Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Petr praha   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 04:56
zaloba-piste sem emaily potrebujem co nejvice nespokojenych zakazniku uz to ma nova..thanxx
zaloba-piste sem emaily potrebujem co nejvice nespokojenych zakazniku uz to ma nova..thanxx
vsichni co jsou nespokojeny piste sem svoje emaily ,uz jsem to dal na novu a mozna nam pomuzou potrebujeme hodne lidi ....piste piste .jo a to omezeni od 1 do 9 ..zase lzou furt to samy po vymene 5 modemu mam ted rychlost Podle posledního testu (21.11.2004 04:32) je rychlost připojení vašeho počítače
DOWN: 362.448 kbps (45.306 kB/s)
UP: 35.456 kbps (4.432 kB/s)
odezva(min,avg,max): 379.9ms / 503.9ms / 759.9ms a tu mam porad jak s timhle mam neco stahovat a to jedu pres ftp ..zadnou kazzu ani dc++ nasel jsem novej soft ale parkrat se tady onem nekdo zminil a uz jeto to samy zas omezeni uz me s.rou a omezeni na F U P to je snad nenormalni tak tohle ma bejt vysokorychlostni internet????? zlatej gprs....
Počet reakcí: 68, nejnovější: 2. srpen 2005 v 22:11.
-

odpovědět autor: Hugo   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 2. srpna 2005 v 22:11
RE: zaloba-piste sem emaily potrebujem co nejvice nespokojenych zakazniku uz to ma nova..thanxx
Ideální by bylo, aby byli spokojeni všichni. Avšak ryze pragmaticky: 100nespokojených sosáčů=2000 spokojených uživatelů. Tedy nevýhodnější cesta pro Eurotel je jasná a pude po ní. ZBAVIT SE SOSÁČŮ.
-

odpovědět autor: luckycoom   <luckycoom@seznam.cz>   [IP: 85.160.164.XX]
napsáno: 1. srpna 2005 v 19:45
RE: zaloba-piste sem emaily potrebujem co nejvice nespokojenych zakazniku uz to ma nova..thanxx
Nechci vam do toho kecat ale uz je to skoro rok co jste se rozhodli dat ET do novy a zatim jen skutek utek. Jinak mam CDMA a nemuzu si stezovat rychlost pripojeni mam 728 kbps, a kdyz je dobry den tak preleze i 1mbps a co se tyce downloadu tak na p2p siti mam neco kolem 28kB/s jediny problem s modemem je ze se mi po 5 hodinach vypina. Tak nevim co si stezujete taky to zavisi kde se nachazite a kolik je u vas pripojenych uzivatelu na bts tak pokad to chcete dat na novu prosim rad se podivam kam to dotahnete, ale zatim tu o tom jen kecate tak s tou debatou pokracujte je zajiámave pocteni. PS: nejsem od eurotelu, ale jen obicejny uzivatel
-

odpovědět autor: _-0-_   [IP: 62.240.180.XX]
napsáno: 13. června 2005 v 22:49
Je vůbec nutné něco doplácet? Je smlouva s Eurotelem platná ve všech svých ustanoveních?
S omluvou sem duplicitně umisťuji text:

Nemáte někdo pojištění u DASu (nebo případně rodiče)? Pokud ano, tak se s DASem spojte - v rámci některých druhů pojištění poskytují právní ochranu i v takovýchto případech. Je to cesta, jak zjistit kvalifikovaný právní názor (prosím o uveřejnění) a také krytí pro případné zastoupení před soudem... To vše zdarma v rámci pojištění. Nehledě k tomu, že většina případů se urovná ve vší tichosti mimosoudně.

Připadá mi nepravděpodobné, že by z oněch desetitisíců připojených na CDMA nebyla alespoň část lidí pojištěna u DASu vhodnou pojistkou.

Dalo by se tak zjistit, jestli není cestou odstoupit od smlouvy, doplatit přesně zbývající částku, nechat si modem, nic dál neplatit ať Eurotel zareaguje jakkoliv a vyčkat, co udělá - to vše s jistotou právního krytí a krajně pravděpodobného úspěchu při případné při ("nejdou" do předem ztracených sporů).

Času už moc nezbývá.
-

odpovědět autor: leroy   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 13. června 2005 v 16:38
take nespokojen! Jo a az to budou vysilat tak udelejte tady na foru poradne poutace at to neprehledneme :)
-

odpovědět autor: Kubenzi   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 12. června 2005 v 21:35
Ja sem ku**vsky nespokojeny zakaznik
-

odpovědět autor: Kuri   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 12. června 2005 v 18:10
Neporusili tim podminky smlouvy kdyz ve smlouve z roku 11/2004 je napsano neomezeny vysokorychlostni internet. Ted kdyz zavedly FUP tak to preci omezily. Alespon lidi ktery to maji uzavreny pred zavedenim FUP by mohl odstoupit od smlouvy protoze Eurotel je porusil. Rikam to spravne?
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 11. června 2005 v 22:34
ČTU UŽ JIM JEDNOU DAL NEKOLIK DESITEK MIL.POKUTY
-

odpovědět autor: blondak007   <blondak007@centrum.cz>   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 11. června 2005 v 22:32
LEPŠÍ BY BYLO PODAT STÍŽNOST U ČOJ,NEBO ČTU,NEBO SOS.
-

odpovědět autor: nitro   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 10. června 2005 v 18:29
tak zkuste poslat eurotelu e-mailem odkaz na tohle fórum, třeba konečně zjistěj co si o nich myslíme a něco s tim udělaj - špatnej vtip co :-)
- -

odpovědět autor: Publisher   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 11. června 2005 v 12:32
Kdo štěká, nekouše... a ET to ví.

Další přísloví:
A kde není žalobce, není soudce.
Sytý hladovému nevěří.
Citáty:
Účel světí prostředky.
Stokrát opakovaná lež se stane pravdou (oboje Göbels).

A taky:
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu...
- - -

odpovědět autor: Petr   <grossman1@seznam.cz>   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 11. června 2005 v 17:30
Klidně se připojím k žalobě, pokud bude? Už jsem taky nasraný z toho jakou dělají reklamu, a jsou to jenom lži,aby tahali z důvěřivých lidí peníze. Prý ,že bez omezení dat.....
Taky odstoupím od smlouvy, ale bez doplatku.
- - - -

odpovědět autor: Dobrák od kosti   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 11. června 2005 v 21:09
X-krát jsem už tady psal, že smlouva je v rozporu s dobrými mravy dle OZ!! A proto nemůže být problém ji vypovědět! A ET si může pindat co chce!! Pokud výpověď bez doplatku za modem nepříjmou, stačí jim průkazně doručit, že od toho a toho data přestávám za službu, která je v rozporu s OZ platit a považuju smluvní vztah, tímto za ukončený!! Nic víc, nic míň!!! A ET si dobře rozmyslí se soudit! Dobře ví, že by takový soud zákonitě projeli!! A to si oni nemůžou dovolit!! Přiznali by tím veřejně svou prohru!!! Chce to jen se nebát a nedat se ukecat, jejich řečmi!!! Jsou to jen naučené a dokola omílané fráze, nemající reálný podklad!! Např., že info o novém FUP je na jejich www stránkách od 8. 6.!! Několikrát jsem se tam díval a kde nic tu nic!!
- - - - -

odpovědět autor: Publisher   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 12. června 2005 v 08:53
Dobré mravy, to nevím, ale rozhodně podle zákona na ochranu spotřebitele je
- spotřebitel uveden v omyl inzercí, která se snaží vzbudit dojem o jiném charakteru služby
- spotřebitel přinucen podepsat smlouvu, která jej znevýhodňuje
- charakter dodávané služby se výrazně mění, aniž by se měnila výše plnění
- změny služby se snaží dodavatel zatajit
- slovo testovací provoz žádný zákon nezná
- neotestovanou službu nesmí nikdo nabízet

Změna FUP je ale naopak v slouladu se smlouvou důvodem k ukončení vztahu bez splnění povinnosti splacení zvýhodněné nabídky.
- - - - - -

odpovědět autor: Dobrák od kosti   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 12. června 2005 v 09:21
No a to je přesně to, co odporuje těm dobrým mravům! Psal jsem to více polopaticky, než ty, ať je to srozumitelné co nejvíce lidem! Čili důvod k ukončení smlouvy tady je a není s ET o čem diskutovat!!
-

odpovědět autor: Petr   [IP: 85.160.42.XX]
napsáno: 6. června 2005 v 21:36
Rychlost připojení k INTERNETU v Praze přes CDMA 24.1 Kbps
Jde ze strany Eurotelu o klamavou reklamu?
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 10. června 2005 v 14:49
je to dejte jim na hubu
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 80.188.120.XX]
napsáno: 3. června 2005 v 15:40
Jó a GPRS síť je mnohem pomalejší než CDMA prtože i kdybys měl nejnovější mobil tak stahuješ 70 ale kbps čož není ani 10kB/s
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 80.188.120.XX]
napsáno: 3. června 2005 v 15:37
Jenomže jsi lampa protože tohle nemáš šanci vyhrát i kdyby si se po*ral..protože evrotelu jste všichni podepsali smlouvu ve které je napsáno že s CDMA můžou nakládat jak chtějí aby to šlo na surfování...CDMA NENÍ na stahování s tím ho*no stáhneš radči migruj na ADSL dokuď to jde..protestem nic nevyřešíte protože tohle je mobilní internet kterej je výhradně na cesty a né na používání doma na stahování..K noteboku to je uplně perfektní věcička která mě vyhovuje..
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 5. června 2005 v 15:06
A jak si na to přišel v roce 2005
Nejsi ty technik?
Asi máš dost peněz a narodil jses v době komoušu,proto ty omluvy na eurotel.
Nerozumíš pořádně netu a plácáš tu nesmysli.
- - -

odpovědět autor: orlop   <orlop@centrum.cz>   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 12. června 2005 v 20:01
No souhlasím, ale ty mi přijdeš taky jako docela ftipná osůbka, wzhledem ke svému slowníku a gramatice ^__^
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 5. června 2005 v 21:16
Dostal to jeho v práci zadara... i notebookem.
-

odpovědět autor: GOD   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 3. června 2005 v 14:01
Jestli je s toho nejakej peknej kluk smutnej, tak ho muze vecer utesovat. Me to jede skvele a ve dvou to pojede jeste lip.
- -

odpovědět autor: Kastel   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 3. června 2005 v 14:49
Že seš buzerant, to je tvoje věc. Že tady ale balíš chlapečky, to je k zblití. Buď rád, že seš chovanej za IP. Z takovejch, jako seš ty, je mi na blití.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 3. června 2005 v 12:27
Jo jo,kdyz to tak ctu,to se nam to v listopadu jeste stahovalo :-(
-

odpovědět autor: Jarek   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 2. června 2005 v 19:09
Nezapomente ale taky na to,že když už se v tom začne někdo vrtat,dojde třeba i na to,jestli vůbec máte ofiko widle:-) Bacha na to,když to přijde k soudu,budou se vrtat ve všem!!!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 83.208.114.XX]
napsáno: 3. června 2005 v 15:19
Na tom něco bude..
-

odpovědět autor: Jeden z mnoha odvážných   <KUBAMAGOR@seznam.cz>   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 31. května 2005 v 17:53
no dost mě zajímá co z toho vznikne protože je to fakt vobložárna nejviššího kalibru a ty "chtrý" lidi si to klidně nechaj líbit!!! Možná by eurotel potřeboval trošku poškádlit abyl taky začal něco dělat!!!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 29. května 2005 v 19:31
FTP na 5kb/s byla posledni tecka. CDMA nejhorsi pripojeni
-

odpovědět autor: Mike   <m.hb@seznam.cz>   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 29. května 2005 v 13:37
Errotel to s tim omezovanim uz to fakt prehani.....
-

odpovědět autor: ondra kunz   <007ondra@centrum.cz>   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 28. května 2005 v 21:14
Nekdy nemam ani podelanejch 50 kbps/s!!!Fakt me to STVE STVE STVE!!!!!!!!
-

odpovědět autor: Tess   <Honzza.R@seznam.cz>   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 28. května 2005 v 19:29
Me to taky stve!! Tak do toho taky jdu.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 28. května 2005 v 19:42
Jenom doufam ze to k necemu bude...
- - -

odpovědět autor: Tonda   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 31. května 2005 v 00:07
------------------------------------------------------ ------------------------------------
SHRNUTI
------------------------------------------------------ ------------------------------------

Kdyz jsem si CDMA porizoval, tam jsem byl smireny s tim, ze jsem omezeny moznostmi technologie CDMA. A tedy pokud bude vice lidi, logicky bude muset klesat rychlost.
Jenze to, ze Eurotel bude rychlost limitovat jeste daleko vice nez technologie CDMA, to me tady vubec nenapadlo. A prave v pristupu Eurotelu je ten nejvetsi problem.
1) Nezverejnuje, jakym zpusobem provadi jaka omezeni (asi vi proc).
2) FUP neni jen o prerozdelovani kapacity site, ale take v omezovani. FUP bych jeste zkousnul v pripade, ze by omezeni nastavalo pouze v pripade, kdy je "BTSska" (vim, ze u CDMA se tomu rika jinak) zcela plna a nedovede toho vice obslouzit. Takze pokud jsem si stahnul vic, nez nekdo jiny, tak mu da predemnou prednost. Ale omezeni jen pro omezeni, kdyz je sit nevyuzita, to je velmi nekorektni (slusne receno).
3) Pristup k vymene modemu je take velmi nestandadni (mozna i protizakonny). Ponecham-li stranou to, ze by Eurotel mel (v zajmu spojenych zakazniku) modemy testovat, kdyz vi o jejich problemech, tak jsou tady jeste jine veci:
- Do navodu si pridaly upozorneni, ze modem by mel obsahovat baterii, i kdyz je pripojeny na zdroj. Pritom baterie se silne zahriva, cimz rychle ztraci kapacitu a jeste hrozi riziko pozaru ci vybuchu. Pokud chcete reklamovat modem, ze nechodi bez baterie, tak reklamaci neuznaji.
- Modemy nemeni za nove nepouzite kusy, ale klidne i za pouzite, ktere nekdo vratil.
-

odpovědět autor: Jirka   <j.halir@email.cz>   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 28. května 2005 v 18:34
jsem velmi nespokojeny tak tady mate email....
-

odpovědět autor: Vláďa   <xslav11@seznam.cz>   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 27. května 2005 v 09:19
Zdravím všechny, myslím, že se stejně nic dít nebude, mě taky namíchli, Petře z Prahy koukej sem napsat jakou výtku a komu a kam doručit a pak se možná dít něco bude, mě by to za ten čas určitě stálo, ale nechce se mi tyhle věci zjišťovat, navíc tomu rozumím jako běžný uživatel.
Důležité je, že nás nalákali na reklamu, která o žádných omezeních nehovořila, domnívám se, že i Eutotel má trochu strach, napoví aktuální reklama na připojení, ta se vztahuje pouze na surfování.
!!!!A když se nic dít nebude, tak vás žádám nezapoměnte jak vás Eurotel podtrhnul.!!!!
Já osobně po vypršení smlouvy končím a po zprovoznění převodu čísel mezi jednotlivými sítěmi odhlásím i telefon.

těšme se na Vodafone a její zlaté časy budování PR.
-

odpovědět autor: jaroza   <jaroza@seznam.cz>   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 23. května 2005 v 20:15
To jsem teda zvědavý, jestli to už někdo konečně dotáhne do konce....
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 193.24.32.XX]
napsáno: 24. května 2005 v 09:09
si piš, tenhle to táhne do konce už sedm měsíců.
-

odpovědět autor: Vojta   [IP: 84.42.169.XX]
napsáno: 22. května 2005 v 23:54
Nečekejte nikdo že nova půjde proti svému KA neboli klíčovému zákazníkovi. To bys jin nejdřív těch pár desítek mega co u nich ET utratí musel poslat. Jinak já CDMA používám jen jako doplněk a nemůžu si až na malé vyjímky stěžovat. Tak jestli se nechcete ztrapnit a nenechat se rozmetat právním odd. ET tak se na to radši vykašlete a počkejte si na 3G sítě, tam bude všechno jinak...............
-

odpovědět autor: martin   <hm.martin@seznam.cz>   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 22. května 2005 v 19:03
NESPOKOJEN FUP FUP2
EUROTEL=PODVOD
- -

odpovědět autor: Tess   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 22. května 2005 v 19:52
Taky me to se*re!!
-

odpovědět autor: Metr žaha   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 21. května 2005 v 23:10
jak dlouho to ta nova jeste bude mit?
-

odpovědět autor: Chtorr   [IP: 217.117.222.XX]
napsáno: 20. května 2005 v 13:04
nemá smysl se čílit prostě se toho zbavte jako jsem to udělal já a teď se sem chodím jen pobavit:-)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 18. května 2005 v 10:10
Rád se přidám, pokud to nebude v teoretické fázi a bude dost lidí na to, aby se podělili o náklady a práci s přípravou.
-

odpovědět autor: Brucce   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 17. května 2005 v 23:52
Rád se kvám přípojim také mně štve mam už 13 modem a stále stejné problémi.Vubec nic neviřešili.Pujdu svámi do toho
- -

odpovědět autor: Mirek   <Zirda.M@seznam.cz>   [IP: 160.218.130.XX]
napsáno: 26. května 2005 v 16:19
Především Ti doporučuji,nepiš žalobu ty!Tvá gramatika je velice slabá!!!Byl bys jim pro smích.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 193.24.32.XX]
napsáno: 18. května 2005 v 09:23
Neblázni, to ti za to nestojí, vždyť jsi vlastně spokojený.
- - -

odpovědět autor: Matt   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 26. května 2005 v 23:24
Nejlepší odpověď co jsem tady četl.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 11. května 2005 v 16:47
Tak co, uz je vas aspon 5 hrdinu? Kdy s tim zacnete? Chcete zalovat o co? Sneslo by to napsat nejaky detaily.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 21:10
Jediny, co by se dalo Eurotelu vytknout,je klamava reklama.
Na nic jinyho je neutahnes. Navic uz asi pul roku po reklame na CDMa ani pamatky. A to, ze si nejaky najiva myslel, ze muze cely den bagrovat jak o zivot - ma smulu, ze se pred tim bliz neseznamil z technickyma podminkama tohoto pripojeni (sdileni,signal neni nikde 100procentni.. )
-

odpovědět autor: Lovkal   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 20:33
Ja teda nevim, ale dokud jsem si neprecetl tohle forum, tak jsem ani netusil, kolik je nespokojencu. Zrovna Tvuj prispevek: to jsi si pred porizenim tohoto typu pripojeni nic neprecetl? Zrovna Tvy udaje jsou dokonce i nadprumerne. Me to jede stabilne 150-200 kbps. Co se tyce modemu, to jsou opravdu smejdy, ale ja uz mam 4 modem a vsechny predchozi mi napockani vymenili. tenhle modem zatim uz drzi tri mesice. Pokud chces stabilni a opravdu rychle pripojeni tak mrkni po necem jinem. Ja nemam jinou moznost pripojeni a ikdyz nejsem z tohoto pripojeni zrovna nejak nadsenej, oproti gprs je to opravdu hodne velkej skok.
-

odpovědět autor: Lasy   <lasy@l7.cz>   [IP: 82.99.175.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 09:01
Jenom by mne zajimalo na co budo N@ve e-maily nespokojenejch lidi. Nechtelo by to neco vice prukaznejsiho? Jmena lidi, nebo nejaka forma podpisu?
E-mailu ti za hodinu prace vygeneruju tisice a nikdo nepozna, jestli jsou nebo nejsou realne. Natoz, jestli patri kazdy mail jedinecne osobe nebo jich dotycny ma 50 . . .

Osobne si myslim, ze cela tahle akce je celkem k nicemu. Jsem majitelem CDMA a prozil jsem si s nim krusne zacatky, ale ted mi docela jede (prumer mezi 0,5 - 1,6Mbit) takze si nestezuju. Skoda jen te latence, protoze Skype se s timhle provozopvat treba takrka neda, ale to bylo jasne od zacatku, ze ping bude vysoky - plyne to z technologie a konstrukce CDMA jako takoveho, takze nema smysl si stezovat.
Chapu, ze jedincu jako ja neni mnoho, ze az se kraj kolem Tachova pokryje signalem lepe a prijdou novi uzivatele, atk tenhle stav asi trvat nebude, ale pochybuju, ze medialni prse typu N@va s timhle neco udela.

Lasy, Tachov
-

odpovědět autor: Zmizik   <zmizik@atlas.cz>   [IP: 194.108.114.XX]
napsáno: 23. listopadu 2004 v 14:35
kam "sem" se maji psát maily?
-

odpovědět autor: Cerny   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 17:17
"Hodne lidi" pomuze mozna medializaci zminenych problemu, ale z titulku jsem pochopil, ze ti jde o reseni TVEHO PROBLEMU, byt zjevne nejsi jediny.
Zazalovat ET myslim neni vubec zadny problem. Je ovsem treba zvazit, co budes zalobou pozadovat (petit). Na nahradu nematerialni ujmy to nevidim. Takze, dle meho nazoru, lze ozamit odstoupeni od smlouvy, pozadovat vraceni zaplacenych penez, pripadne nutne vynalozene naklady a pausalni nahradu nakladu pravniho zastoupeni budes-li zastoupen advokatem. Troufam si rict, ze sance zde neni spatna, dokonce je pravdepodobne, ze by k soudnimu sporu ani nedoslo, protoze ET by si nepral "precedens" a volil by radeji smirnou mimosoudni cestu.
Takze zaverem rekapitulace: bedovani, rozcilovani, chvastani, bezzube vyhrozovani, stejne jako plamenne prispevky v tomto foru nic nevyresi. Kdo je nespokojen, at to resi cestou prava.
Zajimave je, ze narku i napadu jak se ET pomstit se tu objevilo dost, ale ze by nekdo ucinil techto nekolik zcela pragmatickych kroku, to jsem si nevsiml...Nebo se mozna taci nezdrzuji psanim do tohoto fora?
-

odpovědět autor: Simpi23   <simpi23@post.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 16:14
mam hlavni problem nahodnac a tohle :

Rychlost vašeho internetu:
Rychlost stahování dat:
10.9 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
87.4 Kbps
- -

odpovědět autor: hugoventil   <hugoventil@xko.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. listopadu 2004 v 09:07
Pokud to mas stabilni rychlost, tak to te lituju. Jinak existuje reklamace, takze nevidim duvod, proc ji vyuzit.

Hugo
- - -

odpovědět autor: Petr   <p.erben@centrum.cz>   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 27. května 2005 v 18:32
Reklamace neexistuje, přečti si odpověď Eurotelu na moji reklamaci. Dával jsem ji sem 26.5. 2005 k přečtení.
Jediná šance je porovnat reklamu a všeobecné podmínky.
Dále se obrátit na příslušný živnostenský úřad a na ČTU.
-

odpovědět autor: hugoventil   <hugoventil@xko.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 14:22
Petre cely je to postaveny na hlavu a to opravdu hodne!
Pises, ze mas rychlost 362kb, tak v cem mas problem?? Kdyz sis to kupoval, tak jsi musel vedet, ze rychlost ma byt PRUMERNE 256kb, tak prestan psat podobny bezpredmetny hruzy, ktery jsou jen placani do vetru!
GPRS od Eurotelu dava 40kb - takze jaky zlaty casy??. A celkove tvoje reakce je nejaka zmatena.

Hugo
-

odpovědět autor: George   <robie@centrum.cz>   [IP: 147.229.214.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 13:54
No musím říct, že s rychlostí moc nelhali protože mi to jede zatím opravdu okolo 256kbit/s, jenže s tím FUP to nevymysleli dobře. Když jsem si CDMA kupoval tak o tom nikde nebyla řeč a pak si s tím potaji příjdou, a kdyby se o tom nezačalo psát tady na diskuzi, tak si toho hned moc lidí nevšimne. Ale jak je možné, že mě ani neobšťastní dopisem, kde mi vše taktně vysvětlí? Abych věděl na čem jsem a aby třeba vysvětlili, že jejich krok je v souladu s těmi Všeobecnými podmínkami či co. Na těch vysílačích nasadili docela novou techniku, tak proč tam proboha nejsou schopni relalizovat nějaké spravedlivé přidělení šířky pásma, aby mohli uživatelé využít linku co to dá. Záleží přece na jednotlivcích jak využijí svoji rychlost za kterou platí, jestli na prohlížení stránek nebo na stahování P2P. No další věc je, jak se postavili k problémovým modemům. Prostě přístup hodný velkých firem, pro které jsou zákazníci jen čísla a důležitý jen zisk a nikoliv spokojenost zákazníků. Mám taky modem, který relativně často padá, ale po dvou měsících zkoušení a bádání se mi podařilo spojení stabilizovat. Modem jsem měnil jen jedenkrát, kdy přestal úplně odpovídat na jakýkoliv signál z počítače.(naštěstí ještě v podivné sedmidenní lhůtě). Nakonec můžu říct, jen to, že jsem byl mile překvapen, když jsem zaslechl o uvedení CDMA během prázdnin, protože jsem tou dobou jel přes ubohé GPRS. Proto taky těžko můžu namítat něco proti Eurotelu, neboť jiná lepší možnost "vysokorychlostního" připojení u nás na vesnici není. Pokud se tedy proti mě Eurotel provinil, tak doposud jsou tyto prohřešky přebity rychlým nonstop internetem bez omezení dat. Je to opravdu otázka konkurence, jakmile se objeví lepší možnost, s ET zkoncuju. Jinak s tou televizí je to dobrý nápad. Jen nemám žádný materiál, který by mohl pomoci.
- -

odpovědět autor: Colaczech   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 14:55
TV NOVA
Na Novu to nezkoušejte, asi se tím nějak zabývat nebudou - ET jim zadává spoustu reklam, apod..
- -

odpovědět autor: huges   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 10. května 2005 v 12:27
naprosto souhlasím ten FUP2 nezveřejnují proto že kdyby ho zveřejnili může každý v klidu odstoupit od smlouvy. To se jim nechce proto to maskují zkušebním provozem atd. Zřejmě by se nikomu z nás nelíbilo kdyby si koupil auto a co chvíli mu nejelo a oni mu řekli že to je funkční že jen testuje něaké věci. Jinak že nikdo nic nedělá není pravda posílal jsem dopis na ČOI ale ti radiokomunikace nedelaji a předali to na ČTU zatím klid po pěšině. A z ochrany spotřebitelů napsali že se můžu soudit nebo napsat stížnost na živnostenský úřad. ČT hraje mrtvého brouka redakce nemá zajem o příliš technické věci. To raději něaký jednoduchý bulvár
- -

odpovědět autor: jonny   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 9. května 2005 v 13:22
FUP není proto, aby ti někdo ubližoval, naopak, má tě to chránit před šílenými stahovači. Používáš-li spojení k surfování, tak o FUP asi ani nezavadíš. Na co si teda stěžuješ? ;o)
- -

odpovědět autor: hoho   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 22:34
Jak potají? Vždyť vydali normální tiskovou zprávu. Je i na webu: http://www.eurotel.cz/jnp/cz/companyInfo/pressCenter/cz- companyInfo-pressRelease-pr_2004_09_16b.html
-

odpovědět autor: winter   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 12:41
Jo to je fakt.Za 1000 kč si můžu akorát prohlížet stránky.Přitom mám plno kámošu co mají na bezdrátu mnohem lepší připojení a to za 300 kč.Jediné co tomu chybí je konkurence.Přece si to nikdo nepořizuje za tolik peněz na prohlížení stránek.Jenře ET to má teď v poho.Každý má na rok smlouvu takže nemají důvod teď něco vylepšovat.Ctějí na tom mít akorát co největší zisk a na zákazníky se neohlíží.Doufám že za rok budu mít možnost jiného připojení u jineho sprostředkovatele a pak s ET končím.Přitom kdyby to omezily na nějakou rozumnou míru tak je to ok.Ale to co zavedli teď tak to je hrůza.Přece když jsem si modem pořizoval tak tam nic o žádném omezení od 9-1 nebylo.Takže to je klamání spotřebitele.
- -

odpovědět autor: Jarda   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 7. června 2005 v 17:35
jedná se především o mobilní připojení .... nemůžeš srovnávat mobilní technologii s pevnou mikrovlnou či digitální technologií.... Doma mikrovlnu používám, páč nemám možnost ADSL, ale CDMA používám především jako doplňkové připojení na cestách, v práci, u zákazníků apod..... Pro tto účely je plě dostačující a stabilní .... Zavedené omezení se projevilo i v Liberci, dle mého odhadu na přelomu tohoto víkendu, nicméně pro běžnou "nesosací" práci je to naporsto v pohodě i s těmi 256 kbps :-) .... jinak fandím všem odhodlaným lidem .... Ale myslím si že TV NOVA do toho prsty nevloží .....
-

odpovědět autor: spectre   <spectre@inmail.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 10:40
je kazdej posranej ze by mel rict par slov na kameru
- -

odpovědět autor: fiha   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 23:31
To kazdej nemuze.
-

odpovědět autor: Netrat   <netrats@seznam.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 10:12
Ahoj, koukam, ze vsichni remcaji, ale nikdo se nema k cinu :-)
Tak pokud to myslis vyzne, tak se mnou pocitej, protoze takhle vymrdat se zakazniky jsem jeste nevidel...
- -

odpovědět autor: oavel   <irehak@seznam.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 21. listopadu 2004 v 12:15
konecne ale nevwerim tomu na to jsme jako narod dost priposrany viz 40 let remcani ale bez cinu tahle debata je to samy remcani ale bez sance se spojit ale budiz

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz