Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: Erotel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 23:26

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Proč CDMA??
Protože v některých lokalitách není jiná(rozumná)možnost připojení k internetu.Nechápu lidi typu já mám doma 2Mbit atd. proč se zajímají o problémy cdma.Já osobně bych dal taky přednost jinému připojení,ale posuďte sami moje možnosti:sdílená wifi 128kbit bez garance,GPRS,modem,cdma.Moje volba byla jasná:cdma.Dát 750Kč za wifi s FUP moc,GPRS pomalé,modem drahý provoz pomalé.Hold někdo bydlí ve větším městě a má větší výběr připojení,já mu to přeji,ale ať nechá na pokoji lidi,kteří tuto možnost nemají.Eurotelu díky,že vůbec spustil cdma a dal(podle mě)rozumnou cenu.Počáteční problémy se daly očekávat a dokud nebude pro mě jiná rozumná možnost připojení tak ty problémy překousnu a budu děkovat eurotelu za tuto službu.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 23. srpen 2004 v 10:50.
-

autor: Rony   [IP: 194.228.7.XX]
napsáno: 23. srpna 2004 v 09:18
RE: Proč CDMA??
Souhlasím, u nás nemá Telecom ani kabel, o Wi-Fi si můžu nechat zdát. Zbývá mi :

1 - "surfovat" na fixní GSM od Telecomu, ale jen 9,6 kbit nestabilního spojení - na telefonování OK, ale data ...
2 - GPRS
3 - CDMA

Škoda jen, že pro "diskriminované" (kteří nemohou mít ADSL), není CDMA za rozumnější cenu, když je ČT s ET jedna ruka.
-

autor: Martin D   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 23:39
Presne tak a kdyz das dohromady par lidi neudavacu muzes toto pripojeni nasdilet a dostat se na uroven 300 Kc za Internet takovy 3 lidi to utahne a budete v klidu jo stima blbeckama co maj ten 2 mbit buhvi zda to nemaj jen v praci a doma maj modem dial-up
- -

autor: polo   <virusfree@seznam.cz>   [IP: 213.180.37.XX]
napsáno: 23. srpna 2004 v 10:14
proc si myslis, ze ten kdo ma 2 Mbit je blbecek?
- - -

autor: RN   [IP: 212.158.147.XX]
napsáno: 23. srpna 2004 v 10:50
Jestli to nemyslel tak, že když někdo napíše v diskuzi o CDMA "já mám 2 Mbit za 500,- , hahahaha a vy jen CDMA" a navíc bez toho že by napsal od koho to má, kde to má a při jaké agregaci, tak je to příspěvek o ničem. A i kdyby to všechno napsal, stějně to pro spoustu lidí zejména na venkově má nulový význam.
-

autor: _hlUShA_   [IP: 194.228.151.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 23:36
souhlas, ja mam ty stejne moznosti ale teda nemam tu zadnou wi-fi... jak rad bych mel kabel ale nejde,tak snad CDMA ale to bych se este musel dostat do nejblizsi znackove prodejny ktera je 50km daleko,stastny to zivot...
- -

autor: Osssi   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 22. srpna 2004 v 23:47
Naprosto souhlasim. Mam v mem meste moznost radioveho pripojeni. Je to skoro za 800,-- a omezeni je 1 GB. nic jineho nez dial-up tu nebylo mozne zavest. a pokud se nechci vazat na dum rodicu,davat jim anteny na strechu, kdyz vim,ze se stejne odstehuju nekam jinak, tak simyslim ze cdma je uplna nadhera. Kdyz to eurotel vyhlasil,ze to bude poskytova, tak bylo jasno.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz