Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: FunBoy   <funboy@funboy.cz>   [IP: 160.218.160.XX]
napsáno: 4. srpna 2004 v 22:47

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

do hodiny se mi vzdy restartuje PC
od doby kdy mam v PC modem od eurotelu mi vzdy do hodiny WinXP hodi modre pozadi a chybovou hlasku a po chvili se nekompromisne restartuje...

Pred vlozením modemu do USB se mi to nikdy nestalo....

Poradte cim to je a jak se branit....

díky za kazdou radu
Počet reakcí: 4, nejnovější: 14. srpen 2004 v 10:13.
-

autor: Michal   [IP: 160.218.160.XX]
napsáno: 4. srpna 2004 v 23:24
RE: do hodiny se mi vzdy restartuje PC
Asi standardni rada i od podpory eurotelu, pouzivat nove ovladace ze stranek, ty na CD jsou ponekud starsi a nestabilnejsi. Pokud mas, tak se obratit na podporu. No nic moc rada.
- -

autor: Jaromír   <jaromir.antos@seznam.cz>   [IP: 217.66.177.XX]
napsáno: 13. srpna 2004 v 11:50
Mě to dělá úplně to stejný a poslední dva dny je to intenzivní, cca po 60 - 90 min. modrá obrazovka a mašina se restartuje, mám W2000 a po restartu se občas stane, že PC nenajde ten slavnej modem, začíná mě už trošku sr... Díky za případné doporučení co s tím ?
- - -

autor: LASiN   <chilf@seznam.cz>   [IP: 195.39.114.XX]
napsáno: 13. srpna 2004 v 11:57
Reklamace a posli ty typky z errortelu do prdele kdyz ti budou neco nakukavat
- - - -

autor: kukulin   <kukulin@pgkukulin.net>   [IP: 62.40.73.XX]
napsáno: 14. srpna 2004 v 10:13
Mnooo, tak to mne dela taky, akorat ze restart probehne tak za 2 az trihodiny, kdyz modem odpojim, tak je vse v pohode - nevite jestli pomuze vymena modemu, nebo preinstalace PC

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz