Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: OK   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 15:12

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

REKLAMACE
Uživatelé připojení přes CDMA při třetí výměně modemu máte právo odstoupit od smlouvy.Udělá to někdo z VÁS!!! JENOM STĚŽOVÁNÍ NEPOMŮŽE
Počet reakcí: 24, nejnovější: 24. srpen 2004 v 13:47.
-

autor: erotel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 17:22
RE: REKLAMACE
radši jednou za 5hodin obnovím spojení,než abych počítal kolik peněz jsem nacpal do toho žlutýho hovada
- -

autor: Pozorovatel   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 18:46
A teď ty peníze cpeš jako kam? Do modrýho ptáka?
-

autor: Anonym   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 15:52
Pro ty chytráky, kteří si zde zase hrají na vševědy a mravokárce připomínám, že mě, a taktéž i řadě jiných momentálně nespokojených uživatelů CDMA možná ani tak nevadí 5x běhat pro další a další modemy, ale to, jak se k těmto "počátečním problémům" staví samotný Eurotel. To jest dělat z lidí blbce tvrzením, že je vše OK a že se vlastně nic neděje. Ještě připomínám, že modem stojí 9 klacků, a tak trochu buzerovat ET snad máme právo. Kdyby se Eurotel (pardon, Telecom) postavil k problémům čelem a aspoň vydal nějakou férovou tiskovou zprávu, tak by to zase bylo o něčem jiném. To jen na upřesnění, Slávku a spol.

P.S. jo a vysokorychlostní Internet rozhodně není 150 kbps, takže i ta jejich reklama je pro mě nyní už pěkně lživá.
- -

autor: Slavek   [IP: 195.47.22.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 17:31
Mimochodem pises "5x behat do prodejny pro dalsi modem", tak asi zase takovy spatny v tom eurotelu nebudou, kdyz ti dali jiz nekolikaty pristroj. Kdyby delali ze ni, tak te poslou do servisu, vrati ti to se zmerenejma parametrama a poslou te do prdele, zatim co ty popisujes ze ti nekolikrat maximalne vysli vstric(vymena zbozi je podle mne nejlepsi zpusob reseni reklamace a ukazuje solidnost obchodnika). Takovej autoprodejce ti auto nevymeni ani kdyby se ti rozsypalo ihned pri odjezdu z prodejny.
- - -

autor: Anonym   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 24. srpna 2004 v 13:47
"tak asi zase takovy spatny v tom eurotelu nebudou, kdyz ti dali jiz nekolikaty pristroj"

To je perla chlape! Tak já si zaplatim 9k za posranej modem, najezdim desítky km a vlastně mám ET ještě poplácat po ramenech jaký to jsou borci že mi vymění nefunkční zařízení zase za nefunkční? Tak jsi to myslel?
- -

napsáno: 22. srpna 2004 v 17:25
A co ti jako ta operatorka ma rict? Ze vi ze jsou to srace, ale ze to odladeji a pak to pujde? ET o tech problemech nemohl vedet, dokud to nespusti, ma snad zmenit kampan? Ty jako prodavac v kramu bys nekomu rekl at ty housky nebere, ze jsou od vcera a byly v mrazaku? To bys asi brzo skoncil. A co mi reknes na to, ze mam uz druhy modem na testovani, ktery se udajne vypina a oba chodi bez problemu.
Vic me serou spekacky do kterych se dava mouka a soja. To je podvod, a ne pocatecni problemy nejake sluzby.
- - -

autor: Petr   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 17:44
Možná by sis měl ještě jednou přečíst, co jsem psal. A výměna či oprava vadného modemu (jakéhokoliv výrobku) je jejich povinnost, na to je zákon, to není nějaká jejich benevolence. Shrnuto a podtrženo: tato služba je zatím hnůj, jestli to bude či nebude lepší, na to si všichni počkáme, a za prachy, co mě to stálo, ať v ET hýbnou prdelí a nedržkujou. Adios.
- - - -

autor: OK   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 24. srpna 2004 v 11:55
A proč by měli hýbnout prdelí oni moc dobře vědí že je spousta lidí kteří si tuto službu pořídí i když vědí o problémech
-

autor: Slavek   <slavek.stastny_zavinac_seznam.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 17:37
Pro vsechny co se chteji soudit:
Eurotel nabidl novou sluzbu, vzhledem k neobvykle frekvenci je ve svete asi jedinecna, modemy jsou vyrabene na zakazku a firma v korei je nema na cem radne testovat (kdyz je sit v CR, logicke ze?). Jedna se take o jedineho vyrobce, nevim jake kvality. TYTO PROBLEMY SE DALY OCEKAVAT, stejne jako u jine nove sluzby. To ze jste se do tohoto defakto zkusebniho provozu vlozili, je vase rozhodnuti. TAK SI NESTEZUJTE. STEZOVANI NEPOMUZE. Eurotel to samozrejme resi, ale ty "vadne" kusy se k tem korejskym ing. nedostanou okamzite. Vsechno chvilku trva. Pokud nemate trpelivost, ODSTUPTE OD SMLOUVY A KUPTE SI TREBA UPC. Nemusite utracet za advokaty a opakovane reklamace a nicit si nervy. Toto je dobre minena pratelska rada od uzivatel CDMA ktry ma trosku pochopeni. Nekteri jste fakt k smichu. Uz si nevzpominate na padajici internet telekomu pred 10 lety? Chce to chvilku strpeni, nic vic.
- -

napsáno: 22. srpna 2004 v 15:33
Oto tu přece běží Je to nová věc tak se musí počítat s problémy.CDMA je dobrá věc ale ještě chvíli potrvá než bude plně provozuschopná a věřím tomu že bude dobrou náhradou pro lidi co nemají jinou možnost připojení.Mě jde jenom o ty lidi co si furt stěžují,přitom rozumný člověk pochopí trable na začátku anebo chvíli počká s koupí modemu.
- -

autor: mafa   <mafa@volny.cz>   [IP: 193.179.161.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 03:34
Et samozrejme vi, oc jde a rovnou me nasmerovali do servisu, kde je NUTNY technicky zasah. Technik mi sdelil, ze NEJEDNA o samotnou upravu FW se a chtel po mne kompletni baleni navic s tim, ze je treba ZNOVU provest registraci modemu do site Et, coz provede on sam. Tedy nic nezkoumejte a rovnou vyrazte se zarucakem do servisu, kde za tri dny budete mit po starostech, nebo odneste modem do prodejny, tam vam bud pujci erarni (pokud bude) nebo vam sluzbu na cas opravy odstavi a platit ji nebudete. To je momentalne nejmensi zlo...
- -

autor: Pavel   <pavelbb@seznam.cz>   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 23:27
Dobrá odstoupím od smlouvy ale zaplatím za ty dny co mi to nešlo.To je dobrá rada!A co dál?Myslíš si že tady u nás v prdelce v lesích Šumavy jde něco jinýho? UPC? ...si se zbláznil. ADSL?....nikdy nepude až sem.WI-FI?..ne ne je nás tu málo.Telefon sem zavedli po revoluci.Takže klasika modemTELEKRADU nebo GPRS.Tak teď raď...
- - -

autor: Blade   <bladey2k@centrum.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 23:47
Lepší je být vděčný, že CDMA vůbec je a ne odstupovat od smlouvy. Mám taky takový problém. Všude kolem je ADSL jen tomuhle městu se nějak vyhýbají. Ani kabelovku nám nezavedli. Ale jestli ta rychlost opravdu klesne pod 80kbps, tak to budou lid ještě vzpomínat na GPRS (hnusná představa)
-

autor: Míra   <mkub@cbox.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 16:44
Ne neudělám, protože je to u mě jediná možnost, jak se dostat rozumně na NET, jenom chci správně fungující modem. Chci tak moc?????
- -

autor: slavek   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 17:39
jak vidno, zatim chces moc, kde nic neni ani smrt nebere. Jine modemy zatim nejsou. lol.
- - -

autor: Míra   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 17:51
Ale až to dá Erortel dohromady, což mu držím palce, tak to nebude mít chybu. Co ty na to?
- - - -

autor: Slavek   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 18:08
A to je to co se snazim nekterym hnupalinum vysvetlit.
Ze ani pes se hned nevysere.
- - - - -

autor: karel   [IP: 62.168.26.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 17:34
Tak takový hlupáčky mají za zákazníky všichni nejraději. Co na tom že to auto občas chcípne. Vystupte, vytáhněte pár kabelů, zastrčte je zpátky a nastupte znovu, ono zase pojede. A až to vychytáme, tak po vás zákazníci už možná budou mít auta dobrá.
- - - - -

autor: Blbec   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 15:54
Za 9 tisíc a litr měsíčně bych leckterého psa donutil se vysrat okamžitě. FUCK ERRORTEL a TELECOM
-

autor: Freeman   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 15:35
Všichni asi víme,jak vypadá v ČR situace s připojením k internetu,v normální vyspělé a fungující zemi samozřejmě ANO-IHNED!!!
Protože jsme tam kde jsme,ponechám bohužel raději BEZ KOMENTÁŘE!
- -

autor: Lisaak   <lisaak@centrum.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. srpna 2004 v 16:15
Vraceni penez? Ani nahodou, dekuji nechci.
To si pak internet budu davat zase pres modem, nebo co?
Lidi lidi, zijeme v CZ, ne jinde.
- - -

napsáno: 22. srpna 2004 v 15:42
Jsou dvě možnosti bud pomalé,ale provozuschopné GPRS
nebo CDMA ale momentalně s počátečními problémy.
Každý at se rozhodne podle sebe ALE ten kdo se rozhodne pro CDMA at si nadává na svoji blbost.Já jsem rád že EUROTEL přišel s CDMA i přes problémy které jsou a nikdy nebudu nadávat na EUROTEL.
- - - -

napsáno: 22. srpna 2004 v 17:18
Ty si muj clovek. Pojd na mou hrud.
Potizisti pryc, vratte to, alespon bude volno na kanalech. Obsadte vsechny linky telefonich operatoru svyma analog. modemama a nebo si kupte nejakou kabelovku s FUP a neprudte.
- - - - -

autor: karel   [IP: 62.168.26.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 17:35
Aneb spokojený Jednoduchý. Jen ať mě vojebávají...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz