Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: jahoda....   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 9. prosince 2004 v 16:29

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Praha-Vrsovice ...jo-jo efekt:((
ach ouvej.....pratele,sem to jen ja v dane lokalite komu jojuje rychlost pripojeni?kdyz merim pres dsl,tak vylezou takovy vysledky,ze jen mrkam.jasne,chapu,ze rychlost kolisa nam vsem( bude lip,lidicky),ale je fakt normalni namerit cca 200Kbps,pak 500 a opet 200,atd atd. a to vse v rozsahu treba 2 minut?ja sem v ul. Vrsovicka( hned u nadrazi).omlouvam se za pripadne hloupej dotaz,ale fakt nechapu....dekajs:))
Počet reakcí: 11, nejnovější: 14. prosinec 2004 v 21:57.
-

autor: Pat   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 14. prosince 2004 v 01:56
RE: Praha-Vrsovice ...jo-jo efekt:((
Dneska jsem našel nalepenou na dveřích zajímavou nabídku wifi připojení pro Vršovice a Vinohrady.To pro ty, kteří to ještě nepodepsali... Info zde... http://www.volny.cz/glwifi/
-

autor: Madalf   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 13. prosince 2004 v 14:27
Kdo je z Vrsovic,nevite kde mame BTS?Jsem videl na nejakych strankach ze je na baraku ministerstva zivotniho prostredi.Nebo jsou take jine?Jsem vedle hotelove skoly
- -

autor: Jim)   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 14. prosince 2004 v 21:57
www.gsmweb.cz tam jsou vypsané vysílace na P10 tusim 5kousku, i s ulicema a c.p.
-

autor: Anonym   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 13. prosince 2004 v 04:07
Praha 5 Arbesák
Rychlost stahování dat:
5.7 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
45.7 Kbps
-

autor: JimBeam   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 12. prosince 2004 v 23:42
Konecne se tady nekdo bavi o poradny lokalite a ne o nejakych zapadakovech tamhle v horni dolni!
Jsem kousek nad vami ul. Srobarova a prave ted:
Rychlost downloadu:
40.43 kB/s
323.43 kbps
vzorek dat 2MB - www.chello.cz
Prvnich nekolik tydnu mi to jelo max do 60Kb/s ale ted posledni mesic stale kolem 300Kb/s zacinam se pomalu stavat spokojenym zakaznikem, a zacinam se zabyvat problemem ne rychlosti ale omezeni P2P ne ze bych byl profesionalni stahovac ale cas od casu neuskodi si neco stahnout.
-

autor: jablko zahořklé   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 12. prosince 2004 v 03:37
RE: Praha-Smíchov-Anděl: stále pomaleji a pomaleji a ...:((
Píšu dle měření na dsl. cz. Jelo mi to cca před týdnem přes den až 300 a v noci až 500. Nyni to přes den nedosahne ani 80 a v noci max 200. Nyní o půl čtvrté ráno (!) dle dsl.cz Rychlost stahování dat:
17.6 KB/sec
Rychlost připojení k Internetu:
140.7 Kbps
Výměnné sítě zatím nevyzkoušeny.
Tak nevím, jestli to je tím, že se začíná projevovat reklamní akce Eurotelu a rapidně přibívá uživatelů, nebo pominulo zkušební období a "propad jsem se " mezi normální uživatele, nebo co ?
Je něco na tom, jak se tu psalo, že v době "na zkoušku" je váš modem prioritní a jede to super, po uplynutí možnosti to vrátit, klesne rychlost "na normál" - tedy podstatně zpomalí?
-

autor: Anonym   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 12. prosince 2004 v 00:24
Kdyz se divam na graf z DU METRU, tak je to jak pila a poradne zubata.
-

autor: EEE   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 11. prosince 2004 v 21:29
Zdravim z koh-i-noor.Je to normalka,ja uz to mam 4 mesice,a je to stejne.Treba namerim na dsl.cz 100kbit,za 10 vterin je to 480 a t.d.Presne to zmapujes,kdyz budes neco tahnout,trba ze stranek microsoft nebo eurotelu.Jak dlouho to mas a jakou mas rychlost?Mel jsem obdobi pred mesicem,kdy to porad bylo 70-80kbit a trvalo to asi mesic.Ted mam prumer 320,v noci to vyleze na 600-700.Asi errotel zapracoval,co?
-

autor: Pat   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 9. prosince 2004 v 16:48
Čau, tady vršovice- Ruská ul.
Já jsem donedávna měl rychlost max 200-250, tak jsem si pohrál s anténou, posunul jsem jí asi o metr a hle frčelo to cca.600. Asi po týdnu to spadlo na původní rychlost tak jsem anténu zase posunul jinam a momentálně to frčí: Rychlost DOWNLOADU (2000 kB) : 632.85 kbps. Chodim kolem ani nedejchám, bojim se uprdnout, aby to zase nespadlo...
Přesnější měření rychlosti je na http://schema.chello.upc.cz/speed/ s objemem dat 2M.
- -

autor: jahoda....   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 9. prosince 2004 v 17:23
kurnik.....tak zavidim....:))) ja se pres 450 nedostanu....registry sem upravila manualne,ale nepomohlo.....;((
- - -

autor: Jirka   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 9. prosince 2004 v 20:30
Nic si z toho nedělej já mám poslední týden průměr 60 Kbs a download cca 8 kb/s......
Jižní město Háje

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz