Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Xandy   [IP: 212.71.129.XX]
napsáno: 5. srpna 2004 v 17:47
ping/odezva a Skype
pokud je odezva opravdu okolo 200ms,tak by nemel byt problem. Nesmi vsak moc kolisat. Jake mate s tim kdo zkusenosti s www.skype.com pres CDMA ? Je to pro mne rozhodujici kriterium jestli si CDMA poridit.......
Počet reakcí: 9, nejnovější: 10. duben 2005 v 23:00.
-

odpovědět autor: skype.nexxen.cz   [IP: 213.29.14.XX]
napsáno: 10. dubna 2005 v 17:58
nejzivejsi forum o Skype - skype.nexxen.cz
http://skype.nexxen.cz - informace o Skype, návody jak nainstalovat a nakonfigurovat Skype, tipy a triky pro Skype, čeština pro Skype, download Skype, v diskusním fóru odpovídáme na vaše otázky, možnost otestování Skype. USB telefony pro Skype.

Telefonování přes internet:
* na Skype zdarma
* na pevnou linku u nás i v zahraničí za cca. 0,80 Kč
-

odpovědět autor: Panther   [IP: 83.208.63.XX]
napsáno: 8. dubna 2005 v 21:11
RE: ping/odezva a Skype
Jestli mas jinou moznost tak CDMA nebrat!
CDMA jsem mel a ted mam ADSL a je to nesrovnatelne po vsech strankach(odezva, rychlost, stabilita a nakonec i FUP ktera jde temer obejit).
- -

odpovědět autor: Petr   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 9. dubna 2005 v 10:53
A jak jde "téměř obejít" FUP na adsl, vysvětlíš to?
- - -

odpovědět autor: Panther   [IP: 83.208.63.XX]
napsáno: 10. dubna 2005 v 23:00
Jo vysvetlim, je to proste.Telecom neomezuje rychlost ve sve siti, tedy telecomak od telecomaka muze na DC sosat plnou rychlosti i ve FUP.Ja takhle minuly tyden stahnul 30GB i kdyz FUP mam uz po 2GB.Proste i ve FUP to jede na maximu rychlosti, tedy kolem 105-110 kB/s
-

odpovědět autor: Patrick Zandl   [IP: 213.220.226.XX]
napsáno: 5. srpna 2004 v 18:06
Ano, testoval jsem na CDMA jak Skype, tak Fayn a Softphone, vsechno funguje. To zpozdeni je znat, obe trasy dohromady vyjdou na 300 ms, coz uz mirne poznat je, kdyz si chcete moc a moc skákat do řeci, ale jde na to snadno zvyknout. Nejdůležitější je, že rozptyl je malý, zpoždění samo o sobě tolik nevadí...

psal jsem o tom zde
http://www.marigold.cz/item/eurotel-data-express-i-ve-verz i-cdma2000-ev-dv-vlastni-uprava
- -

odpovědět autor: Adamec   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 9. dubna 2005 v 20:19
Teda nevím, jak dlouho jsi to zkoušel, já Skype užívám, slyším většinou slušně, (z kabelovky skvěle) ode mne je to roztrhané a zpoždění až 12 sekund. (tam a zpátky.) Mnohdy to nejde vůbec. Je to prostě šmejd.
- -

odpovědět autor: Pavel K.   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 4. dubna 2005 v 21:27
Zhoršilo se to natolik, že je IP telefonie nepoužitelná. Funguje to někomu?
- - -

odpovědět autor: nebko   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 8. dubna 2005 v 22:43
Ano, celkem bez problémů..občas si sice vůbec nezavolám, respektive nic neslyším (ani druhá strana), ale jinak vše v pořádku. Osvědčilo se mi také volání přes ICQ a jejich vložený program, Xtalk..má pravděpodobně trochu nížší nároky na data, ale je tam naopak vyšší latence a to několikrát..
- - -

odpovědět autor: paster   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 8. dubna 2005 v 14:54
Funguje ale mužu si dát cigáro něš mi odpoví z druhý strany.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz