Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: SH   <shela@shela.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 18:25

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Undefined RAS Dial Error [6], nebo [50]
Instalce ovladačů (staré i nové) O.K., ale při pokusu o připojení se mi objeví tato hláška: "Undefined RAS Dial Error [6], nebo [50]". Dojde k odpojení a mám po žížalkách. Na domácím PC to jedo bez problémů, ale toto se mi dělá na notebooku Compaq N1015v. Už jse zkoušel definovat nového uživatele, nový HW profil, kde jsem zakázal všechny ostatní modemy, karty apod.. Neporadil si s tím ani datový spec. u ET (byl jsem tam jen hodinu - víc času jsem neměl...)
Pokud se s tím někdo setkal a vyřešil tak prosím poraďte.
Počet reakcí: 5, nejnovější: 26. srpen 2004 v 05:33.
-

autor: Mira   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 00:00
RE: Undefined RAS Dial Error [6], nebo [50]
Mel jsem obdobny problem, na stolnim PC ok, ale na notebooku se to pri pripojeni zhroutilo. Zkus tento postup pro jistotu najed do nozoveho rezimu a dej obnovu systemu ke dni pred prvni instalaci modemu. Az se obnova provede dej si tam nejnovejsi ovladace pro cipset pokud mas ATI je treba aby se ti reinstaloval SMBus driver (je soucasti VGA ovladacu) a pote pokud mas i USB ovladace pro notebok tak je taky reinstaluj. Pote si tam kopni pokud pouzivas GTDialer posledni verzi z eurotelu a hlavne posledni ovladace pro modem...zkus treba budes mit stesti...vyzkouseno pro notebook Acer Aspire 1622....
-

autor: cc   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 18:41
Zkus ve správci zařízení odebrat vše kolem modemu. a Potom taky všechno kolem řadiče USB a restartuj - znovu se to nainstaluje atd...
- -

autor: SH   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 21:30
Toto už jsem také zkoušel, ale bez účinku. Dík přesto za odezvu
- - -

autor: Petr   <petrnovak@mybox.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 22:41
Mám ten samý problém v XP profi a tím,že číslo chyby je 642 -nelze zapisovat do telefonního seznamu.Co byste poradili mimo totální přeinstalace Windows a celého PC?
Díky.
- - - -

autor: SH   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 05:33
Tvůj problé byl už nekde řešen jako vlastnost nastavení firewallu, který je spuštěn jako sklužba a neumožní Ti přidat další telefonní číslo

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz