo cokoli co dělám na netu je jen moje věc. Kolik si toho stáhnu, to je taky moje věc - každý si může tahat kolik mu je libo. A ty komouši zasranej, když chceš znárodňovat, tak si jsi někam mezi ty Severský Korejce (aspoň to budeš mít blízko k sousedním korejcům a ke svýmu výrobci modemů).
Už se neser do lidí, co si stahují co chtějí. Když si stáhneš těch tvých 250MB denně, tak nechápu k čemu máš to CDMA. Za těch 10 hodin jak říkáš stáhneš to samý na GPRS od TM (ET je líná sračka; 5kB/s = ET; 10kB/s = TM). To vážně nechápu proč máš takový keci. Víš co je zajímavý? Že ti kreténi co pořád do toho kecají mají většinou ve zvyku tahat nejvíc. Chceš odradit ostatní, aby ti nebránili v tvý úchylce tahat všechno co vidíš? Jdi se léčit magore!!!!!!!!!
- - - - - - - -

autor: prusa   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 12:28
Milý Blade, myslím si, že úroveň vyjadřování a znalost pravopisu je přímo úměrná inteligenci pisatele...
Děkujeme Ti za Tvoji pěknou prezentaci.
- - - - - - - - -

autor: Blade   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 16:13
Pravopis mi je ukradenej. A co se týče toho dementa, tak ten mě tu už otravuje hodně dlouhou dobou. Nenechám se urážet od nějakýho magora z Mladý Boleslavy, aspoň to tvrdil. A Navíc, ten kretém mě fakticky sere. Uvidíme až tě bude s blbostma otravovat někdo jako on. Kdyby napsal něco k tématu, tak fain. Ale pokud mě tu jen vyhledává a otravuje, tak ode mě nemůže čekat nic lepšího. Ten člověk je jako osina v prdeli. Ať si najde někoho jinýho koho bude otravovat.
- - - - - - - - - -

napsáno: 22. srpna 2004 v 18:31
wow, to je pravopis....to se pak clovek nedivi ze to takovym jako ty nefunguje, neumi ani spravne cesky a tak nejsou ani schopni nastavit si modem/pocitac dle navodu...asi proto ze tomu nerozumi, bud proto ze to spravne neprectou anebo proto ze na to nemaji dostatecnou mozkovou kapacitu :)
- - - - - - - - - - -

autor: Blade   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 19:51
Nauč se diakritiku debile, jestli víš co to vůbec je. Takový ubožáci, co si myslí, že jsou nejlepší na světě a myslí si, že když nemají sami problém s modemem, tak je nemá nikdo jiný, můžou jít do prdele. A ještě něco, JDI DO PÍČI KRETÉNE.

Fakt zajímavá diskuze, že jo? (pro všechny ostatní)
- - - - - - - - - - - -

napsáno: 22. srpna 2004 v 22:35
Milý Blade, vidím, že jsi vůbec nic nepochopil. Se slušností a asertivitou nejdál dojdeš. Plně fukční modem jsem taky získal až na druhý pokus, ale teď jede již 35 hodin bez výpadku (prakticky od chvíle, kdy jsem ho zapnul...) při max.naměřené rychlosti 611 Kbps. Dobrou noc a pěkné sny.
P.S. Z Mladé Boleslavi teda rozhodně nejsem.
- - - - - - - - - - - - -

napsáno: 22. srpna 2004 v 23:03
Takže to jsi byl ty ten anonym? Jestli jo, tak to sorry, ale já tu znám jinýho anonyma, který v jednom kuse otravoval - zajímavý, že jenom mě. Příště nezapomínej na nombre (jméno). Ale za to cos tam napsal se není čemu divit.
A já jsem spokojený s "pětihodináčem", mě zatím vyhovuje.
- - - - - - - - - - - - - -

napsáno: 23. srpna 2004 v 05:20
Milý Blade, to jsem nebyl já... Já se vždy podepisuji.(Alespoň nějak.) Jsem rád, že jsi už docela v normálu a diskuze se přestává podobat hovadistické stoce. Pěkný den.
- - - - -

autor: jirka   [IP: 194.108.86.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 23:33
Anonyme, co se sere* do CDMA? Tobě musí stačit dial-up, stejně nevíš, na co bys rychlý internet měl. I když slovo rychlý by mělo být v našich podmínkách v uvozovkách.

Jinak co se týká možnosti žalovat Eurotel a vymáhat na něm veškeré výlohy spojené se zbytečnými výměnami modemů, tak si myslím, že by měl člověk uspět. Dobrý právník by to z Eurotelu určitě dostal. No a když nemáte na právníky peníze, tak si pořiďte za 1200 Kč ročně pojištění právní ochrany rodiny u D.A.S. pojišťovny a máte právníky a soudy v celé Evropě zadarmo. Třeba mně tato pojišťovna letos zachránila už cca 15.000 Kč.
- - - - -

napsáno: 20. srpna 2004 v 21:41
Ty jsi ale chytrak :-(
- - - - - -

napsáno: 20. srpna 2004 v 22:25
A ty dement co je pripojen 20 hodin denne a akorat porad drzkuje....LOL
- - - - - - -

autor: paja   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 14:54
ale toz

Kdych chce nekdo neco stahovat 24 hodin, tak mu to prejte.(ho to po case prestane bavit)
Je to prece jeho vec jak vyuziva sluzbu co si zaplatil, nebo snad ne?
- - - - - - - -

autor: Petr   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 15:31
Já nevím, cdma ještě nemám, chystám se na to. Ale už jsem četl na hodně místech že za to vypínání může špatný trafo, stačí tam dát prý trafo z Nokie (to originální má špatný příkon). Připadalo by mi škoda žalovat eurotel za tuhle skvělou věc. Nezapomínejte že eurotel je první na světě kdo nabízí CDMA v tomhle pásmu, a hned by jste chtěli aby to bylo naprosto bez problémů? Takhle to ještě zruší a to jen díky pár narcistickým kokotům, kteří jsou líní si najít informace.
- - - - - - - - -

autor: Xspy   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 16:27
:) to se mi líbí , já to ještě nemám, ale všechno vyřeší trafo z Nokie :)))). Čti dál , třeba si všimneš , že to na většinu modemů nezabírá.
Nikdo nechce žalovat Eurotel ze spuštění CDMA na unikátní frekvenci . Problémy se daly očekávat .
To co lidem vadí, je přístup Eurotelu . Času na přípravu měli víc než dost a přitom jim nyní kolabuje interní komunikace (nebo to tak alespoň vypadá). Jediné "veřejné" prohlášení , které jsem si přečetl bylo v článku na LUPĚ a tam se Eurotel vyjadřoval , jako by ani nevěděl, proč jsou prodejny zásobeny horou samostatně balených modemů !!! A to , že prozkoumá modemy, které měl dotyčný k dispozici a vrátil je jen k smíchu . To by snad mělo být běžné !!!
Jako zákazník Eurotelu (... solidní firmy..) bych očekával , že místo nehorázné reklamy budu také dostatečně informován o problémech, které se vyskytly se službou kterou využívám .
Nevím, kdo je podle tebe narcistický k..ot (divil by jsi se - ti lidé skutečně shánějí informace , ale na oficiálních stránkách zatím chybějí ;/) , ale snad ještě žijeme ve státě , kde by měl být zákazník chráněn před nekalým prodejem .
Když lidé jezdí do prodejen a domů si několikrát dovezou zboží, které vykazuje stejné , nebo ještě horší vlastnosti , jež brání plnohodnotnému užívání služby , je to už důvod k zamyšlení .
Možná že to Eurotelu nedochází, ale jednoznačným zaujmutím stanoviska k problému by si ještě stačil zachránit své jméno....
(Akce mrtvý brouk mi opravdu připomíná praktiky Telecomu :(((( )
- - - - - - - - - -

autor: Petr   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 24. srpna 2004 v 12:10
Tak to jsem nevěděl, že jsou s tím takový problémy.
Taky sleduju od jara ty události o Valeskim apod., a CDMA jsem fandil. Špatná komunikace je třeba i schválně, když si Telekom dosadil do správní rady eurotelu svoje lidi, jak jsem se někde dočetl. Přece jen oni chtějí masově rozšířit Adsl a tak chtěj odsunout CDMA na druhou kolej. Teď ani nevím jestli do toho mam jít, nebo si radši nechat gprs :)
- - - - - - - - - -

autor: Hawkey   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 00:04
Proč se divíš,že ET používá praktiky Telecomu.Vždyť mu ET už zase patří.Ono když si člověk přečte články z května o odchodu šéfa Eurotelu,tak mu leces dochází.jední s údajných důvodů byl i spor Eurotelu s Telecomem o CDMA.
Nuže to být i způsob Telecomu zdiskreditovat CDMA,když už ho musel nechat rozjet.Vždyť si sám sobě konkuruje.
- - - - - - - - - -

napsáno: 21. srpna 2004 v 18:52
Plně s tebou souhlasím, sám bych to líp nenapsal
Jde nám jen o kvalitni modemy a ne takové ŠMEJDY za 9000 Kč co nám dodal EUROTEL.
Cena za hardware je šílená v poměru za ty nervy co nás to už všechny stálo.

Spojme se a postupujme společně !!!
- - - - - - - - - - -

autor: Slavek   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 11:37
Ale kde chces ty kvalitni modemy vzit vole? Vsichni mate to samy. Uvedom si 1, jeden jedinej vyrobce zatim. ET je z toho stejne nemile prekvapenej. Nebo si vsichni myslite, ze nekomu da uz patej modem a schvalne zase vadnej? VSECHNY JSOU STEJNY!!!! ten problem je trosku sirsi, protoze ja treba mam pujcenej ten udajne vypinaci a on se vubec mi nevypina, tak co mi na to reknete? Vyserte se na to , vratte to, a nemusite se soudit.
- - - - - - - - - - - -

autor: Mustafa Ibrahim   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 12:06
Komu říkáš vole?! Ty Eurochytráku!
Jak stejný? Osobně mám několikátý modem,ale každej se choval jinak,jeden se samovolně vypínal,jeden byl o.k. a jeden se neustále hlásil jako neznámé USB zařízení(nešel nainstalovat) a to samé dělal technikovi na ET značkové prodejně,tak jakýpak stejný?!
Šmejdy to jsou bez diskuse a jestli máš půjčený údajně vypínací modem,kde bereš jistotu,že se někomu vypínal nebo naopak,že se Ti už nemůže vypnout(taky se mi jeden začal vypínat až po týdnu).
Souhlasím,že problém bude nejspíš širší,ale svoje rady typu "vyserte se na to" si nech pro nějaký Křováky!
- - - - - - - - - -

napsáno: 21. srpna 2004 v 17:37
Souhlas!
Nezbývá než to podepsat. Freeman :-)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz