Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: r-u-m   <r-u-m@seznam.cz>   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 6. srpna 2004 v 19:48

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

výpomoc se zjištěním signálu CDMA
Bydlím asi 8Km od Blanska (Moravský kras, samý kopec a lesy) a potřeboval bych zjistit sílu signálu v obci Šebrov. Podle mapy sem tam flíček, žádný zázrak. Neposkytuje někdo tuto službu, pokud ano, budu rád za pomoc.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 8. srpen 2004 v 09:51.
-

autor: Roman   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 8. srpna 2004 v 09:51
RE: výpomoc se zjištěním signálu CDMA
Jenom by me zajímalo jestli to jede tak rychle jak píšou nekteří na mobilmanii.Moc tomu neveřím.Ja bych bral nejakou sit hlavne na zdilení filmu a muziky.Jen skoda ze tady na to kazdej sere.
-

autor: Viktor   <victor@tiscali.cz>   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 04:11
V Ráječku to jede taky nádherně (při testu na www.DSL.cz okolo 50KB/s (450-530Kbps ), stahování kolísá okolo 70KB/s ).... Snad nejedeme na stejnou BTS :)))).
Před kopci, odrazy a různým rušením jsem byl v prodejně varován . Stejně tak mne upozornili, že mapka pokrytí na stránkách eurotelu je jen přibližná a rozhodně jí není radno moc věřit. Naštěstí je prý průběžně aktualizována ....
Alespoň na něco je ten displej na modemu :) .I při minimálním odběru (bez PC ,nabíječky, jen na baterii) je vidět jaký máš ve svém okolí signál . Ten se zdá u nás dobrý. S malou anténkou jsem měl plný ukazatel (5 čárek). Je to sice jen přibližné , ale obrázek si z toho vyvodíš.
(My ICQ - 230322510)
- -

napsáno: 7. srpna 2004 v 18:47
Ja tady v Rajci mam plnej signal.Mam teda zaplou i tu velkou antenu.Zabranis tim vykyvum signalu.Na dsl mi to ukazuje od 350 do 450.Jak kdy.Ale oproti GPRS je to fakt super.
V Rajecku neni zadna místní sít kde by se dalo pripojit na net?
Tady v Rajci je pouze tenhle www.webmastering.cz ale radsi jsem sahl po tomhle.
- - -

autor: Viktor   [IP: 81.95.98.XX]
napsáno: 8. srpna 2004 v 02:11
Ráječko je na tom bledě ... nevím o tom, že by tu někdo provozoval WiFi sít´:( .( sehnat tolik lidí aby se vyplatila pevná tu asi nehrozí ) Možná ještě někdo chytá signál od vás , nebo z Dolní lhoty, ale wifi na notebooku nic neregistruje :((( .
Já jsem nechtěl být vázán na pevnou a sliby Telecomu ohledně ADSL jsem už přestal vnímat. Zatím jsem spokojen .
Internetová rádia hrají a když při nich surfuji, tak to ani nepoznám . Na GPRS to byl nesplnitelný sen ....
-

napsáno: 6. srpna 2004 v 21:47
Jsem z Rajce-Jestrebí a jede to perfektne.Muzem to klidne zkusit.
Moje icq je 269636960.Kdyz tak napis.
- -

autor: r-u-m   [IP: 160.218.40.XX]
napsáno: 7. srpna 2004 v 06:46
Díky za pomoc, určitě se ozvu.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz