Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1615,9 kbit/s
hodinový trend: +112,6%

CDMA U:fon: 1487,9 kbit/s
hodinový trend: +53%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazy autor: bimbo   <bimbousek@seznam.cz>   [IP: 212.47.29.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 15:50

Tato debata je již uzavřena a nelze v ní pokračovat!

Kde hledat BTS
Dokáže mi někdo říct, kde bych našel BTS stanici, abych na ni mohl nasměrovat externí antén? Na infolince mi řekli, že to nemohou sdělovat a vzhledem k tomu, že chci zkvalitnit signál, nevím absolutně co dál. Zkusmo to může trvat dlouho a je to myslím dost nepřesné.
Počet reakcí: 5, nejnovější: 27. srpen 2004 v 04:46.
-

autor: Luděk   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 17:27
RE: Kde hledat BTS
Vemte modem, sundejte malou anténu na modemu, vemte auto a objíždějte lokality okolo Vašeho objektu. Spíše se zaměřte na Městské části, okresní město apod. Když budete v dosahu BTS - CDMA cca 300 metrů budete mít cca 1 dílek a z každým přiblížením bude počet dílků větší. Pochopitelně si nejdříve anténu nechte k lokalizaci přibližné BTS +- např. 10 km a poté sundejte.

Poté si na mapě nakreslete polohu BTS. V případě, že používate GPS a např. MDA 2, zaměřte souřadnice a např. v mapovém programy od PocketKimu zadejte značku a směr ke značce. V případě mapy si vemte pravítko a máte směr pro směrovou anténu.

V každém případě budete překvapen jak málo je vysílačů CDMA. Ne každá BTS Eurotelu má i CDMA.
-

autor: test   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 16:17
Nevite nekdo jakej AT prikaz by me vyhodil SSID bunky ke ktere je modem pripojenej?
-

autor: Já Osobně   <ja.osobne@post.cz>   [IP: 62.177.124.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 16:13
Doporučuju stránku http://gsmweb.cz/ Tam si můžete vyhledat nejbližší (objevené) BTS stanice. Je jich tam 86 takže snad tam něco najdete...
Já Osobně ;o)
- -

autor: bimbo   <bimbousek@seznam.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 26. srpna 2004 v 23:51
Tak tam jsem to už zkoušel, ale jak na potvoru je u České Skalice dál jen prázdno - bez popisu. Takže je to jen zhruba a nic neříkající popis.
- - -

autor: Leoš   <Leoant@volny.cz>   [IP: 160.218.48.XX]
napsáno: 27. srpna 2004 v 04:46
z praxe:
zaměření směru k nejsilnější BTS se směrovou anténou je otázkou asi jedné minuty. Ukazatel na modemu reaguje poměrně pružně, takže to není nejmenší problém.

Leoš

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz