Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: ODO   <odo@centrum.cz>   [IP: 62.141.25.XX]
napsáno: 20. srpna 2004 v 20:55

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

POKRYTÍ CDMA - OKRES KARVINÁ
Jaké máte zkušenosti s pokrytím na území bývalého okresu Karviná. Funguje CDMA i v Orlové a v Buhumíně, kdy podle mapy zde nemá být žádný signál? Díky za odpovědi.
Počet reakcí: 13, nejnovější: 26. listopad 2004 v 21:44.
-

autor: pitrs   [IP: 62.168.45.XX]
napsáno: 26. listopadu 2004 v 21:44
RE: POKRYTÍ CDMA - OKRES KARVINÁ
Lidi, co blbnete s CDMA? Vite co je to mit dobry ping, pouzivat sluzby typu skype, voice over IP apod? Bezte od toho shitu dal, vzdyt v Orlove mame dobrou sit, http://www.meep.cz.
-

autor: viktor   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 23. listopadu 2004 v 20:06
Byli jsme s tim u nasich v Bohumine a proste mrtvo. Neni tam ani stopa po signalu ve spravne modulaci. Teda zatim, tj. nekdy pred mesicem. Zkousel jsem to v nejvrchnejsim patre vezaku, sirokodaleko jen pole a parky.
-

autor: Jaspet   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 19. listopadu 2004 v 23:32
Nevím jak orlová, ale zkoušel jsem albrechtice a těrlicko ani ťuk
- -

autor: Ivo Lepiarz   <info@adsls.cz>   [IP: 62.24.78.XX]
napsáno: 23. listopadu 2004 v 17:15
Domluvíme se na proměření. Ivo Lepiarz, www.cdmas.cz
-

autor: pomidor   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 07:33
Orlova-Poruba, od sachty smerem k autosalonu Kudrna - bez signalu, zkousel jsem i smerovou antenu, nepomohlo.
- -

autor: odo   [IP: 62.141.25.XX]
napsáno: 23. srpna 2004 v 20:40
Ale na Horníku jsou vysilače CDMA ?
- - -

napsáno: 23. srpna 2004 v 21:23
no, a nejsou to jen vysilace "NE-CDMA" ?
Ja uz ted nemam kdy se na to podivat. Ja jsem kdysi bydlel v Orlove, ale ted nedavno jsem jel na navstevu a tak jsem to vyuzil na otestovani signalu.
Snad na www.gsmweb.cz jsou fotky jak ma ktery vysilac vypadat, tak to zkoukni a dej info. Pokud by to ted nekdy rozsirili, zajistil bych cdma i "dalsimu zajemci z rad rodiny".
- - - -

autor: odo   <odo@centrum.cz>   [IP: 62.141.25.XX]
napsáno: 24. srpna 2004 v 18:54
Dal jsem dotaz Eurotelu, zda je pokryta Orlová a okolí dědiny. Až dostanu odpověď, sdělím ji.
- - - - -

napsáno: 24. srpna 2004 v 19:06
Jsem zvedavy co z Eurotelu reknou, jedna vec je odpoved na otazku zda je pokryti v Orlove a pak konkretni misto kde se chci pripojit. Priklad FM, podle mapy vsude signal, kde bydlim tak je to ok, kdyz jsem to zkousel na opacnem konci mesta v jedne zahradni restauraci, tak jsem si pomalu ani neskrt. Tak jsem si aspon dal jedno pivo, kdyz uz jsem tam byl a bez internetu :-)
- - - - - -

autor: odo   <odo@centrum.cz>   [IP: 62.141.25.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 19:30
Tak jsem si přečetl odpověď. Napsali, že si to mám vlastně změřit sám a ještě jim zaplatit za zapůjčení modemu. Takže jsem vlastně jakoby na začátku. Informace opravdu podnětná a velmi obsažná-.
- - - - - - -

autor:   <jájá>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 17. listopadu 2004 v 07:49
tak si to změř
půjč si modem vždyť tě to nebude nic stát
- - - - - - - -

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 17. listopadu 2004 v 09:30
Chtějí asi 250,- kaček na den.
- - - - - - - - -

autor: alfons   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 22. listopadu 2004 v 10:37
Tak jsem to zkousel asi tak pred mesicem a orlova je pokryta velice ruzne doopravdy zalezi na pozici a umisteni na 4etape byl signal ale stacilo sejit nekde o 100m jinde a uz nebyl je to vykryte spise odrazy nez primym signalem i kdyz ja doma mel 4 carky i na malinkou antenku u modemu ale je to nejspise tim ze mam celkem vyhled na ostravu a bydlim vysoko tak zkousejte a dejte vedet hoj:-)

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz