Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: pavel   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 20:03

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

reknete mi prosim proc
je tady na foru tolik nasranejch lidi co jim to nejde a stale se najdou novy co si to koupi jak je to mozny jste tak tupy nebo proc lezete dobrovolne do pasti stoji to za to kazdej hrozi klesanim rychlosti a vy neverite jste jako tupy ovce a proto svym zpusobem dobre vam kdyby ode dneska si to nikdo nezval on by se eurotel sakra zarucil za rychlost jelikoz ty miliony za vyrobu vseho okolo cdma musi dostat zpatky a to bez nas jaksi nejde tak se zamyslete lidi v kramu taky nekoupite tvrdy housky radsi pockate na meky
Počet reakcí: 12, nejnovější: 26. srpen 2004 v 23:20.
-

autor: Martin   <mvondrasek@volny.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 21:04
RE: reknete mi prosim proc
Pridam neco z vlastni zkusenosti - CDMA jsem si poridil hned prvni den, co ot spustili. Bydlim v doliku, takze WiFi je bez sance a ADSL s temi omezenimi drahe, takze connect byl bud dial-up nebo GPRS pres Siemens M39i. Jo, lokalita Praha 6 - Vokovice. Kdyz jsem spustil CDMA, tak to slapalo jako vino, rychlost pripojeni kolem 480 kb/s. Antena umistena na stole ve svisle poloze. Pak to postupne zacalo klesat, nekdy to slo az na 80 kb/s.
V pulce srpna jsem vyrazil na chalupu - Bernartice u Tachova, podle mapy pokryti totalne bez signalu, ale vzal jsem si to s notebookem sebou. Antenu jsem dal na okap svisle, pochopitelne hlaska "Neni signal", pak jsem ji preklopil vodorovne a najednoul nabehly 2 carky signalu. Zkusil jsem se pripojit a cely tyden to jelo kolem 250 - 300 kb/s.
Ted jsem se vratil a trochu laboroval - antenu jsem dal na kovovou nohu od stolu, kde mam PC, je vodorovne, a voila - najednou vyletela rychlost pres 700 kb/s a download jede na 90 - 100kB/s. Pak jsem tu antenu zkusil dat na stul svisle, jak byla puvodne, a rychlost sla zase dolu
Treba tu machri na sireni signalu budou neco vedet, mozna to ma neco spolecneho s polarizaci anten na BTS, ale mne to fakt pri antene ve vodorovne poloze jede najednou jak z praku...
-

autor: jirka   <info@chabera.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 19:26
reknu Ti proc:
Protoze se zivim (podnikam doma) jako webmaster a v nasi lokalite ani nahodou neni moznosti pripojeni nicim jinym, nez stupidnim dialupem na telecomí lince, nebo gprs od ET. Jel jsem tedy pres rok na eurotelí gprs a byl to rok cekani na prenesena data. Kdo programuje weby vi o cem mluvim, kdyz rikam, ze je nocni murou na gprs krmit databazi o deseti tisicich radku, nebo posilat na ftypko 20MB dat. Takze kdyz se objevilo cdma sel jsem do nej i pres problemy, protoze i obnovovani padleho pripojeni kazde cca 4 hodiny je pro me tisickrat rychlejsi nez gprs a jine podobne zvireny. A nehodlam hynout na pomalem pripojeni jen abych potrestal velky ET.
-

autor: Red   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 23:58
Možná taky proto, že je spousta míst, kde prostě nic jiného (kromě dial upu a GPRS) není. Taky jsem naštvanej, protože rychlost je hodně malá (stále pod 200kb/s a 90 není výjimkou), ale pořád lepší než 33kb/s na dial upu.
-

autor: Petr   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 21:03
Nevím co chceš slyšet. Každý druhý si řekne "nojo, problémy s tím jsou, ale u mě to snad pojede dobře, snad se mi ty problémy vyhnou". A ruku v ruce s tím jde to, že v naší prvobytně pospolné republice je takový hlad po Internetu, že lidi vezmou jakýkoliv shit, který se aspoň trochu pěkně tváří a od kterého si můžou slibovat zlepšení situace v připojení k Internetu. Já nejsem jiný. Už mám modem z opravy, vyměnili mi ho za "nový" a ejhle-počítač ho nevidí. Vypadá to pro změnu na vadný USB kabel, aby to nebylo tak nudné. Prostě jedním slovem úúúžasné.
- -

autor: jaja   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 22:43
tady pisou vetsinou porad stejni lide. Sem tam se zmenou si myslim. ja mam cdma uz nekolik tydnu. Jede mi bez problemu, jsem happy ze ho mam protoze chci mobilni pripojeni. Az budu mit svuj vlastni dum nebo byt, ve kterm vim, ze zustanu roky tak si dam na strechu antenu, jinak je toto reseni nejlepsi co muze byt. RRchlost lita ale furt je to dobre. modem je bez problemu. Proste je par kusu vadnych, ale to jsou i mobily ne? no doufam,ze vse zustane tak jak je a nebude se to zhorsovat.
Proto si ho porad lide kupuji vis?
- - -

autor: Petr   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 25. srpna 2004 v 22:55
Jasně že tady píšou stejný lidi. Pár kusů je vadných, vidíš to tak, protože ty zrovna máš připojení bez problémů. Kdyby tomu tak nebylo, nadáváš na to taky. Já to zas vidím tak, že kdybych já s tím byl spokojený, tak to sem napíšu, a tak si myslím, že vzorek lidí, kteří zde na to nadávají a kteří to chválí je celkem věrohodný. Takže dost strašný. Jak jsem řekl - kdyby tu byl skutečně dostupný, rychlý, spolehlivý a neomezený Internet, tak se může jít CDMA klouzat i se svými astronomickými rychlostmi. Je to zatím spolehlivě nejhorší služba+výrobek, co jsem kdy měl možnost zkusit.
- - - -

autor: Hawkey   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 23:20
Nemáš tak úplně pravdu,že pár kusů je vadných.Spíš mám dojem,že se dost lidí prostě smířilo s tím,že se jim modem vypíná.Já první týden měnil tři modemy a ve čtvrtek už neměli ani modem na výměnu v žádné prodejně ve městě(jsou tu 3).V pondělí přišla nová várka a já dostal čtvrtý modem.Je tam jiná nabíječka s lepším konektorem a hlavně modem je konečně funkční bez vypínání.
- - - -

autor: Anonym   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 00:05
a proč jste si sakra ten modem nepujčili a nevyzkoušeli??? pak byste tady nemuseli nadávat....
- - - - -

autor: arnost   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 00:26
Ty si myslíš,že ti prodají ten zkušební modem.Mi ten demo modem šlapal sqele.Začal jsem slintat a tak jsem si to pořídil.Dostal jsem jiný a s ním už to neni takové růžové.Tak tu nechytrač,když nic neviš.
- - - - - -

autor: Freeman   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 02:05
S tím souhlasím,dopadl jsem stejně,testovací sada(modem) šlapala jak hodinky a pak už jen samé problémy.Zatím zůstávám u čtvrtého vyměněného modemu,protože se vypíná samovolně jen zřídka,ale optimální stav to rozhodně není!
- - - - - - -

autor: jaja   [IP: 195.144.106.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 10:37
proste jak uz zde nekdo prohlasil, co kus to original. jen si myslim,ze lide co s tim nemaji problemy nemaji potrebu surfovat na netu a hledat neco o cdma.ja osobne jsem ani netusil ze s modemem by mohl byt nejaky problem.jel jsem tyden uplne v klidu.jednou se proste nudim tak surfuju a nahodne najdu odkaz na cdma.cz tak se tammrknu co hezkeho mi o cdma jeste muzou rict a nestacim se divit,kdyz ctu ty reakce jake jsou s tim problemy.Mel jsem za to ze je to nova sluzba a ze bude ve vetsine pripadu bez problemu. Proto si myslim,ze lide co s tim problemy nemaji sem proste nepisou, protoze nemaji potrebu neco hledat. ti co problemy maji zjistujou moznost opravy tak se vsichni nakonec sejdou tady. Tim nechci znevazovat to ze s tim jsou problemy. Je to opravdu hnus.Kdyz si modem 4x vymenite a porad nejede.taky by me to nasralo.1x se mi to vyplo samovolne a tokdyz jsem vytahl baterii,po vraceni to zas jede bez problemu,ale jak se to vyplo tak se mi az orosilo celo,jak sem se lek ze mam vadny kus.jen doufam,ze se to za nejakou dobu opravi a modemy budou splapat.tak preji hodne zdaru.
- - - - - - - -

autor: Luděk   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 23:01
Já jsem měl testovací kus a ten taky padal. Pak jsem z něj vydělal baterku a jel jsem bez ní a přestal padat. Když jsem si to koupil tak mi to padá hlavně tam, kde je signál na ..., ale mám dost dobrou nrychlost. Když mám signál dobrý tak to jede, ale rychlost stojí za hovno. Tak nevím.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz