Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: Petr   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 00:52

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Kdo poradí?
Ahoj všichni,

mám takový docela zásadní problém ve WIN XP Prof. SP1 a to ten, že nemohu přidávat žádné další telefonické připojení. Mám tam jedno, které ať upravuju jak chci, systém vše ihned vrátí zpět. Pokud chci vytvořit nové připojení (abych si vybral GTRAN modem atd.), tak mi ve finále vokna nahlásí tuto hlášku: "Chyba 624: Nelze zapsat do telefonního seznamu." Do celkové reinstalace systému se mi moc nechce, poradí někdo něco "méně brutálnějšího" ? Díky a sorry za téma trochu mimo CDMA.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 25. srpen 2004 v 22:46.
-

autor: MSP   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 03:57
RE: Kdo poradí?
Možná jsem vedle, ale nepoužíváš nějaký ochraný soft proti dialerum? Optim Access, SpyBot S&D apod.? Řešil jsem podobný problém a bylo to právě tímto.
- -

autor: Petr   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 11:14
Taky mě to dnes ráno napadlo, tak jsem odinstaloval Optim Acces (ale stejně nebyl spuštěný), pak jsem také "odpáral" MC45 GPRS Connect Kit a tím to bylo (si teda myslím), protože teď už tam dám připojení kolik chci :-) Díky.
- - -

autor: Neeo   [IP: 212.80.84.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 11:55
dělá to ten Optim acces startuje jako služba a i když není spuštěný blokuje úpravu a vytvoření nového připojení...
-

autor: cc   [IP: 62.168.26.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 00:56
Zkusit odebrat ve správci zažízení CDMA modem a všechny řadiče USB, potom restarovat. Nově se to nainstaluje a mělo by to fungovat
- -

autor: petr   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 22:46
vyzkoušel jsem to taky,ale nefunguje to.Není možné upravovat stávající připojení a přidávat nová.Zkusím ještě odnistalovat Spybot,zrovna jsem ho minulý týden upgradoval přes pevnou linku.
- -

autor: Petr   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 01:01
Zkusím, ale jde o to, že nemohu přidat žádné připojení ani s jiným modemem...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz